Nya Byxor!

Idag fick jag veta jag fått lite föräldrapenning (!!) Så jag rusade iväg till stan med min lilla familj när älsklingen kom hem från jobbet. Så först åt vi på Pasta Huiset, mums. Sen gick vi till apoteket och köpte den nya Ipren som ska vara snabbare sägs det, skulle kolla på Revaxör för mina vaxproppar i öronen också (who cares?) haha, iallafall sen gick vi vidare till Vero Moda men dom hade skit dåligt med jeans asså antingen för stora, för små eller fula! Så efter typ 30 min gav jag upp och vi gick vidare till H&M, DÄR hittade jag mina snyggingar på första försöket :D

Dom har hur mycket som helst att välja på, och det är snygga jeans faktiskt, trodde jag aldrig om H&M, brukar aldrig köpa jenas där. Nu låter jag som en snobb haha men det är jag fan i mig inte ;)
Rekomenderar att köpa jeans i det märket, och kosta bara 299 spänn dessutom!

Just nu tvättar jag i tvättstugan också, blä men sånt som måste göras! :(
Ska kasta sonen i sängen snart också, han e trött efter värmen idag.

Här är jeansen förresten:


Första Dagen Som 20 Åring.

Igår var en utmärkt dag! Jag fick senare på dagen mitt första blomster bud från min äldsta syster med familj (överraskad) Sen fick jag en Escada parfym av min älskling när han kom hem från jobbet (doftar som en gud, alla som känner mig vet jag samlar på parfymer kan man säga), sen fick jag av mamma och pappa ett presentkort på Vero Moda, en annan underbart god parfym, ett kort och en rolig kylskåps magnet som föreställer en apa med rullande ögon som ska föreställa mig på morgonen tydligen haha! :D
Tack så mycket för alla dom fina presenterna!!

idag var jag iväg och handlade på Vero Moda, blev ett linne efter många om och men och ett par boxer trosor från det märket jag samlat på förr ;)

Självklart sitter jag på nätet just nu och tittar igenom vad jag skulle vilja ha. Finns så himla mycket fina kläder så jag smälter! Ska nog klicka hem någonting tills jag får min lön i juli ;)

Här är lite vad jag suktar efter:

Sola tube top mix

Monica sl top

Wp - bosco 3/4 top

gambler 102 - bh90408 sup


Ha Den Äran Idag...






GRATTIS PÅ MIG SJÄLV IDAG 20 ÅRING!!

Idag får jag börja besöka det omtalade Systemet, funderar på gå till Coop Forums Systembolag, dom jävlarna som neka min sambo köpa dricka bara för JAG var minderårig, haha nu kanske dom ska få lite att sörja för minsann! Men, nej jag håller mig några dagar till kanske. Det ända jag dricker är ju faktiskt cider känns meningslöst dricka cider en tisdag ;)
Nu är jag inte längre ungvuxen, jag är vuxen!
Men när jag tänker efter, fan vad gamalt 20 år låter ;O

Snart kommer far och mor hit och firar mig lite. Och kan man få nån bättre vakna-upp-present imorse av sin finaste sambo som lämnat en fint skriven lapp på vardagsrumsbordet och några slantar till lilla mig! Kärlek det! <3


Lär Av Detta!

Igår fick jag vara med om min första stora brand i vildmarken!
2 små pojkar, inte ens 10 år, skulle grilla korv helt ensamma, i ett vindskydd ute i skogen hos min mamma och pappa. Vindskyddet tillhör Tosteröskolan, där dom har sina aktviteter. Min pappa såg en eld och frågade dom vad dom höll på med. Dom skulle grilla korv och hade en vatten dunk med sig, sa dom iallfall och att dom FICK grilla ensamma (??) Jag hade ingen bra känsla av hur det skulle sluta kan jag säga, nåt inom mig sa att skiten skulle brinna strax, hur mkt kunskap kan små ungar ha om att grilla liksom? Jaja, vi la oss inte i och gick vidare vår promenad. 5-10 minuter senare, när vi gick samma väg hemmåt igen så var HELA huset övertänt!! Som jag trodde! I ren panik ringer vi SOS och knappt 10 minuter senare kommer flera brandbilar och vi får se på hela räddningsarbetet på plats riktigt nära, och jag lovar, det var skrämmande! Tänk om det vart mina/mitt barn som tänt på?!

