- Funderar!

Jag vill verkligen flytta hemifrån nu! Orkar inte med allt skit hemma längre känner jag! :(
Funderar på söka nåt litet jobb så man får lite pengar iaf och kan flytta snart. Ska fan göra det, såg as fin 3:a renoverad och allt här i stan för typ 2 800 i månan! Så härligt att klara sig själv skulle det ju vara och kunna ha nära hem varje dag och till stan och kunna göra lite som man själv vill.
Sen funderar jag på en hemlis till julafton! (a)
Jag tycker om den ideén jag kom på och hoppas verkligen den funkar, tror jag ska satsa på den faktiskt. :)

Jaja, snart ska jag hämta nytt busskort i skolan  iaf och lite saker jag glömt i skåpet, ska bara vänta på Jimmy tränat klart.
Bloggar nog lite mer hemma sen om min dator VILL :$


- Jag kan inte säga S !!

Fråga mig något på S eller R och ni kmr höra mig läspa! ;) hahah, bedövningen tog på typ 3 sekunder denna gång :O helt förlamad i ena sidan av tungan ner till typ halsen fan och hela kinden :O obehagligt som fan! Aldrig mera laga tänder, jag som diggade det förut. :P  men denna gång blev riktigt jävla jobbig minsann. Nu sitter jag bara vid datorn och väntar på att Jimmy ska sluta skolan och komma ner på stan (a) Längtar ju så grymt mkt efter honom redan <3 men iaf, vad vill ni jag ska skriva om? Hmm.. jag kmr ju inte på något sådär precis men jag känner att nu när jag kommit igång med bloggandet på riktigt vill jag ju såklart dela me mig nåt litet av min vardag :$

GE MIG FÖRSLAG MÄNNISKOR!!

- Skolan!

Ja jag tänkte blogga lite iaf nu när man har lunchrast i skolan :P Vet inte alls vad vi har för ämne sen men iaf haha :D hade 2 timmar lektion nyss i Ledarskap och nåt annat xD Har hjärnsläpp idag fan.
Ska som sakt till tandläkaren sen 14.20 så blir ganska kort dag för mig, skönt det. Kmr ju vara bedövad i hela käften sen så vill inte gå tillbaka till skolan då heller sen nejnej!

Efter tandis går jag väl en sväng på stan och väntar på älskling ska sluta plugget så vi kan dra hem till honom och myspysa hela kvällen, men läxor (a) ;) <3

Det är min dag så kmr inte blogga så mkt mer idag!

Hejhejs!

Halloj bloggen!

Jag måste ju bara säga att hahaha, fjortisar kan vara så jävla roliga och underhållande ibland! xD
dom spelar inte ens dumma, dom ÄR dumma haha :D sånt älskar vi! <3
till expempel om man söker på youtube eller kollar någons blogg på videoinlägg och dom står och leker me sitt blonda fejk hår och säger; typ, asså, liksom, asså jag bah, i varje mening typ 1000000 gånger hahah hur kul är inte det?  Och dom är ju seriösa också när dom vräker ur sig dumma, självklara saker ibland som man normalt inte garvar åt, haha.
På så sätt är ni bra så tummen upp där (Y) Ska man tycka synd om dom, eller låta dom bara vara är frågan? :D

Jaa ni små tjejer, livet är inte lätt ibland kmr ni också märka bara för att ni har stora tuttar, puschup eller blonderar  håret 10000 gånger bara för att få dom snyggaste killarna och alla i hela stan ska veta vilka ni är och bjuda er på varje fest och snacka massa skit om er, mår ni bra då eller? :P

Jag menar inget illa me de jag skrivit men, haha, vad tänker ni på igentligen, eller ska jag säga med? :) Vrf inte bara vara sig själv, för de är man ju knappast om man är som ni :O

GOD NATTI!

- Tisdag!

Hej bloggen!

Skolan har ju kommit igång nu och så. Är väl helt okej iaf. Kunde vart bättre menmmen. Jag har inte så mkt att skriva om idag, känner mig inte påhittig alls :P kan ladda upp bilder istället kanske.

