Städning på schemat!

Idag tog vi en promenad ut till Willy:s och handlade Up And Go blöjor faktiskt!! William brukar aldrig vilja ligga stilla numera när man byter blöja så vi testar Up and go nu då.
När vi kom hem blev det lite lunch för oss allihopa och sen tog jag tag i disken, städningen, dammsugningen och tvätta golven hihi, har inget emot att städa faktiskt, blir på bra humör konstigt nog fan.
Ska även ner och boka tvätt tid, till imorgon hoppas jag, strax har inte haft tvätt tider på typ 2 veckor kanske, fått tvätta hos mina föräldrar. Hatar det att dom snålar med bara 6 tvätt tider på en månad!!
Vankas även mat snart, fläskfilé och potatis, mums.
Vad händer annars då hmm, förutom att titta på Sveriges Värsta Bilförare och Mumien filmen idag förstås, så ska William stoppas i badet ikväll, han var för trött för det igår.
Annars bjuder inte starten på helgen något planerat faktiskt, vi tar det som det kommer :)

Skulle gärna vilja veta lite om er läsare, vart kommer ni ifrån och berätta lite om er själva kanske, alltid kul lära känna lite nya människor såklart som kanske förhoppningsvis också har barn :D


William 11 månader


:)

Vikt: Lite över 9 kilo
    Längd: -
Huvudomfång: -

Övrigt: Har börjat lite lätt med gröt och barnmat från 1 år.
Säger mamma nästan tydligt nu.
Tittar på lampan och säger "dää" vilket betyder där.
Sträcker ut båda armarna när han vill man ska ta upp honom.
Äter själv med sked vid matdags.


Underbara Dag!

20 + grader i solen, vad kan bli bättre denna dag än en låång promenad!? Gick med William en sväng till barnens hus och alla möjliga gallerior på stan. Köpte bland annat med mig lite godis hem, ett par vantar och en pyjamas (på rea) till William i storlek 80. Vi tittade lite på fiskarna inne på 21:an, sen kom Tom & Jerry, i sånna där maskerad dräkter typ, och hälsade på oss där inne, William skrattade faktiskt åt dom lite hahah!!
Just nu leker William med sina saker på golvet och jag är inne på datan en stunnd innan det är dags att planera middagen även denna dag. Jimmy är i Strängnäs och ska till polisen för att visa upp en skada på bilen, eftersom någon har antagligen kört på oss när vi inte sett, jävla smitare, tråkigt värre men men!

Ikväll blir som vanligt en mys kväll, tänkte stoppa William i badet och sen se på Mumien filmen klockan 9, Love them :)
Förresten, snart inom dom närmsta dagarna får jag veta om jag kommer få sommarjobb, håller tummarna!

Men nu ska jag leka lite med min son, som förresten blir 11 månader idag! Bara 1 enda månad kvar till första födelsedagen, gud vad tiden går fort, tittade nyss på bilder från gravid tiden känns inte alls som ett år sen måste jag säga. På fredag har vi bott här i 1 år redan, skumt vad det flyter på.

Hörs!

Såhär glad är jag idag hälsar William haha :D
:)




Sjukstugan.

Nu är både jag och William sjuka.
Jag åkte igår på halsont och snorighet och är allmänt trött och varm, dock utan feber iaf som tur är ... än.
Dålig nattsömn, William var orolig och hostig och jag irriterad på min onda hals.
Men men, idag ska vi iaf gå till babysimmet och hämta William sista sim märke och sätta på hans diplom på väggen, var ju på brunch igår i Stockholm så vi missade sista gången på babysimmet, men hade nog ändå inte kunnat gå för oss sjuklingar. William var hos farmor och farfar sen i lördags tills igår kväll, går inte bra ha en sjuk och gnällig bebis på restaurant, plus vi behövde sova ut en natt själva från denna jobbiga vecka.

William har iaf börjat äta nu och busa som vanligt, äntligen är han nästan frisk efter en vecka med hög feber, halsfluss och öron inflammation.

Har även funderingar på åka och köpa en rullgardin till sovrummet nu när det börjar bli så ljust på mornarna så kan ingen av oss 3 sova så bra. En vårjacka till Wille, nu när hans overall är på dok för liten, ska också försöka hittas idag, inte hittat nån bra ännu.

Nu ska jag inte sitta här hela dagen, fast jag gärna har lust, så ska jag göra mig iordning nu.
Kanske höres ikväll om jag orkar, peace out!


