Onsdag 29/2

I dag har vi varit 2 vändor på sjukhuset. Först skulle jag ju fasta 12 timmar från och med igår kväll för åka in på provtagning inför diabetes läkar besöket som var idag.
Sen lämna 3 rör med blod i morse vid 9, och sen iväg hem igen och vänta på klockan skulle bli 2 och åka iväg till själva läkarbesöket.
Det tog bara några minuter sen var jag klar och vi åkte hem igen och tog en promenad hela familjen, sista dagen vi är tillsammans på ett tag nu ju! Imorgon börjar pappa Jimmy att jobba och jag blir ensam hemma med William i minst tio månader framåt.
Har även lagt upp 2 annonser på Tradera med Williams gamla kläder och självklart fyndat massa kläder själv till både mig och lill-tjejen!
Nu ikväll har jag ringt vårdcentralen om Williams svinkoppor som inte blivit bättre utan han har fått ännu en till tror vi vid örat.. så blir han inte bättre till imorgon ska vi gå dit och han kanske får gå på penicillin.
Ska även snart få hit en tjej som ville titta på vår sitt/ligg vagn om nån timma bara!
ÄNTLIGEN! Efter alla bedragare och lurendrejare vi varit med om hittills kanske någon tar den med sig ikväll. :)

Som sakt, dagen är fullspäckad och jag är förkyld fortfarande och William har svinkoppor och pappa Jimmy börjar jobba i morgon, great :)

Förresten, det blev ingen jobbintervju igår på Mc'Donalds som jag skulle. Jag känner mig inte som rätt person för jobbet just nu, snart höggravid och med foglossningar och krämpor.
Tråkigt, men tänker på min hälsa främst.

:)

En Otrolig Lördag!

Dagen började ju bra! Not. Jag har blivit förkyld nu och kan inte alls andas normalt genom näsan varken på nätterna eller dagarna. Mitt huvud är som en grötskål och inatt sov jag som en kratta, bara några timmar.
Tur William sover så bra just nu och inte vaknar en enda gång. Hoppas det håller i sig!
Så skulle vi ha en spekulant här på vår kombivagn. Tror ni hon dök upp? Haha, jag såg inte röken av varken kvinnan eller ens ett telefon samtal eller sms!!
Jag smsade ett antal gånger och frågade hur det skulle bli, men nepp total diss där för tredje gången typ!
Jag hatar såna här människor. Dom bestämmer själva dag och klockslag och skriver dessutom i sms att hon VILL ha vagnen så gärna och så kan hon inte ens höra av sig människan om vart hon är nu när vi är hemma och väntar på henne! Dålig stil, dålig säger jag bara, dålig...

I går var vi iväg till Strängnäs iallafall efter William slutat dagis och firade min pappa som fyllde 63 år igår, GRATTIS ÄLSKADE FAR!
Angående dagis ja, så ska ju Jimmy börja jobba på torsdag som kommer nu och det innebär att William får gå ner till 2 dagar i veckan på dagis. Alltså tisdag och torsdag från 06:30-14:00.
Så Jimmy lämnar på väg till jobbet och jag hämtar hem honom sen. Ber till gudarna att detta ska gå bra nu när jag snart är höggravid och allt och hoppa på dessa bussar fram och tillbaka!

Just nu ligger William i vagnen på balkongen och sover en väääldigt sen powernap! Men är man envis som han, så är man och vägrar sova vid 12 på förmiddagen som han igentligen ska.
Jimmy är ute och jag har precis ätit köttfärsås och makaroner, mums. Laddar upp med onyttigheter till Gladiatorerna och Mello festivalen nu ikväll ;)


Barnmorskan, V.24+2



Blodtryck
: 135/85
Urinprov: 1+ i äggvita och socker
Blodsocker: 7,7
HbA1c: 50 (sist 53, underbart bra!)
Vikt:
60,4 kg (+ 3 kg sen inskrivningen bara!)
Mag-måttet: 23
Bebisens hjärtljud: 148 slag/minut