Vart var föräldrarna i detta? Senare kom även dom skyldiga med sina föräldrar och tittade på när elden släcktes. Men vad gjorde föräldrarna, dom titta en stund sen gick dom  hem igen, eller, småsprang hem (?!)
Kan man inte iallafall stå för vad ens egna barn gjort och göra vad man kan istället för gå därifrån som inget hänt. Dom här 2 pojkarna har ändå förstört för en HEL skola när skolan väl börjar igen. Gud vad arg jag kände mig, trots det inte rör mig. Men jag trodde man fick lära sig om hur farlig elden är och vilken respekt man ska ge den redan på lekis? Iallafall jag kommer jag ihåg. Hoppas dom lärde sig nåt av vad som kan hända när man "leker" vuxen och tror man kan klara av allt för att man umgås med fel personer på fritiden.

Tänk, om vi inte hittat elden först, hur hade den då spridit sig tro, eller om någon var där inne i huset och inte kunde ta sig ut?
Nej, jag ska verkligen lära William ALLT om eld och hur det blir när man gör såhär utan vuxna!

Släckningsarbete Vindskyddet i skogen intill Tosteröskolan totalförstördes i en brand på söndagseftermiddagen.
Bild lånad från SträngnäsTidning


Tillbaka Igen!

Har ni haft en bra midsommar allihopa? Det har iallafall vi haft! :)
Var ute på landet som sakt hela helgen och hade det gött med god midsommar mat och allt som hör midsommar till.
Hälsade på kisse bebisarna som öppnat sina små fina ögon nu redan allihopa efter knappt 2 veckor! :O
Åå vad jag längtar tills en av dom små kissarna kommer hem till oss och bor hos oss!!
Juste, nu undrar väl ni om jag inte jobbar, nej det blev förskjutet till 12 juli, så jag har lite ledighet i 2 veckor till.

Imorgon är en stor dag, då fyller jag år! :D 20 hela år, känns ganska mäktigt ändå, men ändå inte. Ända ändringen är väl jag får köpa på Systemet med början imorgon, men nej annars så tycker jag inte jag känner mig gammal. ;)

Idag har det mest städats här i lägenheten, blir ju så dammigt och instängt när man inte varit hemma på 3 dagar :S
Lagom fräscht när soporna legat kvar hela helgen också, usch.

Allmänt.

Nu är William sjukling på riktigt. Imorse sov han till nästan halv tio, men då vakna han några gånger inatt också och var orolig och hostig, men imorse när han fick morgon gröten så spydde han som en räv efteråt upp alltihopa och lite till, så hela soffan är nerkletad och mysig... stackaren. :( men han fick host medicin och nu är det bättre, han sover för övrigt sin middag nu.

Själv är jag nästan frisk nu äntligen, men jag mår inte så bra psykiskt just nu. Vaknade inatt av mitt låga blodsocker, hjärtat klappa snabbt och jag kände mig riktigt illamående och sviimfärdig. Va bara att gå upp och dricka riktigt mycket cola mitt i natten och sitta tills darrningarna övergett mig. Jag har en jobbig period just nu med att försöka få mitt insulin och blodsocker att sammarbeta. Så det känns lite hopplöst just nu.

Plus hände en sak igår som gör mig riktigt förbannad!
Säger bara att är man kompis ska man bete sig som en också. Men jag kände mig riktigt utanför och ledsen igår pågrund av den saken som hände. Hatar sånt, själv bryr jag mig om dom jag umgås med om det är flera stycken och inte bara går iväg utan att vänta eller att ens prata med en.. fick väl typ 2 meningar sakt under hela den tiden igår, skit kul. Är inte den som snackar på som en jävla pratkvarn när jag träffar nya människor, och därför tydligen hamnade jag totalt utanför, helt jävla fel enligt mig. Men okej, gör ditt val så slipper jag känna mig utanför och sårad och gå där som en total idiot 3 meter bakom typ...