Imorgon blir det tandläkaren 14.20 vad jag vet. Kanske blir lite träning också på det, vi får se! De känns super bra btw att älskling går i samma skola nu faktiskt (a) <3 ses ju nu rätt mkt och så :D

JUST DET! Jag har gjort riktigt bra köp idag! En riktigt god doftande parfym med body lotion och ansiktsmasker för typ 300 :D I'm så happy! Blir kanske bio till helgen sen får man hoppas om Jimmy har lust haha :)

Haha jaa jag har ju polisanmält 2 idioter nu också! så jävla låg stil och omogna så man skrattar ju bara åt det, haha lovar att ni också skulle skratta om ni fick se hur dom ser ut och vad DOM kalla mig xD
Fatta, ingen bryr sig om er, nui e så totalt värdelösa! Fan vad trött jag blir, ni kan ta er där bak allihopa bara för mig del. Och totalt blåsta är ni också till på köpet hahah, typiska blondiner börjar man ju undra. Usch jag blir så förbannad när jag tänker på det. Skaffa er ett roligare liv om ni har det så tråkigt, kan ju ge er en 50 öring, räcker ju LÅÅÅNGT till er!

- Tisdag!

Hej bloggen!

Det var nu ett tag sen jag bloggade faktiskt :P sorry haha, jag är verkligen super dålig på sånt här :) men iaf, imorgon börjar skolan igen då, jag hoppas på att det blir 2:an nu för mig iaf (Y) börjar klockan ett men måste ta 10 bussen in till stan iaf för det går ingen senare, ir jo, men den går 2 :@ men jag tänkte iaf ta och träna på gymmet lite innan med älskling och sen äta lunch på stan innan vi går tsm ut till skolan <3 Måste säga att det är så otroligt skönt nu när jag vet han går i samma skola :O alltså, inte så långt ifrån en puss eller så (A) haha.

Vad har hänt annars för min del? Jaa, asså, dom 2 sista veckorna har jag bara spenderat med Jimmy faktiskt antingen hos mig eller honom. Men vi har ju inte gjort så mkt haha. Mest ätit tycker jag ;) men iaf, jag tycker om att umgås och inte göra nånting med honom.

Idag plockade jag och pappa äpplen faktiskt hos min syster i Sthlm :) blev ungefär 4 total fyllda papperskassar och dom smaka underbart gott, äppelkakor och äppelmos, här mkr jag! Idag ska jag lägga mig tidigt också och gå upp vid 8 imorgon, alltså blir det gamla vanliga rutiner nu igen efter sommarlovet.        
                           
 Sommar, sommar!

- Söndag!

:):P

Idag känner jag mig riktigt bra ändå! Vill dra igång med träningen nu igen men känns som att det blir mer aktuellt till hösten då de säkert blir massa skit väder och då kan man tillbringa tiden åt gymmet. Men iallafall, har solat idag! Det var lääänge sen och vill ju passa på att lapa det sista solstrålarna nu innan dom tar slut för i år :(

Just nu kanske det inte finns så mkt att skriva om märker jag :P men jag längtar tills imorgon då älskling baby kmr hit! :D <3 Men nu tänkte jag gå ut i solen igen, skulle bara in och svalka mig faktiskt en stund (a) Byye!

- Lördag!

Hejsvejs igen!

Nu är jag hemma igen då. Och jag är förkyld! Svullen hals, nästäppa och hosta med huvudvärk dessutom. Har dragits med det nu några dagar redan. Men men,. nu kan sommarlovet börja på riktigt! jimmy har slutat sommarjobbet efter 6 veckor och nu händer bara roliga saker förhoppningsvis tillsammans med honom :D <3 Bland annat Å-festen hoppas jag och kanske grönan (A) Tänk att det är plugg snart igen :O inte ens 3 veckor kvar ju nu förfan, vad hemskt. Men det gäller att chilla och tare lugnt just nu, inte tänka på nåt sånt. Ursäkta, jag känner mig tom på vad jag ska skriva bara nu haha xD jag gör ju inte så mkt kul nu när jag mår som jag mår, jag menar, inget gym eller ut och springa precis, det känns inte så lockande tyvärr fast jag känner mig super sugen på att gymma nu! Men nu ska jag hitta nåt att käka tänkte jag! Hejssvejjs!!Kärlek <3

RSS 2.0