Norge!

Är det bara jag som tycker det är konstigt någon kan försvara han som bombade och sköt ihjäl 93 oskyldiga människor?! Sen läser man idag att han ågrade ingenting och fråga hur många han dödat och sen log han :@
Hur fan kan man vara så jävla störd i huvet? Enligt mig tycker jag han borde få döds straff ändå helt klart!!
Skicka han till något land där det är lagligt med döds straff!!
Man känner ju helt klart att det är osäkert att gå ut på gatan snart här i Sverige när nåt sånt här händer så nära oss som i Norge..
Hans liv kommer ändå aldrig bli detsamma om han släpps ut igen om ett par år, han kommer vara hatad och få leva med skammen resten av sitt liv, så varför inte lika gärna avsluta hans liv på samma sätt?
Tänk alla familjer som fått ungdomar avrättade av den här mannen, jag kan inte ens föreställa mig känslan, jag trodde bara inte sånt här var möjligt i Norge ens.

Mina tankar går till er i Norge hela dagarna! :(


Sorry För Dålig Update!

Har som sakt inte bloggat på flera dagar pågrund av jobb jobb och åter jobb! Jobbade hela helgen till nio på kvällen och plus va tåg jäveln inställt igår, SISTA tåget (!!) Ingen buss går ju heller till Eskilstuna efter klockan åtta redan (?!)  Surt att redan ha köpt biljett också för 40 spänn när man inte kommer hem, så fick ringa till pappa och be om skjuts enda till Eskilstuna bara för jävla SJ och väder kaoset som var i helgen!
Jaja, jag kom hem runt tio igår iallfall, fikade lite med min kära sambo som snällt var vaken så länge och väntade på mig, sen bums i säng och sov så jävla gott må ni tro :D

Idag har jag gjort mycket!
Städat, diskat, dammsugit, möblerat om i sovrummet så nu har vi jätte mycket plats, gick till komvux och beställt böcker, gick till SJ´s kontor och fick pengarna tillbaka för igår (som tur var). Sen när Jimmy kom hem har vi stor handlat och lagat mat och nu tvättar jag i tvättstugan, duktiga jag! :)
Mera jobb imorgon dock, från 13-21.
På lördag är det dags för Malma-marknaden i Malmköping, som vi går på varje år, älskar marknader bara åh jag blir som barn på nytt hihi!

Skit samma, jag ska göra matlådan nu och fylla den med rester från dagens middag kyckling och ris med currysås, mums och senare ta en dusch när mitt lill-monster har somnat för natten strax.

Fina lilla kisse bebis, snart kommer du till oss!! :D

En Ny Jobbvecka!

har en ny vecka sparkat igång då med jobb jobb och åter jobb!
Idag har jag jobbat från 07-12, helt okej dag, kort och bra och inte alls mycket att göra.
Jimmy var hemma med William på landet i Strängnäs där vi sov hela helgen för övrigt och där William även började/lärde sig att gå! :D Ja ni läste rätt, han går nu hela tiden och han är så himla stolt att han kan.
Nu är vi hemma igen idag och i morgon är det jobb för både mig och Jimmy så Williams morfar kommer hit klockan 06 för att passa min gullunge, jag jobbar ju bara till 11 endast (!!) Jaja, mindre kul är att jag jobbar HELA helgen denna vecka, är endast ledig torsdag, blä på det. Så från 07-21 hela helgen, kul liv! Men va fan, pengar är det som räknas just nu så.

Gud vad jag pratar om jobb nu märkte jag haha. Va inte alls meningen, det stora var ju att min gullunge lärt sig att gå äntligen! som vi har väntat asså och så bara gör han det bara sådär i lördags kväll mitt under en bra film och allt ;)

Har inte några bilder på när han började gå, och inga andra nya heller för den delen, så ni får tycka jag är tråkig ett tag till minsann. Nu ska jag börja packa inför morgondagens jobbande så allt är klart tills man stiger upp halv sex på morgonen.

Jobbat!