För övrigt så var det väldigt svårt att hitta henne för att lyssna på hjärtat! Barnmorskan fick leta en bra stund innan hon hittade henne och fick en spark direkt som svar! ;)
Mitt HbA1c har sjunkit ännu mera denna gång, nu på 50! Otroligt bra fick jag som beröm och kan inte annat än hålla med. Ska ju ligga på 45 helst, men det kommer jag ner på snart. Dock måste jag vara beredd på att blodsockret kan svänga ju längre gången jag blir, det är normalt, men då måste jag kämpa ännu mera med insulin och kost osv. för att hålla ett bra HbA1c graviditeten ut.
Nästa gång ska jag tillbaka för ett tillväxtultraljud i vecka 28.

 


Ny Vecka!

Nu startar en ny vecka med nya tag! :)
Idag går jag dessutom in i V.25 redan med lill-skruttan!!
Snart närmar det sig, "bara" 111 dagar kvar.
Har ju som sakt vunnit lite drygt 3 plagg nu på Tradera ännu och dom är påväg med posten numera!
Ovant att klicka hem och titta på tjej kläder på något sätt för jag hade aldrig föreställt mig att jag skulle få en dotter konstigt nog! Vi är ju pojkfamiljer både på min sida och Jimmys, men inte klagar jag inte, kommer ju bli mamma åt båda sorterna och finns inget ljuvligare!

I går var vi till Strängnäs i all hast då min pappas bil hade dött påvägen till affären och han ringde och frågade om vi kunde komma och ge en hjälpande hand, vilket vi absolut kunde! Så iväg och hämta William en timma tidigare från dagis och åka iväg! Stannade kvar och åt mat och fikade hos mina föräldrar och passade på att storhandla.

Dagens planer är samma gamla vanliga! Städat lite, diskat den enorma diskhögen och tvättar i tvättstugan just nu. Och såklart ska jag laga middagen senare, korvstroganoff. Mina killars favorit rätt tror jag bestämt!
I morgon väntas dock en tur igen till barnmorskan och ska få börja lyssna på hjärtat och mäta magen för första gången denna graviditet, som jag längtat! :)
Dessutom, ska William till allergi läkaren på återbesök för sina eksem problem och se hur det utvecklat sig. Om han behöver andra krämer eller undvika annan mat.



Mina Hjärtan!

Jag har allt i mitt liv jag behöver och lite till! Ibland räcker inte mina ord till för att beskriva hur mycket jag älskar er. Idag, snart 4 år står vi här tillsammans med en son och snart en dotter också och förlovade!
Jag har alltid känt sen första dagen vi träffades att du var menad för mig på alla sätt och vis.
Vi har hållit ihop i vått och torrt och torkat varandras tårar, skrattat, bråkat och bara haft det underbart fint och jobbigt, så som ett förhållande ska vara.
Du har gett mig det finaste i hela världen, en perfekt och underbar son på snart 2 år och snart även en liten prinsessa, och båda två har kommit till genom vår kärlek till varandra!
Jag ler alltid en extra gång när jag ser er kramas, leka och pussas och hur mycket kärlek ni ger varandra varje dag du och vår son.
Så mycket vi har upplevt i våra dagar hittills och kommer att få uppleva, för vi har så många underbara år kvar tillsammans hoppas jag verkligen.
Innan du kom in i mit liv hade jag inget hopp alls om kärleken. Det hade försvunnit totalt efter allt jag fått gå igenom fram tills du korsade mina vägar och höll min hand genom allt det svåra.
Utan min familj är jag inte hel.
Jag är inte samma person.
Utan er kan jag inte andas luften jag behöver varje dag och inte det skrattet som fögyller mig med den kärlek jag behöver.
Utan er skulle jag inte vara någonting!!


I Brist På Rubrik.

