Lite Uppdatering!

Nu var det länge sen jag uppdaterade här på bloggen! Kan ju avslöja mycket har hänt på sistone :) Dagis flyter på väldigt bra för Williams del, jag pluggar och har mycket att göra i skolan så därav alla dåliga uppdateringar.

Men vi har en liten hemlighet jag vill avslöja för er bloggläsare. Vi väntar en liten sommar/försommar bebis tills nästa år nu nämligen äntligen! Slutet på Maj har jag fått det till, men ska på första besöket i morgon till MVC så vi får se då om jag får ett mer exakt datum för förlossning, är mellan V.3-4 nu. Kan inte förstå riktigt ännu att William har blivit så stor och ska bli storebror :D Jag älskar verkligen mitt liv just nu, världens bästa sambo, en underbar son och en till liten underbaring påväg. Har inte mycket mer roligt att skriva just nu än denna fina nyhet, så jag uppdaterar er senare hur graviditeten går.

Något Som Gör Mig Upprörd!

Något som jag känner jag kan bli upprörd för, eller åtminstone irriterad är ju ändå när mammor sitter och klagar över att dom har så "många barn"! Dom har typ 2-3 stycken och sitter och suckar på soffan och säger; ååh vad jobbigt det är, man får aldrig vara ledig eller för sig själv. Eller typ; Jaha har du bara ett barn, vad skönt för dig att inte ha så många att hålla reda på då. WHAT?!
Det är väl du själv kvinna som valt att skaffa och föda så många barn som du har och inte någon annan hoppas jag?
Så varför klaga, för barn är ju det underbaraste man kan ha!
Självklart kan man få tycka att det är jobbigt hur många man än har, men va fan var glad åt dom istället för vissa kan inte ens barn eller flera fast dom än försöker och vill.
Jag blir jätte sur på sånt här när vissa kan säga det till mig eller läser om det någonstans. Eller att; Jaha, är han så liten vad skönt, då gör han inte så mycket hyss (??)
Barn är barn, barn leker och barn utvecklas. That´s it!
Om du ska klaga på antalet barn du har, kanske du borde tänkt till innan du skaffar dig fler än en.
Nej nu blev det klago inlägg här från min sida känner jag.
Nu lägger vi detta åt sidan för idag...

Idag har jag haft skola 2 timmar och sedan hem för att plugga igen lite jag missat under inskolningen på dagis. Så jag kommer hämta hem min älskade lilla trollunge om 45 minuter från dagis :)
Inga planer i helgen dock tror jag. Mysa och umgås hela familjen nu när det äntligen är helg!
Vill så gärna hyra den där filmen Hur många lingon finns det i världen, den verkar ju ur mysig. :D

Over and out, vi hörs nog efter helgen som alltid!


Alla galna och uttrötta mammor, ta en vilo dag för sjutton och få er själva att må bra!

Snart Fredag Igen.

Idag var min "första" skoldag. Iallfall på 2 veckor då all skoltid gått åt till att skola in William på dagis.
Har beställt hem nya böcker nu äntligen så jag kan plugga ordentligt här hemma dom dagar jag pluggar hemifrån.
Ska även försöka söka 2 kurser till, annars måste jag skriva in mig på AFM igen då jag inte har heltids studier just nu, och det vill jag självklart inte igen!
Så på schemat idag står det plugg, plugg och plugg så mycket jag kan iallafall, som nu när lillen sover.
Ska även börjas med rensa ut förrådet och slänga, sälja och ge bort lite saker där till Röda Korset nu när vårat nästa förråd är inte ens hälften så stor som den vi har nu och det är överfullt just nu bara.

Vad mer ska jag berätta för er då, ju vår nya familjemedlem är ju hemma hos oss nu också sen i måndags, lilla Tusse 3 månader, bild på honom slänger jag självklart in i detta inlägg! :)
För övrigt, inget roligt. Bara städ, disk och tvätt nästan varje dag och det är ju inge kul att läsa om varje dag förstås.

<big>Kom gärna med förlslag på vad ni vill läsa. Vad vill ni att jag ska skriva om och vad vill ni veta? :D</big>




Hej Måndag.

var det måndag igen och vanliga rutiner efter helgen.
Jag pluggar hemma idag, har blivit lite små förkyld, från dagis gissar jag.
Men har ändå lyckats handla lite i affären, dammsugit, plockat undan lite och diskat. Har satt på 2 maskiner med tvätt dessutom dagen till ära!
Så ni kanske förstår att William är på dagis just nu från halv åtta i morse till ett i eftermiddag.
Man mår ju bäst när allt är städat och man kan slappna av.
I morgon ska vi hämta hem våran kattunge äntligen! Som hela familjen har längtat, eller iallfall jag och Jimmy men William kommer bli helt till sig vet jag haha ;)
Något namn är inte spikat ännu dock, men det är en hane så kanske Leo eller Sigge lutar det åt just nu.
Han har ett brunt och ett blått öga dessutom, inte alla katter som har, men vissa påstår att den är halv blind då men de vette fan, han är ju lika välkommen ändå :P

Jaja, jag ska fortsätta med mitt pluggande och strax dags för lunch. Inte för jag känner mig hungrig faktiskt jobbigt nog, är nog kanske för förkylningen, men måste iaf peta i mig något!

Några nya charmiga bilder på min älskade slänger jag in nu:




Pottan och William.

Jag har funderat ett tag nu på att börja lite smått med potta-träningen med William. Eller toan, vilket som för min del, men så att han lär sig vara blöj fri så småningom nu när han börjat dagis och så. Skulle vara så praktiskt att vänja han av med dessa blöjor som samtidigt kostar lite slantar i månaden!
Ska börja pröva på lite smått under dagen idag och se om han hajjar grejen, ska bli spännande! ;)

Just nu är lill-killen på dagis utan mig och jag sitter hemma och gör dom välbehövliga sysslorna man annars inte har så mycket tid med när en liten plutt röjjer hemmet hela dagarna.

I helgen är det dags för lite kräftskiva om jag förstått det rätt på landet i Strängnäs, trevligt trevligt.
Idag är det ny månad, vilket innebär för oss nya tvätt tider (!!) Oh yes, inte tvättat på säkert 2 veckor så ni förstår hur lycklig man blir av att tvätta upp hela den där högen med äckliga, smutsiga kläder i badrummet.
Jag kommer få lyxigt när vi flyttar till nya lägenheten då vi får tvätta hur mycket och hur många timmar jag vill! :D

Annars, finns väl inget nytt precis att berätta vad jag kommer på, jag ska dock bli bättre på lägga upp nya bilder på Wille mannen under dagen hoppas jag, om annat blir det i morgon kan jag lova.

RSS 2.0