Akuten!

Gårdagen spenderades först med mina föräldrar som kom över och åt våfflor med mig, trevligt!
När William fått sin 4:e dos penicillin så ser vi efter ett tag att han får som nässelutslag på ena vristen. Men jag tänker det är ingen fara. Bara några minuter senare e hela hans ansikte fullt med utslag och han är helt röd och kliar och kliar sig hela tiden. Pappa tror han har fått en allergisk reaktion av medicinen och jag ringer vårdcentralen som säger vi ska åka upp till Barn avdelningen på Mälarsjukhuset direkt!
Väl där är inte doktorn där utan på akuten (!!) Så vi fick ta en fika drygt en timma innan vi beger oss mot akuten och väntar där i ungefär i 1 timme på dom skulle ropa upp. Sen fick vi vänta på ett undersöknings rum UTAN stolar i ytterligare 2 ½ timme.
När doktorn väl kommer sover William så gott som nästan.
Men han gav oss iaf en starkare alvedon och så kanske vi ska får byta penicillin om han nu är allergisk.
När vi kom hem så ville han iaf ha en hel flaska välling. Väldigt länge sen han ville ens snutta på välling!

Men today ska vi nog ner på stan, köpa Nezeril och annan alvedon och så ska jag utnyttja presentkortet på Vero Moda från mina älskade föräldrar, inte köpt kläder till mig själv sen typ i sommras hihi :D


Svårt Att Lita På Vårdcentralen...

Ja, idag ringde jag vår barnsköterska på BVC och berätta lite om William symtom. Blir bara värre och värre. Han gråter konstant och är jätte slö och somnar sittande till och med. Så hon fixar en tid 15.00 på vårdcentralen igen.
En annan läkare tittar på honom i öronen, halsen och klämmer och känner på honom och är jätte noggran.
Han ser faktiskt en öroninflammation på vänster öra.. WHAT?! Sen tog en sköterska blodprov och halsprov på honom och han stor tjöt såklart. Allt visade sig vara som sakt en öroninflammation PLUS halsfluss! Alltså streptokocker. Därför har han feber hela tiden, nu låg den på rekord 39,7 grader på vårdcentralen..
Han fick nya alvedon tabletter och penicillin som han ska ta 3 gånger per dag nu i 2 veckor. Hur FAN kan man missa sånt här? Doktorn igår sa "nej de e en vanlig förkylning, han kommer bli bra av sig själv". Tänk om vi inte gått dit idag, hade han blivit sämre snabbt. Tur jag känner min son så bra vid det här laget att jag vet att nåt inte står rätt till när han beter sig på ett visst sätt. 
Stackaren .. bara hålla ut som sakt. Så ledsen för hans del han bara sover sig igenom dagarna numera och inte ätit ordentligt sen i lördags.

Men men, nu ska vi äta taccos och mysa lite ;)


Nothing To Worry About!

Fick en läkartid till William idag och det var ingen lunginflammation ir något annat farligt som jag var rädd för! Han hade bara väldigt mkt vax i ena örat och lite rosslig som sakt i lungorna, men inget annat kunde dom hitta. Så vi ska fortsätta som vanligt med Bricanyl medicinen och så ska han snart bli frisk :)
Han är redan bättre nu, busar och skrattar igen äntligen och lyckades få han äta en halv portion gröt nyligen, så glad!! Hoppas denna natt blir en bra natt iaf en bättre.
Ikväll blir det 99 saker man måste göra innan man dör på TV, sen sängen skulle jag tro och ta igen all förlorad sömn dom här 2 nätterna hihi.

Får se vad morgondagen bjuder på. Inte Öppna Förskolan skulle jag tro iaf tyvärr, men hoppas på torsdag verkligen för fredagar har dom stängt. Men men, nu ska jag ha mys med min familj, smell you tomarrow!


<3


Mammas Sjuka Pojke.

Även denna natt har varit jobbig och med lite sömn för oss alla 3. Igår blev det värre nästan. Han fick en ordentlig slemhosta som kom från lungorna, det rann snor i hela ansiktet på honom och han hade feber konstant.
Inatt vakna han vid ett tillfälle och va sjukt ledsen! Han hade över 39 grader i feber och var så förtvivlad. Jag själv blev rädd och ledsen till och med. Vem vill se sitt eget barn såhär sjukt. Ingen! Men nu lever han endast på alvedon, host medicin, näsdroppar, lite äppeljuice och efterrätts burkar. Han till och med spydde några gånger imorse i soffan för hans jobbiga slemhosta. Men bara vänta på det ska vända just nu, han får aldrig sova ordentligt stackaren. Så idag blir en inne dag för hans del. Inte så mkt planerat idag med andra ord blir iaf inte åka till Strängnäs till mamma och pappa som de va tänkt.
Jag uppdaterar kanske ikväll, beror på..