Skit samma, senare när Jimmy kommer hem från jobbet idag ska vi till Tuna Park och titta på nya skor till William eftersom hans ena sko är försvunnen och det är ju bra han börjar vänja sig vid skor tills han börjar på dagis i augusti. Kanske några byxor också då jag ska rensa lite ur hans lådor idag tänkte jag eftersom han har ny storlek nu. Svårt ännu för vissa är 80 och några 86, men 86 är ännu stort för honom men han är ändå inte speciellt liten av sig, wierd! :S

Sjuk Stugan!

Idag vaknade William upp med snor rinnande och lite hosta. Perfekt! Nu när jag börjar bli frisk så insjuknar dom andra 2 här hemma nu lagom till Midsommar och allt, men men inget allvarligt som sakt så länge det inte är nån feber inblandad.
Så William somnade inte förrns nu, kom hem nyligen från en tur på stan med Samantha och Ebba. Gick till Åhlens och köpte med hem en pyjamas och en fin gul långärmad tröja till William.
Ikväll är det tvätt dags igen för min del mellan 19-22. Behövs om man ska åka iväg nu under midsommar.
Har kollat runt på lite lägenheter i Strängnäs senaste dagarna och gjort intresse anmälan på 1 enda såhär långt, hoppas verkligen fler dyker upp!!
Ska fortsätta kolla upp det nu hihi, men uppdaterar nog imorgon om inte annat! :)

Blogg Torka!

Idag fortsätter mina sjukdagar. Så jävlans täppt i näsan och hostig så jag tror jag går och lägger mig och sover 24/7 nu tills jag är frisk!  Inte kul att vara sjuk när man har en sån pigg och lekfull son och själv är man trött och grinig och inte orkar leka med honom. Bad mom!
Värst är orkeslösheten, man ser massa som behöver göras här hemma, men gud jag orkar inte alls. Det är knappt så jag orkar ta mig ut genom dörren och till affären eller till stan.
Skulle behöva gå ner till stan och köpa ett par byxor till lill-killen, alla är typ för små nu.

Jaja, vet inte om William börjar bli sjuk också för han somnade halv 12 idag direkt efter lunchen, han va så trött så han nästan somnade på golvet här i köket stackaren, annars brukar jag oftast bråttas med han och han somnar vid 1-2 tiden vanligast!
Hoppas inte, han blir så himla dålig när han väl blir sjuk/förkyld! :(

Jag ska nog överge datan nu och dra mig till TVN, kanske sova en stund nu när sonen sover och hoppas han gör det några timmar. :)


Jag Älskar Dig Knäppunge!



Tänk att man kan bli helt tokig på dig ibland, man vill skrika och dra sig i håret (sånt hör till mammarollen har jag lärt mig hihi)
Du kan skrika, du har humör, du testar gränser och sätter våra öron och nerver på prov minsann, men ändå älskar jag dig så himla mycket! Du är min lilla ögonsten och mitt allt här i livet och jag skulle aldrig vilja byta ut dig mot något annat ens om jag kunde. Du får mig att skratta och lé i det lätta och svåra, när jag blir arg eller irriterad på dig skiner du bara upp och skrattar och jag kan inte låta bli att skratta jag också hur arg eller ledsen jag kan vara så får du mig alltid ur spår unge! Jag vet inte hur du gör, men du gör det bra och fortsätt så genom livet jag ska följa dig. Bästa stunderna är när du vill pussas och kramas och bara mysa,, då vet jag du har det bra och är nöjd mitt älskade barn.
Du är inte rädd för någonting nästan, du är alltid lika modig, rättfram och charmerande!
Varje gång vi möter nya människor så pratar dom med dig och du skiner upp och skrattar och du får massa beröm hur fin och orädd du är, det värmer en mammas hjärta att höra sånna saker! :')
Du kommer lyckas bra i livet, det bådar gott allt du visat än så länge och det ska bli en underbar resa i livet tillsammans med dig, och jag följer dig med spänning! :D

Jag älskar dig nu och föralltid William Nils Arne Törnqvist <3


Förkylning!