I dag har jag till min glädje faktiskt vunnit mitt första plagg på Tradera! En jätte fin klänning med matchande tights till för 16 kronor plus 12 kronor i frakt! Man kommer på knep efter ett tag. Att bjuda i sista minuten så ingen annan hinner, haha. Det låter orättvist igentligen, men vadå först till kvarn ändå för att få något man verkligen vill ha.
Lägger upp bilder senare på mina vinster här på bloggen när jag fått som hemskickade! :)

William och Jimmy är på landet i Strängnäs den här dagen och den här trötta och gravida mamman vilar upp sig hemma i ensamheten tills i morgon, skönt för en kvinna med plågor om man får säga så hehe.
Om man ska jämföra denna graviditet med lillasyster och med Williams, så är dom helt olika!
Med William hade jag knappt några symtom alls. Förutom ryggont och trötthet sista veckorna och att jag faktiskt lyckades svimma 2 gånger på grund av järnbristen så mådde jag toppen!
Nu med lill-tjejen så har jag varit illamående, saknat sug efter mat totalt, haft ett sug efter frukt ständigt, foglossningar och halsbränna hittills. Och det är bara början som sakt, är ju just nu i V.23+4 idag.

Lägger upp en magbild från kvällen här i inlägget som avslutning.


V. 23+4
En riktigt låg putmage börjar visa sig, även min navel har ploppat ut ordentligt senaste veckan.

Tips, Tradera.com!

Undrar varför jag inte upptäckt Tradera förrns nu?! Det är ju helt suveränt och man blir fast på en gång! Så mycket fina och framför allt billiga barnkläder!!
Varför gå till dyra affärer som har samma kläder, när det finns dom som säljer likadana för en småpeng bara.
Perfekt när man vill hålla tillbaka lite i sin budget och vissa saker är inte ens använda!
Har suttit hela dagen idag nästan och klickat till mig några bud och får se om det lyckas bli något fint hemklickat till lill-tjejen, (har ju faktiskt inte köpt ett endaste plagg ännu till hennes ankomst, fy skäms!).

Så ett tips till alla föräldrar som inte vill slösa allt för mycket pengar på dyra barnkläder dom växer ur på en gång, klicka er in på Tradera.com och skapa ett konto, sen är det bara att börja buda! :)


Till Förstasidan

Annars då? Jodå jag är på toppen humör idag verkligen! Beror nog på att vi haft en glad och kärleksfull son hemma idag då hans dagis är stängt idag pågrund av utbildning för fröknarna. Imorse tog vi ut pulkan redan innan klockan 8 och gick en lång runda och även en tur till lekparken William gillar så mycket, dock alldeles för mycket snö där för att kunna leka. Men nästan 2 timmar ute och sol, gjorde nog susen!
William både gjorde sin första snöängel och smakade lite på snön till och med haha.
Nu ska jag börja planera dagens middag och leka lite med min solstråle och underbara unge till son!

Ha en skön fredag mina läsare! :)



Bye Bye Vagnen!

I dag sålde vi äntligen våran ena salu vagn! Vår röda fina sulky fick sig ett nytt hem tillslut iallafall för sitt rätta pris och inga futtiga 100 kronor inte ;)

Nu inväntar vi på att någon ska nappa på kombivagnen också, sen har vi bara en vagn här hemma för tillfället.

Orkar inte blogga så mycket idag dessvärre. Är helt sänkt. Vet inte vad det är. Huvudvärk, yrsel till 1000 hade jag igår kväll så hela världen snurra och allmänt hängig. Måste nog vara pågrund av järntabletterna eller att bebis växer och tar mera plats nu. Dessutom som pricket över i:et, så sover William otroligt dåligt återigen... vet inte hur många gånger han vaknade inatt och gall skrek flera gånger. Han trivs inte så värst på dagis heller kan man påstå förrutom när han ska gå hem efter lunch, då vill han inte alls gå hem, *suck*.

