haha så jävla skönt klipp!

http://www.youtube.com/watch?v=TXUW4iYbU6Y


Sista inlägget på ett tag nu ...

Tror det här blir sista inlägget på ett tag nu!
Måste packa nu hela dagen och kvällen och det jag hinner i morgon innan vi ska hämta nycklarna klockan 1 hos hyresvärden :D
Ska strax göra mig i ordning för att åka till stan till familje centrum och gå på sista föräldra träffen nu innan alla får sina bebisar, sen ses vi igen om ett halvår ungefär igen med bebisar och allt. :)
Sista natten man sover hemma idag då.. konstigt det känns att inte vakna upp nästa dag i sin säng, på landet, i Strängnäs, utan brevid sin sötnos i Eskilstuna och en lägenhet! :D <3

Så om jag inte bloggar mera nu så får ni hålla utkik efter när jag kanske slänger upp nästa. Kanske kmr dröja länge, kanske till och med då när vi fått vår lilla ängel :)

good bajs!

Tvättkorg! :)

Ja rubriken säger mycket.
Fick en inflyttnings present av syster idag, eller, fick välja nåt som vi behöver till lägenheten.
Och jag valde ... en tvättkorg för 160 spänn haha :D
Inte det roligaste kanske att köpa, men väldigt nödvändigt!
Käkade lunch på Nancy's i Präntaren och gick runt i affärerna där en stund innan jag fick skjuts hem igen och hon va tvungen åka hem och hämta sina små grabbar på dagis.

Nu är det iaf klart, vi flyttar in på torsdag nu! :) blir väl framåt eftermiddagen skulle jag tro som det är just nu.
Så i morgon är det sista gången med familje träffen på familjecentrum 14.30-16.30 och sen hem och packa direkt det sista.

Längtar!!

Syster besök idag!

Snart kommer syrran över hem hit och ska spendera dagen med mig så snäll som hon är. :)
Blir en fika och kanske lite shopping i stan tillsammans. Länge sen vi bara umgicks vi 2, utan barnen och annat folk på samma gång. Va säkert minst 5 år sen vi var tillsammans bara vi två. Lite synd!

För övrigt, så räknar man bara ner dagarna tills flytten nu. Nu är det nära, högst 2 dagar kvar bara!
Helt sjukt ändå att det kan gå så fort, men ändå tyckte man det gick super långsamt dom där drygt 2 månaderna.

Annars så ska jag plugga lite ikväll, slänger väl upp ett inlägg senare om jag har tid, ork och lust. :)


Good bajs!

Hur jävla kasst kan man må?

Hur jävlans kasst kan man må igentligen?
Känner sig bara sårad, sviken och lurad ibland, och ännu dummare känner man sig ibland när man går på allt så lätt. :(
Vet inte vart min lilla knutta hopp och självförtroende tog vägen nu :S
Snacka om att nå botten!!
GAAH! vill bara gå och sova just nu och sluta tänka på allt och bara få vara ifred ett tag ....

livet är orättvist! Och jag fick oturen att uppleva det, inte en gång, inte två, inte tre. Utan gång på gång på gång!
Svårt att lita på personer nu efter all skit. Alla e så jävla falska och snackar massa skit och ljuger.
Vrf förlåter jag dom och tar tillbaka dom hela tiden? :S
TRÖTT JAG BLIR PÅ MIG SJÄLV!

Förbannat dålig dag ..

Kommer att bli kejsarsnitt för min del nu iaf ...
För trångt bäcken bara för jag e liten och kort och bebisen är större än normalt...
Mår skit för det. Orolig för våran bebis hur den kommer klara av ett liv utanför magen redan om några veckor kanske med lite smått outvecklade organ.
Vad arg jag är på mig själv! Vet inte vrf. Hos barnmorskan tidigare idag såg allt bra ut och jag var glad och nöjd med mig själv vad jag åstakommit dom här veckorna, på ultraljudet sjönk mitt mod och självklart kom tårarna när vi gick ut ifrån rummet när han berättade hur det låg till ..