Dumma förkylning! Har gått och blivit förkyld igen nu igår. Hals ont, snuva och allmänt trött och orkeslös med lite lätt huvudvärk!
Super!
Nåja, helgen var bra på landet. Var ett super fint dop för min syster-son Hampus kan jag lova! Mysigt kalas efteråt med god mat och tårta :)

Nu är vi hemma igen och jag är som sakt sjuk medans William busar runt och gör den galen nu när man inte är den piggaste. :P
Hoppas han inte smittas, han blir så himla dålig av förkylningar!
Och jag som ska börja jobba nästa måndag, måste krya på mig tills dess.
Idag står väl bara storhandling på schemat, eller iaf handling... orkar inget annat faktiskt.

Lägger upp bilder iallafall på våran blivande lilla kisse miss! Japp, vi ska skaffa en liten katt unge i början av September kommer den nog till oss, är inte ens en vecka än så länge :)
Jimmys storebrors katt som fått kattungar, så underbart söta alla 5 så man vill ju bara ta allihopa men nej, en räcker gott och väl. Bara så William får något att ta ansvar för senare och kan växa upp med. Jag och Jimmy är ju uppväxta med djur, iallfall jag under hela mitt liv hittills, så då tycker jag William ska få det också. Djur ger så mycket kärlek och posetiv glädje och William älskar alla djur, hund som katt så det blir perfekt!



Vet inte om det är kille eller tjej än, så namnet får vänta tills senare ;)


Linser?

Har funderat länge på om jag ska skaffal inser faktiskt? Inte praktiskt med glasögon ibland, tillexempel med William eller om man ska fixa sig extra "fin". Skulle vilja prova bruna linser, bruna ögon är det finaste som finns på ögonfärg tycker jag absolut!!
Bad tycker ni, något ni tycker om? :)


Ett Jävlans Borrande!

Som sakt, dom håller på att renovera hela lägenheten mitt emot våran, och det låter för jävligt varenda dag från 8-4 borrar och fan vet vad dom gör!! Jag blir helt nervös och irriterad känner jag och känns som jag ska typ svimma eller något när som. :( och William är missnöjd och grinar och gnyr, blir galen snart.
Man kan inte slappna av för 5 öre för deras jävla borrande som ilar i huvet hela dagarna! Vill flytta härifrån nu..

Men men, bor man i en lägenhet så gör man och man kan inte precis säga till dom att vara tysta heller som jag så gärna vill, för det är ju deras jobb .. deras jävla jobb!
Så precis nu ringde de på två "rörmockare" eller något, och äntligen fixade i vårat badrum eftersom det stinker avlopp där då och då kommer den äckliga lukten. Så nu ska det vara åtgärdat enligt dom, men kan vara för att dom renoverar den snuskiga lägenheten mitt emot som det stinker tydligen, skumt!

Vilken bra start på dagen känner jag eller inte.
Jaja, bara försöka inte bry sig och försöka koppla bort det här eländet och kunna leva.
Dagens planer är nog inte mycket förutom att tvätta ikväll, imorgon åker vi ut till landet igen och sover kvar till lördag för då ska vi på dop för Williams minsta kusin Hampus i Nacka! :D Ska titta på söta små nyfödda kattungar imorgon hos Jimmys bror som fått ungar i tisdags, självklart ska vi ta en senare har vi sakt länge. Blir kul för William att ta ansvar och leka med senare. :)


Introduktions Dag!

Igår var jag på introduktions dag på kommunhuset i Strängnäs. Först började morgonen med att jag hoppade på fel tåg, dock inte mitt fel alls. Strängnäs tåget var försenat så dom hade bytt spår på något jävla sätt med direkt tåget till Stockholm och tåget som skulle stanna påvägen i Strängnäs. Så jag tog direkt tåget till Stockholm, och förrns när det rullade iväg och var försent, meddela dom att det inte skulle stanna påvägen till Stockholm, skit kul!
Så jag fick en åktur till Stockholm och satt där och vänta en timma och slösa 107 kronor till tåget tillbaka till Strängnäs.
Jaja, kom fram lagom till fikapaus på kommunhuset och sen prata dom om brandsäkerhet, hur man skulle bära och lyfta och hygien och massa sånna tråkiga saker. Men jag tjäna några kosingar på det iallafall trots jag var på vift till Stockholm fick jag betalt för dom timmarna iaf, as schysst!