Nu är det slut jobbat för min dell denna vecka! Är alldeles slut nu. Men gud så jag trivs på mitt jobb asså. Härliga människor hela högen och jag stor-längtar inte hem efter nån timma som annars haha. Men nu börjar jag inte förrns på måndag och då börjar jag jobba "på riktigt" alltså, jag ska inte ha någon handledare med mig utan jag arbetar på egen hand, spännande. Jag fick min delegering idag också så bnu kan jag ge mediciner och sådär :)
William har varit hos mormor och morfar och farmor och farfar under dom dagar jag jobbat, och han hade det jätte bra!

I helgen blir det bland annat lite tvättning och en sväng till landet och grilla lite med Jimmys storebror och flickvän, myysigt.
Annars ska jag bara ladda om batterierna till nästa jobb vecka, för nästa helg jobbar jag HELA helgen lång och kommer jobba helg ungefär varannan vecka, slitsamt, men man får ju pengar för´t ;)

Nej jag ska äta ostbågar nu vid tvn och umgås med min fina familj för vi har inte sett varandra sen i tisdags :O Har sovit hos min mor och far sen igår då jag slutade jobbet sent och skulle upp tidigt idag och William sov hos sin farmor och farfar och Jimmy här hemma haha.


Sista Lediga Dagen Idag!

Idag är min sista lediga dag efter graviditeten och mamma ledigheten! :D
I morgon börjar jag jobba start 14-21, kommer bli slitsamt gå så långt pass och jag kommer ha separations ångest från min lilla son som kommer vara hos sin mormor och morfar sålänge! :(
Men gud så skönt att börja jobba och komma ut bland folk igen! :D

Idag har jag haft fullt upp, rensat och torkat ur skafferiet, diskat, dammsugit hela lägenheten, städat toan, möblerat om lite och tagit hand om min sion självklart samtidigt, och nu tvättar jag dessutom :) Så har vi gått till massa olika lekparker idag för att hitta lek kompisar i Williams ålder, men fanns inga alls ute! :O
Min stackars sambo är sjuk, med feber, halsont, huvudvärk och gud vet massa, så vi köpte hals tabletter och flytande alvedon mmedans han sov när han kom hem från jobbet, och på hemvägen passa vi på köpa med oss pizza hem till middag,  2 gången under tiden vi bott här som vi köper pizza haha :S

Jaja, ska åter ner i tvättstugan nu, sen lägga William och ta en dusch yänkte jag :)

Förresten, William mådde inte alls bra i helgen, han spydde när han fick mat flera gånger (inte annars) och var allmänt slö och hängig och sov jätte mycket. Kändes som han hade feber även nån dag bara. Men dagen efter mådde han hur bra som helst men spydde ändå 1 gång under dagen direkt efter middagen. Någon som vet vad han kan ha haft för mystisk sjukdom? :O

Min Älskade Pappa.

<big>Skulle bara lägga in ett inlägg om världens bästa pappa!
Tack pappa för allt du gjort/gör för mig/oss!
Du ställer upp hela tiden och du anar inte hur tacksam jag är verkligen.
Jag vill aldrig tvinga dig att göra saker för oss, oftast vill jag bara säga stopp och klara mig själv. Men när jag väl tänker efter, vad hade jag gjort utan dig!
Med all skjuts i hela mitt liv överallt till kompisar, rid lektioner, skolan och mycket mer, all trygghet och kärlek och allt annat du gett mig. Redan när jag var liten saknade jag dig bara du gick iväg till jobbet, och jag kommer ihåg jag väntade hela dagarna på du skulle komma hem igen och pinade mig igenom dom tiimmarna och längtade :D
Jag har sakt och gjort saker jag inte varit stolt över kan jag lova dig. Men jag menar inget av det ska du veta jag har bara varit osäker på mig själv. Men nu när jag har min egna son, mitt egna barn så vet jag hur rädd man är om det finaste man har och man skulle göra allt för sina barn och ge dom vad man kan!
Så för det tackar jag dig och säger att jag älskar dig så himla mycket och det kommer jag alltid göra resten av mitt liv! <3</BIG>


Rasister och Dumma Kommentarer.