Kommer kallas för röntgen på mitt bäcken om några veckor för uppskattning hur det är och är det för trångt då som dom säger, mr dom skriva upp en planerad kejsarsnitts dag! :'(

Fatta, men epidural och allt!! Sånt jag aldrig i hela mitt liv ville ta och nu har jag inget val. Kmr ju göra svin ont med den kanylen mellan rygg kotorna och sen ska ha nån som skär i en och plockar ut ens barn utan att ens få känna på hur det känns med riktig förlossning. Vet det är det bästa för barnet och jag måste offra mig åter igen för min sprut räddsla, men vafan allt går käpprakt åt helvete ju...


Sista söndagen hemma ..

Har spenderat helgen med att packa, packa och åter packa! Är nästan helt klar nu, super skönt! :D
Nu märker man förlossningen närmar sig, kan ha lite småont ibland i bäckenet, korsryggen som går ner till rumpan. Svårt att sova hela nätter nu, måste kissa med jämna timmars mellanrum och vända på mig hela tiden. Inte skönt! Eller jo, för då vet man den kommer komma ut snart (a)
Det här är sista helgen hemma. Det här är SISTA DAGARNA hemma nu i veckan som kommer, senast torsdag går flyttlasset mot Eskilstuna. :)

Idag har det moffats smörgåstårtor och jordgubbs tårta hos syster som fyllde 39 år igår. Riktigt trevligt träffa alla syskon, syskonbarn och så igen, blir ju inte så ofta nu tyvärr ... måste säga dom skaffat sötaste kattungen jag sett!! Helt bedårande, röd liten unge på 5 månader som heter Morris. Som sakt, katt ska vi också skaffa någon gång i lägenheten, har jag ju lovat Jimmy så och säger själv inte nej till ha en katt igen. ;)

Nej, jag skulle bara uppdatera lite här, ska hoppa in i duschen nu och sen plugga lite och titta på Johan Falk filmen (I like!) Upp tidigt i morgon för det blir full fart hela dagen i morgon igen :)

NATT!


Tjej ir kille? ;)

lill skrutten :)


Helt slut!

Nu är jag helt död! Inte helt lätt att packa och vara höggravid ska jag säga :P
Har fått super mkt gjort idag! Har pluggat och skickat in 2 inlämningar hittills, sen packat drygt 4 kartonger + 3 papperskassar till flytten. *stolt*
Nu ska väl ändå dagarna gå liite fortare tkr jag så man slipper tänka så mkt och längta så mkt till flytten och bebisen ändå.
Som sakt, ryggont är skapligt skönt. Sitter här med värmedynan bakom ryggen och slappnar av till skön music och pyret diggar med, hehe! :)

Måste dock fortsätta med pluggandet senare ikväll, såg att ett kapitel jag ska göra är SKIT STORT! Eller, det är massor av frågor som jag ska svara på :S

Försöker vara lite teknisk och få in ett videoinlägg här också, men går inte så bra haha! Jag är dock inte förvånad ;)

Höres senare!!

Magen slutet på vecka 33

magen


Min tisdag :)

Ja idag lämnade jag äntligen in moderskaps intyget på F-kassan så nu kommer pengarna om nån vecka iaf :)
Träffade även på min kära pojkvän av en slump där nere på stan, så vi lämnade in adressändringen också när vi ändå stötte på varandra.
Hittade även på super läckert dusch draperi inne på Lidl haha, självklart passade jag på nu när vi behövde ett också :D
I morgon är det möte i skolan med en annan av mina lärare 09.00, och får se vad jag får för ämnen då att arbete hemma med..
Har även idag tillbringat dagen med att packa lite dvd,skivor och videoband och rensa ut det sista bland mina kläder. En bra början iaf men känner mig låångt ifrån klar.