Gråa Måndag.

Inatt var en sjujäkla natt! William snora så mkt att han snarkade HÖGT, ingen av oss kunde sova minst sakt då! Han vaknade ungefär varje - varannan timma hela natten och var gnällig. Jäkla förkylning! Men han har iaf ingen feber längre. Nu får man springa och torka snor hela tiden för han nyser stup i kvarten och hostar om vartannat stackaren. Hoppas han blir bättre till onsdag, för idag kunde vi självklart inte gå till Öppna Förskolan tyvärr. Snart ska jag möta upp Lotta på stan och ha en trevlig stund, va länge sen vi träffades nu, blir ju inte ofta när hon bor i Piteå. :)
Imorgon blir det iväg till mina föräldrar och tvätta i deras tvättstuga, våra tider är redan slut, vill ha egen tvättmaskin, eller ja vi har en men en som funkar vore inte fel.

Juste, på söndag ska vi till Stockholm på födelsedags brunch på ett värdshus med hela familjen och alla barn! Min syster fyller ju 40. Spännande, aldrig vart på brunch faktiskt. Men det låter ju lite flott iaf.

Nu ska jag snart väcka sonen och förhoppningsvis få i han lite lunch, han äter fortfarande dåligt tyvärr men de e inte lätt att vara sjuk förstås.


Sjuklig söndag.

Idag började dagen med att William vägrade äta välling eller gröt. Han brukar alltid äta en hel flaska välling och lite senare lite gröt ibland. Sen började han snora rejält och hosta mot lunch dags, då vi gjorde egen mat och han tog några skedar sen gick maten fet bort igen. Jag blev tveksam och vi verkligen skulle bada idag. Men Jimmy försäkra mig det inte var nån fara så vi gick dit iaf. Han var helt hysterisk när vi skulle klä på oss och gå hem sen, stor tjöt och var jätte varm i pannan. Kom hem, tog tempen på honom som visade närmare 38 grader, stackaren! Var bara kasta i han alvedonen som fanns kvar hemma, sen tog jag honom i vagnen ner till stan för köpa mera. Han slockna efter en stund som tur var, helt hängig och med blanka ögon. Fick med mig alvedon, som man stoppar upp i rumpan (ska verka bättre och är mkt lättare än flytande alvedon) och en ny tandkrämstub när jag ändå var där på apoteket.
Lill-killen sover än faktiskt, ska nog gå ut till Godisland nu, Jimmy är skyldig mig det för han åt upp alla ostbågar medans jag var borta på stan idag, buhu! :(

Mammas älskling <3
:)


Lagom seg Lördag.

Dagen idag har varit ganska seg och slapp. Börja med disk och städ och sen gick vi ut och gick till en gunga och lät William gunga lite igen i härliga solskenet. Sen gick jag och handlade lite, blev tacos till middag faktiskt idag, mums! Sen gick vi ut igen fast denna gång till videobutiken och lånade en DVD, Farsan. Hoppas den är bra, ska se den när William lagt sig för natten.
Imorgon är sista babysim lektionen för oss, nånsin. Ska ju sluta bada och gå på Öppna istället för dom som missat det. Kan ju gå och bada själva på badhuset om vi skulle få lust till det, kan ju alla grepp i vattnet och så så är ju ingen fara. :)
I veckan annars blir det många planer, på måndag ska jag träffa en högstadie kompis, Lotta igen, tisdag troligtvis träffa en gammal barndomskompis som jag inte snackat med på flera år, men som jag nu träffat på igen i kassan på Ica i smedjan några gånger, så kul!! Snart fyller även William år, så ska köpa presenter när föräldrapenningen kommer in, kommer bli en gå bil bland annat.  ;)

Men men, nu ska jag ta nåt att ätaa, kanske ostbågar om man ska vara onyttig hihi.


Torsdag.