Läser ju Roza Kahi´s blogg, hon från Big Brother ni vet. Såg att hon lagt en ful kommentar om Madde Stigsjöö även hon från BB och det var inte första gången heller, så jag blev irriterad och tyckte det fick räcka. Så jag kommenterade vad jag tyckte och sa hon var så mycket snyggare än Roza, för det är ju faktiskt vad jag tycker, och sa att sånna som hon borde det vara lite mindre av, alltså utlänningar med andra ord! Så då blev jag självklart påhoppad av Roza själv i ett HELT inlägg och jag betedde mig som 14 år och att utlänningar byggt upp Sverige (?!) VA, skämtar du med mig?? Och gud vet vad hon skrev. Så då ska ingen få åka på semester tydligen eller be en blatte om hjälp pågrund av det vad jag tycker. Men vad fan, hon är exakt likdan, hänger ut massa BB-deltagare på bloggen och skriver elaka saker om dom, inte okej och om jag är rasist, låt mig vara det då? Jag vill att Sverige ska få vara Sverige och utlänningar är mesta dels här för bråka och skita ner enligt min åsikt, rent ut sakt, tycker dom är snuskiga! Oj, jag är rasist, måste vara en enda i Sverige då tydligen eller? :S

Jag tycker absolut det inte är fel på Madde och jag tycker hennes kropp är jävligt snygg och INTE fet, ville ta hennes part, men då fick jag skit för´t såklart! Snacka skit och lämna dumma kommentarer om folk som inte gjort något för att förtjäna det är det värsta jag vet! Senast igår var jag ute i lekparken med min son, vad finns där om inte BARA utlänningar! Och William som är liten kryper ju fram till barnen och vill leka, men nej alla mammor blir skit skraja och tar aningen bort sin unge därifrån sandlådan där mitt barn sitter, eller så är det ungarna som puttar bort min unge därifrån. Har jag rätt att vara arg? JA!! Vill ni inte barn ska få leka med varandra i det här landet, så åk hem då för fan om ni inte tål vara nära oss svenskar som faktiskt BOR här! :@
Nästa val ska definitift bli Sverigedemokraterna! Lita på det...

Stockholm.

Idag gick vi upp tidigt för att åka med 10.14 tåget till Stockholm central. Där träffade vi Linda min gamla barndomskompis och vi gick till McDonalds och käkade lite "lunch" först och gav William mat, sen vidare till alla möjliga affärer och sprang runt en massa så jag fick ont i fötterna. :P
Sen tog vi en fika eller ja fika och fika, köpte lite på 7Eleven och sen satte oss i väntrummet på tågstationen för vi skulle åka hem med 15.44 tåget till Eskilstuna igen.
Men dagen var jätte bra och jag hoppas vi hinner ses igen innan hon flyttar ner till Småland i augusti! :(

Nu är jag hels slut efter dagens resa och William ska nattas snart för han har inte sovit mer än 30 minuter max idag! Imorgon är det städ och tvätt- dag här hemma för min del. Finns en del att göra här hemma har jag insett nu idag haha. Allting bara ropar mitt namn kan jag höra. ;)
Men det var lite om min dag idag, och mer intressantare blir det nog inte tyvärr, eller jo, vi har fått nya grannar mitt emot vår lägenhet där dom renoverat och hållit på nu hur länge som helst, kul! Riktigt fin lägenheten blev, är avis asså.


Strängnäs.

Idag gick vi upp lite sent, vi skulle med 12.14 tåget till Strängnäs och gick upp halv tio typ :P
Men vi hann göra allt vi ska på morgonen på 1 timma faktiskt. Innan tåget gick vi ner till stan på H&M och skulle handla lite på mitt sista presentkort för 150 kronor, hitta ett snyggt linne och en mössa till William eftersom vädret var blåsigt och han inte har nån riktig mössa så spontan köpte jag en iallfall.

Kom till Strängnäs vi halv ett, gick till Prinsen och käkade lunch med mina älskade föräldrar och William fick en kul glass till efterrätt av sin underbara morfar. Mums tyckte William! :)
Sen gick vi runt i affärer ett tag och bland annat hitta jag påslakan och örngott på Röda Korset för 15 kronor sammanlagt! Fint skick och allt.
Åkte sen hem med sju tåget till Eskilstuna igen med en gnällig och lagom trött William men som slockande direkt när tåget började rulla hemåt.