William var hemma med mormor och morfar sålänge hela dagen och hade det jätte skoj med deras hund som alltid, här är lite bilder som avslöjar det minsann. :D


Måndag Igen.

I helgen har jag inte uppdaterat pågrund av att vi var ute på landet och sov över där.
Har metat också första gången på typ 2 år, grymt mysigt och fan vad det nappade må ni tro, stora jävla abborar!! :D
Va iväg på Ångans dag i Mariefred i lördags och kollade runt, William fick nya fina badbyxor nu till sommarens alla bad, och lite glass eftersom dagen var så himla varm.
Nu idag har vi bara varit till affären precis och handlat lite smått och ska nog bara städa lite idag har jag planerat.
 
Imorgon ska jag upp tidigt dock.
Runt 6 tiden tror jag, ska iväg på Introduktion i Strängnäs för mitt vikariejobb hela dagen, typ massa föreläsningar och sådär från 8-4, så lär ju komma hem skapligt runt 5 snåret.
Idag får jag veta vilka dagar och vilka tider jag ska jobba också, spännande! :)

Men nu ska busungen snart ha lite lunch och jag med för den delen.

Det Går Bra Nu!

Imorse va jag som sakt på intervju för sommarvikarie på ett gruppboende för utvecklingsstörda, och jag fick jobbet!! :D
Börjar i början på juli till slutet på augusti och blir både deltid och heltid, kommer tjäna lite mer än 17 laxar när jag är klar, så grymt glad! :D
Ska bli så kul att komma ut och jobba lite och träffa nytt folk känner jag, ska bli skit spännande rent ut sakt!
William fick vara med sin morfar sålänge, dom gick och käkade glass under tiden, mums tycker William som är glass monster.

Förutom det, så var jag hos mor och far och fikade lite efter det och sen ner på stan för att gå till Swedbank och lämna in papper på vilket konto dom ska sätta in min lön på sen. Sen titta lite i affärer och sen gå mot tåget hem som gick 14:44. Nu är vi hemma och väntar på sambon så man kan börja laga lite mat. :)


Studenten & Skattepengar!

Förresten, min gamla klass tog studenten idag, är inte ett dugg avis... säger vi :(
Tänk, om inte jag blivit gravid hade jag också stått idag på det där flaket.
Men jag ångrar inte alls att mitt liv tog den här vändningen ändå, aldrig! :)
Men men, jag kommer aldrig att ta studenten iaf, men jag kommer väl sluta plugga nån gång framöver.

En annan sak som hänt idag är att jag fått tillbaka mina skattepengar!! Tjoho! 900 välbehövda spänn ner i plånkan bara sådär, inte illa!
Det förgyllde verkligen min dag kan jag säga :D

Jaja, just nu tvättar jag som sakt i tvättstugan till 10 ikväll, snart är det lägg dags för min lilla plutt och sen kolla på Jönssonligan på TV, hihi är ju bara så grymt roligt även efter 20 år 111 gånger varje år minst.

Imorgon ska vi åka tåg tidigt till Strängnäs och hoppas på jobbintervjun går bra och jag får ett jobb i sommar! Ska träffa Lotta när jag ändå är där och ta en fika, saknat dig gumman <3

Två SMÅ sötingar för ganska länge sen, dom är så stora nu Ebba & William :)
sötnosar!

Nu Är Jag Tillbaka!

Nu så är jag tillbaka hemma igen! :)
Va riktigt skönt och avkopplande hos mina föräldrar. William busade som vanligt och hade jätte roligt med deras hund, dom lekte så fint tillsammans! Självklart glömde jag kameran hemma, vad sur jag blir :(
Men men sånt händer väl.
Jag insåg nyss att våtservetterna var nästan slut och William hade självklart kackat i blöjan, så de var bara springa snabbt ut til Ica nyss i härliga regnet!
Idag tog vi en sovmorgon till halv tio ungefär, sonen sov så dåligt hos mina föräldrar. Varmt och sen skulle vi ju dela på en 90 säng och han ligger ju aldrig stilla så han vakna varje timma och grät plus hans eksem blivit värre än värst nu så han klia sönder sig på i princip allt han kunde klia på...