Usch, Jag är trött och helt utsliten, men det betyder ju inte att jag inte älskar mitt barn för det för det gör jag verkligen! Men ibland har även en mamma rätt att få klaga lite. Speciellt då hon dammsugit, tvättat, lagat maten för dagen och massa annat "onödigt" i min sits. Då får min kropp oftast som alltid betala dyrt för mina egna dumheter haha. Men ibland känner man sig lite hjälplös och känner att allt vilar på ens egna axlar för att få något gjort här. pyret vår <3



Både lill-tjejen och William i profil bilder. Finns några likheter tro? :)

Folk Som Vill Skaffa Ett Visst Kön.

Jag har så mycket funderingar kring hur och vad folk tänker med när dom pratar om att dom försöker skaffa ett visst kön på sitt kommande barn.
Vissa har blivit så besatta, att dom ber om råd på diskutions forum om HUR man tillverkar ett visst kön av barn för dom inte känner sig som en pojk/flick mamma!
Vissa säger att dagarna innan ägglossning blir det en flicka, och dagen man har ägglossning blir det pojke, flick spermier är långammare än killspermier och massa andra fåniga påhitt. Det blir väl ändå vad det blir, mannen bestämmer ju i slutändan exakta könet!
Då undrar jag bara, hur fan är man tex. en pojkmamma då?!
Antagligen en sån som leker med bilar och känner att killar är lättare än tjejer att uppfostra för tjejer bara bråkar med sin mamma i tonåren och gör tvärtemot vad man säger.
Att killar ska bära starka färger så som blått och grönt med coola tryck på tröjorna. Medans flickorna ska ha rosa klänningar och mer diskreta färger.
Tjejer leker med dockor och gud vet vad alla har för fördomar.
Men det är bilden jag får av Sverige ibland. Att pojkar och flickor ÄR indelade i grupper om allt. Leksaker, färg på kläder, temperament och personligheter.
Så tråkigt så jag vill spy!
Jag menar, alla barn är vl lika i småbarns åren ändå, iallafall relativt lika. Sen när dom hittar sig egen identitet och personlighet så är det väl ändå det som avgör vad hon/han vill leka med.
Säger man att "Min pojke leker med dockor helst" får man en sån där super skum blick som säger att är du dum i huvudet nästan.
Eller som jag själv, jag lekte BARA med bilar, bussar och fordon när jag själv var liten, aldrig någon docka där inte!

Det är så tråkigt att allt ska vara så himla förbestämt. Mina barn ska få leka med vad dom vill anser jag när dom växer upp för dom är lika normala för det!
Min flicka SKA få bära starka färger när hon kommer till världen. Jag är inte alls den typen som gillar rosa kan jag säga med en gång. Tråkigaste jag vet när flickor är klädda i hel rosa...
Nej, här ska kläs i blått, grönt, gult och alla möjliga glada färger på båda mina barn.
Det har till och med hänt att min son fått bära gris rosa kläder, hör och häpna!
Eller, inte helt rosa, men med rosa ränder tex. Inget fel med det anser jag!

Vad tycker ni andra, vad har era pojkar/flickor och hur ser ni på det här med "regler" för vad dom ska få leka med och inte klassas som konstiga på något sätt för att dom väljer kanske dockan framför bilen eller tvärtom!


Alla <3 Dag.

Glad alla hjärtans dag idag kära läsare, till att börja med ska jag säga!!

I dag har vi försökt att byta dagisplats till William. För Jimmy har ju äntligen fått jobb nu igår!! Han börjar redan 1 Mars att jobba, vilket betyder det är jag som får ta William till dagis såklart. 33 minuter med bussen 4 gånger om dagen, 2000 kronor i månaden för busskort och dessutom få vänta på bussen hem från dagis och vise versa för att han ska få gå 3 timmar om dagen.
Så jag kommer vara höggravid och kånka på vagnen på bussen tills jag ska föda och dessutom när bebisen kommer, att få ha två barn dit!
Nej tack! Har ju ändå tänkt byta dagis som sakt på grund av olika skäl, men främst för det är en bit nu från Torshälla. Var inga problem när vi bodde i Nyfors.
Så en snäll kvinna från barnomsorgs enheten, skulle hålla utkik efter ledig plats men hon sa det är överfullt på dom flesta ställena här i Torshälla och omplaceringar görs ju i Augusti. Men tänker inte vänta så långt tills dess, aldrig!!
Så hoppas, hoppas.