Imorgon ska jag upp ännu tidigare för vi ska åka till Stockholm Central och träffa Linda, en gammal barndomskompis jag inte sett på 3 år nästan :D så svårt att ses med så långt avstånd och massa, men imorgon äntligen blir det av!
Ska fika och äta lite lunch ihop, ska bli trevligt! ;)
Så kommer nog hem ganska sent imorgon om jag känner mig själv hihi.

Nu ska William göras klar för natten och jag ska själv äta lite mellanmål och titta på TV :)

Födelsedags Firande och Shopping!

Idag fick vi mycket folk i vår lilla lägenhet. 15 personer som trycktes i en 2a ;)
Bjöds på tårta, fika och varma mackor till lätt lunch och alla verkade ha trevligt.
Fick lite fina blommor, massa presentkort på Kicks och H&M. Rättare sakt, 3 presentkort på H&M!!!
Sammanlagt för 1250 kronor, har aldrig haft så mycket att shoppa för :D
Efter alla åkt hem så mötte jag även upp Lotta på tågstationen och gick hem till oss en stund och fikade och pratade massor.
Självklart bar det av sen mot Tuna Park och H&M för att shoppa! :)
Köpte Björn Axén schampoo och hårfärg på Kicks, så ikväll blir det hår fix.
Sedan på H&M hittade jag sjukt mycket fint. Bland annat 3-4 linnen, en cardigan tröja, en body lotion med lime & cocosnöt doft (mums!), en foundation och puder pensel, en burk puder, en bikini (äntligen!), ett par knall rosa trosor, ett linne från barnavdelningen för 8-10 åringar haha och gissa, den passa perfekt! Så min kropp är som en 10 åring haha ;) plus att William fick en tunn T-shirt och en pyjamas. Självklart orkade jag inte lägga upp bilder på alla saker jag köpt men ni fick iallfall en liten inblick i vad jag investerade.
Tror de var allt jag köpte faktiskt, och allt gick på 1033 kronor och jag har ändå ungefär 250 kronor kvar! Det kallar jag en bra affär!!

Just nu tittar vi på Andra sidan häcken, sjukt bra tecknad film och har ätit hamburgare med pommes precis. :)
Så snart ska William nattas runt 8 tiden sen blir det mys med frukt framför en film.
Imorgon bär det av mot Stockholm och Heron City, vi ska gå på Kung Fu Panda 2 3D, respekt!
Så farmor är barnvakt åt William medans. Sen åker vi till landet och badar i Mälaren och hoppas vädret är lika fint då som idag! :)

Plus igår såg jag han fått en av sina bakre tänder i överkäken! :D Så nu har han hela 8 fina tänder!




Vikt Nedgång.

Nu har jag bestämt mig! Nu ska alla överflödiga graviditets och lathets kilon bort.
Varje dag går jag en sväng, eller oftast flera gånger ut med barnvagnen, jag kör rump och magövningar (varje dag) och även cyklar ibland. Så nu, när jag står på 54 kilo till mina 155 centimeter, så vill jag gå ner till 52 åtminstone, en bra början!
Så jag tänkte ni får följa min träning här på bloggen och gärna komma med lite tips och dylikt, allt uppskattas som kan vara till hjälp!
Satsar på jag klarar det här tills i höst, så jag får köra stenhårt, för jag vill komma i mina favorit jeans igen helt klart! ;)

Så vad säger ni, vad ska man äta för att äta rätt och vilken träning är era bästa tips? :)



Dagens Planer.

Idag har jag planerat att ta en tur till en lekpark och låta William leka av sig lite, ta med lite fika och bara ha en skön dag ute, han älskar ju att leka i lekparker så då får vi passa på medans vädret är fint ännu! :)
Imorgon kommer familjen med systrar och deras barn hit och firar min födelsedag också, så jag ska hinna städa lite, diska och handla lite fika.
Bjöd ju även några kompisar, men typ alla har tackat nej nu i sista sekunden, så ja, lite tråkigt.

Annars så tar vi dagen som den kommer. Ska ge William lite lunch nu och sen ska jag packa väskan så drar vi oss utåt! :D

RSS 2.0