Idag ska jag diska och städa lite här hemma och tvätta ikväll 7-10, behövs verkligen om man ser den enorma tvätthögen i badrummet. Imorgon bär det av mot Strängnäs igen tidigt för då ska jag på intervju om sommarvikarie på ett boende för utvecklingsstörda kan man säga, hoppas på det bästa! Då får jag jobba mellan 2 juli - 19 augusti kvällar och ibland helger. En inkomst till i sommar vore ju som sakt INTE helt fel!!

Men nu ska min busunge snart nattas för lite middagsvila och jag ska äta lunch och fortsätta göra ett arbete på datan till imorgon :)

Vanliga Dagar Återigen Tack.

var helg dagarna slut tack och lov för det!
Man blir helt förvirrad av röda dagar och så är ju inget knappt öppet.
Men idag ska jag och William åka till Strängnäs till mina föräldrar och umgås lite till imorgon och gå till Familjecentralen på Öppna Förskolan där och se om man känner igen någon, kanske från föräldragruppen? :)
Håller just nu på att packa med mig allt som ska tas med för övernattning och så, blir ju en hel del som sakt när man har ett barn. :P
Hinner nog träffa några kompisar när jag ändå är förbi hemstaden hoppas jag!
Det var nog allt jag hade att skriva om just nu, skriver nog mer imorgon kväll när vi kommer hem.
Sakna oss inte för mycket och jag ska försöka ta med mig kameran under dessa dagar också och lägga upp lite bilder.


Flytta hemifrån.

När jag fick veta jag var gravid och allt så var jag ju självklart tvungen att flytta hemifrån. Jag skulle aldrig lara bo under samma tak med mina föräldrar med en nyfödd bebis! Och sen Jimmy som bodde nån mil ifrån oss också och inte skulle få träffa sin son så ofta som han ville. Så med knappt 4 månader kvar av min graviditet så fick vi panik leta lägenhet överallt! Ville ju ha i Strängnäs, men fanns ingen fin, va på en visning men den lägenheten var rent ut sakt rutten, bara badrummet som va renoverat och fräscht. Så hitta vi på nätet en lägenhet här i Eskilstuna och bestämde för att kolla på den. Den fäöll mig direkt i smaken, nära centrum och tågstationen och lagom stor för oss tre. Så vi slog till och flyttade in 1 april 2010. Visst var det skönt i början, man fick sköta sitt egna hushåll och sin egen ekonomi och sådär, men efter några månader var allt inte lika perfekt och roligt längre. Verkligheten började falla mig in och vi hade ju en bra bit till våra föräldrar och när Jimmy jobbade i Södertälje kände jag mig ganska hopplös och ensam som nybliven mamma. Och nu när ekonomin inte är den bästa i dagens läge, så känner jag mig mer ensam! Rastlösheten tar knäcken på mig ibland, bara städa, diska och tvätta som gäller nästan varje dag som en ond cirkel ungefär. William är nog det enda som sysselsätter oss har vi sakt ibland, hade vi inte fått barn så hade vi inte haft ett piss att göra tillsammans här!
Jag har varit lite bortskämd med ha mina föräldrar till hands till allt och aldrig fått ta eget ansvar så pass mkt som nu och det är ju självklart ovant.

Men dessutom spelar ju kompisar in också i det hela, iaf för mig. Jag är ingen bråkig eller dum tjej igentligen, men nu på sistone kan jag bli så arg för inget och börja med bråk såklart! Blir så arg på mig själv för det. Förut innan graviditeten och allt, så var jag social och glad tjej nästan alltid. Jag kunde inte vara själv en enda dag nästan. Känner nu att nu e jag nästan alltid ensam.. mina gamla kompisar hör jag nästan aldrig av för jag har fått barn, eller så bor dom för långt bort och har sin skola att sköta.
Solm sakt, jag har hamnat i en ond cirkel och jag vill komma ur den fort och bli mitt gamla jag igen och må bra!

Oj nu fick jag det att låta som jag är skit deppad och ledsen haha, inte meningen, men vill ni ska få en bättre bild av hur jag mår igentligen och hur det är att flytta hemifrån. Är inte alltid en dans på rosor har jag fått veta nu. :)

MED brillor :)

En Mammas Ensam-tid.