Idag går jag även in i V.24 redan! Bara 14-16 veckor kvar nu av graviditeten tills vår dotter kommer ut. Allting beror på hur hon växer nu som sakt med min diabetes och om mitt bäckenmått klarar av en vanlig förlossning denna gång. Annars är det bara 14 veckor kvar :)

Hur som, nu sparkar bebis på bra därinne till klassisk musik och jag ska göra lunch för jag är ensam hemma medans mina fina killar är i Strängnäs med bilen som ska lagas.
Vi kom nämligen inte från dagis igår för batteriet dog på bilen *skrattar*
Så ja, skit bil ;-)



Såhär fin blir man av blåbär/banan yoghurt förresten! ;)

Seriöst!!

En sak jag blir skit irriterad på, är när man lägger ut saker till försäljning på Blocket och får svar. Sen ska dom PRUTA till varje pris! Vi har ju satt ut vår röda sulky (jätte fin trots väl använd och är några år gammal) för 300 spänn endast. Och två har redan svarat, varav båda velat pruta på den!! Helt sinnesjukt, ska folk ha allt gratis idag?!
En ville ge 100 kronor för den bara, men den personen var ju dock inte svensk men ändå!!
Det funkar fan inte så när man säljer grejer.
När man själv köper en vagn tex. inte fan prutar jag då överdrivna hundralappar. Max en hundring, men då ska den vara värd att prutas på i mina ögon.
Nej, ska det prutas i deras ögon, så får denna person vara utan vagn är mitt motto just nu!
Har lagt ut några tusenlappar ändå på dessa 4 vagnar vi har haft till William såhär långt, och nog vill man ha något för dom när dom säljs vidare ändå.

Vad anser ni, är det okej att pruta så pass mycket vad gäller en helt okej barnvagn man köpt för några tusen själv?!


UL- Bilder Och Veckans Mage!

Tänkte slänga upp lite bilder från rutin ultraljudet på lill-flickan i detta inlägg!
Även "Veckans magbild" (idag V.22+5) får vara med på ett hörn, så kolla och njut ;-)






Bloggdesign Hjälp.

Jag behöver lite hjälp med bloggdesign snarast av någon vänlig själ som skulle vilja ställa upp och göra en enkel men personlig design till min blogg!
Kommentera om ni känner för att hjälpa till vettja! :)


Älskade lilla barn, tiden går alldeles för fort framåt och snart är du redan 2 år gammal och dessutom storebror snart till en liten lillasyster!
Du förgyller varje dag med ditt leénde och dina pussar och kramar. Alltid kommer du på nya ord för varje dag som går och jag förstår dig mer och mer!


Ultraljud Och Könet.

Idag var vi på vårat 3:e ultraljud med denna graviditet.
En läkarundersökning där doktorn tittade noga på hjärtat speciellt men även resten av organen och helheten på bebisen. Allt såg jätte bra ut som tur var!
Viktuppskattning denna gång (V.22) var precis 500 gram. Lite, lite större än "normala" barn till icke diabetiker, men låg alldeles perfekt på tillväxt kurvan hittills ändå!
Dessutom, visade den klart och tydligt på att det bor mycket riktigt en liten tjej därinne. :)
Så vi fick med oss 6 bilder hem denna gång att sätta in i albumet här hemma.

Dessutom, ringde dagis till oss precis när vi lämnade sjukhuset och sa att William mådde inte alls bra! Eller, han stor grät och hade gjort sen 10 tydligen och varken ätit något alls eller sovit... så det var bara att svänga förbi dagis och hämta upp honom. suck.
Så nu ska han gå varje dag på dagis istället mellan 08:45-11:45 istället och hoppas på ändring då dom trodde han inte var van vid dagis (då han är ledig måndag och fredag) och alla nya barn då dom skolar in 6 stycken nya barn för tillfället och han då inte får den uppmärksamhet han behöver. Så han får komma hem och sova numera och så får vi se hur det fungerar.