Nu i morgon är det bara drygt 1 - 1,5 månad kvar till förlossningen! Jag längtar jätte mycket, känns konstigt ändå säga till sig själv att man ska bli mamma och Jimmy ska bli pappa, att vi ska bli föräldrar till något vi skapat av vår kärlek. :) Känns så underbart vackert!!

I morgon börjar även pluggandet för mig igen, fast hemma då, men kommer få jobba ganska hårt och tillbringa många timmar med näsan i böckerna för att klara mina mål på drygt ett år. Så blir nog inte mkt dator och bloggande för mig då, får se ...


Hjärnsläpp!

Tror jag drabbats av totalt hjärnsläpp! Har ingen som helst aning om vad jag ska göra nu :S
Har sjukt tråkigt måste jag säga! Middags dags snart för min del och sen slänga sig in i duschen och rensa ut lite saker ur rummet om man orkar och har lust.
Haha, något som gör en glad är iaf knodd ungen i magen som ligger och trycker ut sin lilla fot eller armbåge på magen just nu och diggar musiken jag spelar på datorn! :D
Man kan inte tro den är drygt 45 cm lång nu, 2,5 kg och hur den får plats där inne i magen! :O
Just nu önskar man bara att man kan få trycka ut pyret och hålla den i sin famn och hålla den nära och bara gosa med hela sin nya lilla fina familj. <3

Nej, jag har typ tillbringat hela dagen vid datorn nu, ska ta och dra mig tillbaka innan jag kmr sitta här 24/7 bara för man inte har nåt att göra haha.

- I'm back on track!

Nu är jag tillbaka med bloggandet tänkte jag och ska blogga lite om livet som blivande ung mamma!
För er som är intresserade om hur detta gick till så tänkte jag nu lägga upp en historia om det hela...

Blev ju då oplanerat gravid med min pojkvän i Augusti någon gång där. Min mens blev väldigt sen, men tänkte inte mkt på det eftersom jag käkade p-piller och sköt upp min mens nästan hela tiden med dom. Men jag gjorde ändå ett graviditets test i början på Septemberoch det visade då negativt. Så jag andades ut och la det åt sidan och fortsatte leva mitt liv. Men i Januari när min mens fortfarande inte synts till, blev jag riktigt orolig och gjorde ett annat test som då visade sig faktiskt vara positivt! Självklart blev jag chockad, men ändå kände jag mig faktiskt glad. För att vara säker gick jag till ungdoms mottagningen och fick det bekräftat där med, jag var gravid! Samma dag berättade jag det här för min pojkvän självklart, och han hade blandade känslor om det hela självklart. Först tyckte han vi var för unga och han va inte redo att bli pappa just nu och med tanke på vi båda gick i skolan och bodde hemma hos våra föräldrar. Så han ville jag skulle göra en abort pågrund utav det :(
Jag förstod ändå hur han tänkte, hur skulle vi ha råd och sånna saker med ett barn mellan oss och hur skulle det gå när jag bodde hemma och han inte kunde träffa sitt barn så ofta som man ville och hur skulle det påverka VÅRAT förhållande med en till liten i bilden?
Men allt förändrades när vi fick gå på kontroll ultraljud, och jag var då redan i vecka 24 sa dom, och jag skulle inte få lov till att göra en abort pågrund av jag gått så långt. Så vi valde mellan adoptera bort det eller behålla det.
Självklart behöll vi det då!
Först några veckor senare, sjönk det in att vi skulle bli föräldrar ganska så snart. Och vi berättade för våra familjer där hemma som tog det väldigt bra ändå och stöttade oss med att leta lägenheter och lägga upp det ekonomiska.
Nu är vi faktiskt riktigt glada över tanken på bebisen :)
Och kommer nu flytta till Eskilstuna om drygt en vecka bara och börja vårt nya liv där tillsammans. Med killen som jag älskar mest av allt. <3

RSS 2.0