Är själv hela dagen idag, Jimmy och William är i Hallstahammar på campingen idag igen. Själv kände jag inget sug efter det. Sov dåligt inatt och vakna upp med huvudvärk och dåligt humör, usch! Så jag får egen-tid idag och bara ta hand om mig själv för en gångs skull. :)

Är det nån mer än jag som inte känner mig på ät humör dessa varma dagar? Eller vad är det med mig, inte känt mig hungrig på flera dagar nu men jag kan äta fast inte med glädje typ haha vet inte hur jag ska förklara men jag är mer för dricka, fast dock cola såklart kanske därför jag inte är hungrig? :S
Hmm i-landsproblem, jag vet! Är nog för mycket socker jag proppat i mig på sistone så jag smäller av.
Men har känt mig små deppad också på senare tid och det är jag inte van vid att vara alls. Jag är ju en utåtriktad tjej och som gillar umgås, men nu när man bor i annan stad så blev allt svårare med kontakten och träffarna med vännerna, hmm blir de inte bättre får jag nog gå till en doktor :P

Anyway, jag ska nog kanske ta en dusch eller en promenad strax och njuta av tystnaden här hemma några timmar till, men blir så tråkigt i längden faktiskt.
Men glöm inte för guds skull Big Brother finalen ikväll 21:00!! Jag kommer iallafall sitta bänkad må ni tro. ;)


Dagens händelser.

Idag åkte vi iväg till Hallstahammar med Jimmys storebror och flickvän och hälsade på Williams farmor och farfar som campar där i helgen. Vi badade i poolen där på campingen och åt grillat och spelade mini-golf. Gick rätt bra för mig i början fick några 2:or på banorna, men sen sluta jag på en 3:e plats av 4 haha! Men väldigt rolig dag. William dock kände inte för att bada i poolen iaf då han började stor tjuta när han fick vatten på tån. :)
Men nu är vi hemma sen typ 2 timmar och William var omöjlig att natta! Han tjöt i säkert 40 min efter jag la han i sängen efter bråkat med både medicin och tandborstning så han sov så gött i bilen påvägen hem tyckte han.
Usch, jag tycker verkligen det är jobbigt ha honom skrikande så länge, han brukar va jätte duktig på somna själv men nu hade han ingen napp så kan vara därför också...

Ska väl försöka somna snart, har inte ätit speciellt mkt idag tror det beror på värmen, har gassat i solen hela dagen så har inte känt stor matlust alls, så hoppas på magen inte kurrar för mkt i natt!
Imorgon är planerna att vi kanske ska tillbaka till campingen eller så åker bara William och Jimmy och jag får egen mamma-tid vilket jag skriker efter nästan just nu :P

Ska nog ta ett glas juice nu och försöka sova mina timmar, vi hörs!

Smal Vs.Tjock

Måste bara dra upp det här med smal och tjock snacket.
Personligen tycker jag det är snyggt med kurvor på kropparna. Blir så arg när yngre tjejer säger att dom är så tjocka och fula och borde banta vid typ 40-50 kg (?!) Alla vet att vikten hänger ju ihop med längden, så länge inte BMI går över 25 är du normal! Och vem har dött av att ligga över 25? Man kanske ska börja fundera när man närmar sig 30 i BMI eller över. För sin egen hälsas skull och absolut inte för någon annans!
Sånna personer som Kissie som har så stort inflytande på små tjejer runt om i Sverige, klart dom känner av pressen att ha den perfekta kroppen och stressar sönder sig. Man behöver faktiskt inte se ut som tjejerna på H&M´s kataloger eller Gina tricot reklamen på TV. Så länge du mår bra och tränar nåågorlunda varje dag får du äta precis vad du själv vill och inte nån jävla barnmats diet eller popcorn dieter.
En annan sak är ju alla light produkter folk går på. Men vet ni att sötningsmedel är 10 gånger värre än vanligt socker? Man lurar kroppen på sötman i produkten och blir bara hungrigare av sötningsmedlet. Vilket leder till att du äter mera och mer produkter innehållande socker.
Jag är själv inte alls lång eller smal, jag är perfekt anser jag med min vikt, 55 kg till 155 cm är toppen! :)
Tycker alla får se ut som dom vill, smal eller mullig eller tjock. Det dödar ingen annan hur du ser ut, men lyssna på din egen kropp hur du mår för guds skull!
Samhället har verkligen förändrats av alla skönhets ideal dom senaste åren, synd verkligen. Varför ska alla vara lika spinkiga och må skit dåligt, bättre det finns folk av olika slag och storlekar enligt min åsyn.