Idag var vi på Öppna Förskolan på förmiddagen i Skiftinge. William var lite rädd i början för det var rätt mkt barn och högt ljud där inne men efter en halvtimma ungefär släppte allt och han utforskade hela lokalen och några intressanta barn där, så ska försöka gå där nu varje tisdag och onsdag då det är små barns dagar där, roligare med barn i hans ålder. Många va äldre än han där idag. Men de va super trevligt, trevliga ledare och föräldrar. :)

Sedan när vi kom hem fick William lite lunch och sen kom min syster och mamma till Eskilstuna och hämtade upp mig så åkte vi till Tuna Park och gick där ungefär 5 timmar och shoppade och åt lunch bara vi tre, så himla kul och trevligt! Hittade en ansiktsmask bara, spara på sista pengarna är ett måste ju! Första gången jag var utan William och lämnade han hemma så pass länge med sin pappa.
Nu är jag helt slut, ska titta på Sveriges Värsta Bilförare snart och lägga mig på spikmattan innan jag lägger mig senare, somnade på den 2 gånger igår kväll haha, man blir så avslappnad och lugn.

Good night!


Bild bomb!

:)

:)

:)

:)

Lovade ju en bild på våra fina förlovningsringar också som grädde på moset :)

:)


Onsdag.

Idag ska vi iväg till Öppna Förskolan i Skiftinge hela familjen och testa på hur det är där, hoppas på bra :)
William älskar andra barn, särskilt små bebisar så ska bli kul se hur han reagerar på andra i hans ålder.
Senare idag har jag bokat tid i tvättstugan så blir tvätta lite och dammsuga lägenheten.

För övrigt så har jag spontan kollat Williams vikt på våran egna våg här hemma, den visade på runt närmare 10 kg!! Kan det stämma, nog för han äter 2 matburkar till lunch och middag och nästan 2 portioner gröt på kvällen, men nej, inte 2 hela kg på snart 3 månader väl? Haha stor kille isåfall, får kolla det i maj när han ska på 1 års kontrollen ;)

Nu ska jag göra mig iordning för att dra iväg till Öppna, hörs senare troligtvis sweeties! :)


Underbara måndag!

Igår var vi hemma hos min mamma och pappa och träffade min syster och hennes lilla Hampus där.
Han var så olik William när han var sådär liten, mkt mindre kändes han som, men skiljer inte mkt på dom med vikten och så när William var 1½ månad som Hampus är. William var lite större bara. Man glömmer så fort att ens eget barn varit sådär liten och hjälplös, så söt var han iallafall!

Kom nyligen in, har varit ute på promenad drygt en timma, William fick gunga första gången i sitt liv i en lekpark, han gilla de faktiskt! :D
Snart ska lill-fisen bada och nattas inför kvällen sen ska jag äta nåt och sen blir det Familjen Annorlunda och En Unge i Minuten på TV. :)

Kalas lördag :)

Idag var det kalas för Jimmy här hemma med lägenhten full av gäster, runt 11-12 pers, trevligt! :D
Jag passa på beställa en SUPER nice parfym från en postorder katalog Jimmys mamma prenumerar på, alla deras grejer luktar såå gott asså jag dör! Kosta 180 kronor annars 400, vilket kap.
Efter alla åkt hem åkte vi till Tuna Park och Jimmy handla för sitt presentkort han fick på Jack And Jones, hitta ett par snygga jeans brallor som åkte med hem :)

Nu gör älskling mat, fläskkotletter och potatis, mums! William leker med nån leksak han fick idag, och gråter samtidigt haha. Sen efter middagen ska vi gå till Godisland och köpa lördagsgodis och titta på Melo-festivalen och Spider man ikväll på TV ;)

Funderar på börja igen på BalanZe, gick där i 2 år innan graviditeten typ 5 dar i veckan. Man får ju så grymt snygg kropp av gymma! Får se om jag kan slänga fram 800 kronor bara sådär till startavgiften hmm..
Annars blir det ta tag i ridningen, får se vad jag väljer, båda e lika kul ju faktiskt.

Nu gråter William, måste nog lägga han en stund, power-nap you know!


Stackars tjej!

Hitta precis den här bloggen idag, men e inte så värd att ses om man inte är kille på 15 år förstås ...

www.amiofsweden.blogg.se

Stackars tjej! Sånt här gör mig besviken att se, hänger ut sig själv totalt och får sig framstå som nån sorts prostituerad? Inte okej blogg enligt mig!
Säger bara en sak, hemskt!


Torsdag kväll.

Idag har våran dag sett ut som såhär kan man säga:
Imorse var jag och William och handlade lite till Jimmys födelsedag imorgon, tårta och sånt annat gott ;)
Sen titta jag lite på Hey baberiba och fikade semla,
Dammsög lite och möblera om i badrummet, lagade lite mat.
Jag strök lite kläder från min garderob. inte helt klar med det dock men orkade inte allt.
Sedan badade vi William i diskhon för första gången och han älskade det haha.
Nu är Jimmy och tränar på BalanZe och jag sitter vid TVN med William och ska ge honom kvällsgröt strax innan han lägger sig vid 20.00, får inte glömma Sveriges Värsta Bilförare då, älskar't!

Imorgon är det som sakt Jimmys 22 års dag, Grattis vår älskling/pappa <3
På lördag kommer "lite" gäster hit på fika, ska bli trevligt! :)

Söndag ska vi även troligtvis äntligen få träffa min minsta syster-son, Williams minsta kusin Hampus (Drygt 1 månad gammal bara) kommer bli så bebissjuk hihi.

Nu ska jag ta hand om min kelsjuka son som klänger på mig vad datan hihi..
GRATTIS ÄLSKLING ÅTER IGEN, I LOVE YOU!! <3
Jag älskar dig mitt hjärta!


Onsdag.

Idag har vi varit ute hela familjen och gått i Kronskogen, fast vi virra bort oss en aning och det var halt och skumpigt att gå där nu med barnvagn haha.
Annars ska vi nog inte göra så mkt tror jag idag. Funderar dock på att börja med egen barnmat idag, William äter ju ungefär 2 hela barnmats burkar varje lunch och middag plus en hel efterätts burk, blir rätt mkt pengar om dagen med en så matglad bebis.
Så sitter och tittar efter nå bra recept just nu på nätet och hoppas man hittar nåt bra!
Nån som har nåt bra tips kanske?

Helst skulle jag vilja gå till nån öppen förskola, helst i Strängnäs, idag men det är ganska sent på dagen nu så det sket sig ganska rejält skulle jag tro. Bra för William nu med lite mer social träning med andra barn i hans ålder innan dagis nu i augusti. Men kanske imorgon istället :)

Har inte så mkt intressant att skriva just nu, men kanske uppdaterar ikväll om nåt annat händer som är värt att skriva om.


Måndag igen.

var det vardag igen då och killarna är ute och går en promenad som vanligt hihi, inte för att man bryr sig så mkt om vilken dag det är, alla dagar är likadana ju när man går hemma haha.
Igår var en super trevlig dag! Först var vi på babysimmet (var bara typ 4 bebisar med William där idag), sen kom Jimmys föräldrar, jimmys storebror och hans tjej och vi åt middag, tog en promenad och fikade hos oss, väldigt trevligt hade vi iaf. :)

Nu har vi rensat vinterkläder och Williams för små kläder i flyttkartonger som ska ner i källaren idag.
Annars kanske det nog kanske en tvätt tid idag eller en mysig promenad ute med min fina familj.
Haha, en annan rolig sak är att alla våra små fiskar i akvariumet försvinner på typ några minuter, tror vår silver haj äter dom, dom äter ju tydligen allt smått dom ser, ops :O

Har funderat på att sluta med babysimmet efter den här kursen, kostar ju fan 1200 kr och det har vi absolut inte råd med längre känner vi, så ska börja gå på öppen förskola faktiskt nu nån/några dar i veckan. Känner det blir bra innan dagis då William börjar i augusti så han får lite social träning. Kanske Strängnäs eller nåt sånt, vill inte i den här stan, usch.
Ibland funderar man på flytta till Strängnäs, känner man ju nästan alla i den stan och så har man sina föräldrar där nära om man behöver dom. Hmm, kanske blir så när vi ska flytta efter sommaren...

Ska leta lägenheter och så nu, dammsuga upp skiten som barnvagnen drar med sig in hela tiden över hela lägenheten :P


- Galen bebis! :D

William har gått crazy banana idag, det började igår kväll hos farmor och farfar.
Han vrål skriker som en apa typ och as garvar, verkligen skrattar! Svårt att förklara, men det är så sjukt charmigt och man skrattar verkligen åt honom.
Ikväll kommer MASSA bra filmer på TV!! Så blir underbar filmkväll med familjen minst sakt. <3
Idag har jag rensat i mera lådor och haft händerna fulla, så kul med saker att göra och inte bara sitta på häcken hihi :) 
Imorgon är det babysim som gäller igen minsann, hade uppehåll förra söndagen för alla 3 var så trötta och sega så va inge kul att bada då.
Tänk, om knappt 2 månader fyller min "lilla" bebis 1 år. Fattar knappt vart månaderna tog vägen. Nyss bara låg han där och sov och kunde inte göra så mkt alls. Nu ligger han aldrig still och har en alldeles egen vilja minsann.