Vad tycker ni, hur trivs ni själva med era kroppar ni som läser? :D





Lek i Sandlådan.





Idag

har vi träffat Samantha och lilla Ebba för att gå ut till Willys och sen till lekparken och låta barnen leka tillsammans. Så kul att se att dom kommer ihåg varandra fast det var flera månader sen dom sågs sist! Dom ska ju börja på samma avdelning på dagis sen i höst så blir perfekt! :)

Annars har dagen inte bjudit på så mycket, sen middag när vi kom hem och lillen somnade precis för natten så grinig som han var. Imorgon hade jag planerat att ta tåget med William och åka till mina föräldrar i Strängnäs och hälsa på dom. Får se.
På lördag ska vi till Hallstahammar och hälsa på Williams farmor och farfar på campingen och äta lite och kanske bada om vädret tillåter!

Nu väntar jag på att en bra film ska börja och ta lite kvällsfika innan sängen kallar, ha en bra kväll läsare!


Dum Kommentar.

Du som kommentera så anonymt med fake namn om varför jag kommenterade Kevins blogg, ni vet, han som e tillsammans med Mikaela morsa och 15 år, aa skit samma. Och att jag var en patetisk nolla.
Hmm, för det första han är ju verkligen vettigare än vad jag är? Nej, ha sex me en minderårig och göra henne på smällen, misshandla henne och gud vet vad han gör. Undrar vem som är patetisk här då? :S
Alla har rätt säga vad dom tycker, var väl därför han skaffade en blogg va? För att få lite kär uppmärksamhet ändå. Och du verkar ju nästan kär i honom på något konstigt sätt så om du dras till "patetiska nollor" så gör det mig inget, men jag har fortfarande rätt att uttrycka mig eftersom han ber så himla mkt om det :)

Nöjd eller så kan du ju mejla mig med ditt riktiga namn och säga exakt vad du tycker istället för kommentera själv på någons blogg. Du kanske kan tänka dig för nästa gång du kastar sten i glashus! Så vad är du själv för patetisk nolla cooling där bakom data skärmen? :D

Haha vem bryr sig om nån dum kommentar angående om vad jag tycker om andras bloggar. Jag är väl ändå starkare än så, hallå jag är morsa jag klarar av mer än så. Har du så mkt fritid att klaga på vad jag gör så är du väl bara så avundsjuk antar jag och sånna är det ju lite synd om som spiller sin tid på meningslösa "coola" kommentarer. Sorry, but you don't bring me down this time ;)

BVC besök igen.

Som sakt, idag var vi på BVC återigen. Men den här gången skulle hon bara titta på Williams eksem utslag.
Igår kliade han som tusan på en plast matta och bokstavligttalat kliade sönder sig! Han var full med blod i ansiktet när jag kollade till han och då såg jag ju att han blödde om knogarna som fasen. Usch mammas hjärta. :(
Så nu fick jag nog, och ringde till BVC och så fick vi en snabb tid som tur var!
Men jag fick hämta ut en flytande medicin mot klådan på apoteket som han ska ha morgon och kväll som han dessutom blir trött och dåsig av, som tur är för han somnar ganska så sent runt 9-10 så han blir nog rätt sömnig ikväll :)
Inatt vet jag inte vad det var med William, han vaknade flera gånger och skrek, bara gallskrek och va helt hysterisk. Antingen för utslagen eller för vi hade 25 grader inne eller nån mardröm. :S

Annars har jag och William tagit en promenad på 2,½ timma efter det. Gick till barnens hus och konsum och sen hem igen, väldigt skönt! Jimmy har ju jobbat första dagen idag och e ledig tills måndag nu.

Har just storstädat hela lägenheten nu och ska börja med middagen alldeles strax, först lite data. :)


RSS 2.0