Nu ska vi natta lill-killen strax, han är super trött. Blir ju så när man skippar sova middag nu för tiden på dagarna.
Bra eller dåligt vette fasiken om det är nåt av det. Man blir en trött mamma iaf hur som haver.

Torsdag.

Idag har jag äntligen städat ur min klädgarderob och rensat lite bland kläderna, även bland Williams för små kläder som hans lill kusin Hampus ska få, så praktiskt att det bara skiljer 9 månader mellan dom! :)
Va även ute i fina vår solen och gick runt stan med William, mysigt. Nu längtar man grymt mkt till våren och sommaren!
Har ätit kalops med potatis precis och grabbarna är ute och går igen hihi.
William är så oerhört pratglad idag, allt är ba-bab-ba och lababa (lampa) så lekte hela familjen kurragömma innan middagen. Vi gömde oss och William leta, sen när han hitta oss, när vi hoppa fram och sa BUU, så skratta han så han höll på kikna nästan och sen iväg och leta igen, så söt!
Ikväll blir det Sveriges värsta bilförare och Lyxfällan för våran del, sedan sängen.

Åå vad jag saknar min stora, fina, mysiga gravidmage! Vill tiden ska gå fort så man kan ge ett syskon till William snart, hihi. Älskar känna sparkarna och livet där inne och bara mysa med den, se den växa för varje vecka. Men först, jobb och pengar ...

magen

magen

bakrund




Slut på onsdagen.

Idag kom min pappa och hälsade på oss med goda mackor och smarriga muffinsar, jag fick också en efterlängtad morgon rock av honom och min mamma, så underbart snällt! :D
Sen tog vi en promenad ut i fina solskenet allihopa, handlade lite till middagen på hemköp påvägen hem också.
Just nu tvättar jag igen i tvättstugan lite sånt jag missa tvätta igår bara. Nyss åt vi en god middag, hamburgare och pommes, mums! Just nu är Jimmy och William ute och går ensamma och jag har lite egentid och känner mig väldigt trött.
Ikväll blir det bara lite myspys vid TVn (hoppas på nån bra film/program går bara) som vanligt och ta det lugnt efter att min lilla fina prins gott och lagt sig. :)
Imorgon vet jag inte vad det blir för något faktiskt, blir en slappar dag hoppas jag, har haft så himla mkt att göra dom här dagarna så det inte är klokt.

Btw, vi fick ÄNTLIGEN en brödrost, nytt porslin, en ny kaffebryggare och en fin blomma med sött kort i söndags av Jimmys föräldrar som förlovningspresent, väldigt rart! ;)

Nu ska jag kolla vidare lite på jobb fronten, har sökt ETT jobb hitills på Kristina gården i Strängnäs (äldreboende.) Hoppas jag får nåt där, har ju erfarenhet från äldreboenden jag praktiserat på inom gymnasiet så hoppas!




Tisdag.

Igår var hela dagen full med saker! Handlade, åkte och titta på en lägenhet, städa, laga mat, färga håret, gick till vårdcentralen til psykologen och mm.
För övrigt gick det bra hos psykologen. Hon höll med mig om att det människorna höll på med var dåligt beteende. Så jag är ju inte helt tokig kan man säga :)
Fick bra tips där så jag känner mig starkare än någonsin, plus hon tyckte jag såg ut som en stark och självsäker tjej som är pratglad, och en super bra mamma till mitt barn man tackar och tar emot bara självklart!

Any way, Snart ska jag göra mig iordning för att åka till tuna park och handla lite saker till akvariumet här hemma och rensa det idag det ska ju också få vara snyggt och prydligt. :)
Sen ska jag även tvätta i tvättstugan 4-7 äntligen.

William är så duktig, han kan stå själv nu ganska länge en halv minut- en minut! Han har även fått 5 stora tänder nu och säger mamma och pappa, mamma älskar dig mest av allt i hela världen <3
Kom på igår, han har nästan aldrig varit sjuk. bara 2 små förkylningar på 10 månader! Han har fått sin mammas och pappas immunförsvar haha så skönt!

Stay tuned my friends, I will be back soon with more.

lill skrutten :)



pyret vår <3

en månad









RSS 2.0