Ensam Hemma.

Idag är jag ensam hemma hela långa dagen tills imorgon kväll. Jimmy har tagit med William till landet i Strängnäs. Själv är jag hal kass idag. Huvudvärk och hals ont blandat med ryggvärk och foglossningar. Så jag är inge rolig att umgås med idag tror jag så jag helst vilar på soffan!
Ligger och tittar på Bröllopsduellen på TV just nu och passar på att blogga lite.
På söndag är tanken vi ska iväg till Surahammar och titta på en sykonvagn jag hittat på Blocket idag för dryga 1000 lappen. Får se och hoppas det kanske är något för oss.
Ska även sälja iväg våra andra 2 vagnar.
Så är du intresserad eller känner någon som är intresserad av barnvagnar, så kommentera så skickar jag mer info och bilder på mejlen!

Bebis har varit otroligt aktiv idag efter några dagars vila! Stora knuffar och armbågar lite här och där och hela magen har rört sig vid ett flertal gånger, så otroligt mysigt så jag kan dö!! Vill bara ploppa ut bebben och hålla den i armarna och snosa bebis. Men det får vänta några månader till iallafall tills du är någorlunda färdig gräddad :)

Förresten, är det fler som sover dåligt på nätterna som gravida? Jag vaknar flera gånger, drömmer konstiga drömmar och ibland börjar jag tänka på helt obetydliga saker när jag vaknar (?)
Helt skumt, man vet inte om man ska skratta eller vara förvånad haha.

Bebis magen idag (Vecka 21+3)

Ung VS Äldre Mammor!

En sak som jag aldrig kommer att förstå mig på, är kampen mellan unga och "gamla" mammor!
Främst tänker jag då på nätet vad gäller kampen om vem som är mognast, vem som gjorde fel val osv.
Dom äldre anser dom yngre är dumma och fattar inte varför dom väntade med barn tills dom fått en utbildning, jobb, ekonomi, stadigt förhållande osv. Och dom yngre, tycker ju såklart dom äldre är hel korkade och var för gamla när dom skaffa barn (cirka 30 år).
Jag säger bara att jag skiter i vilket!
Den här kampen kommer alltid att pågå mellan dessa åldersgrupper.
Absolut är det bra med åtminstone utbildning innan barn så man kan komma in i arbetslivet efter mamma ledigheten, men jag menar, är man ung och skaffar barn så är ju inte loppet kört bara för att man är ung mamma! Man har år på sig att skaffa/fortsätta sin utbildning när ens barn börjar på dagis till exempel.
Varför stressa och skaffa sin utbildning direkt? Det finns Komvux och studielån att ta så man kan fullfölja sina studier och komma dit man vill och kunna tjäna sina egna pengar en vacker dag!
Sen det där med att yngre beskyller dom äldre för att vänta för länge och sen få köra med IVF försök, det är bullshit det med lika mycket! Jag menar, det finns folk som är 20 som kan behöva IVF behandlingar, inte bara dom som är för "gamla" för att få barn.
Dom flesta ser väl till att man ska festa klart först och "leva livet" innan man skaffar sig ett barn.
Men alla har inte det behovet!  Jag själv har aldrig satt min fot på krogen och jag är snart 21 år. Aldrig känt jag vill ut och resa, festa och flörta med massa olika killar. Jag kände tidigt jag ville bli en ung mamma. Dock väntade jag tills rätt tillfälle om man ska säga så. Med min nuvarande pojkvän och sambo, så kände jag ganska snabbt det var så rätt att bilda min egna familj med honom. Det klickade på den fronten helt enkelt, och efter lite drygt ett år, blev jag gravid med hans barn vilket jag aldrig ångrar! Innan tänkte jag självklart på att skydda mig och barn fanns inte alls på kartan på det sättet.
Och nu är jag nöjd över mitt liv där jag står idag. Med en snart 2 årig son och en bebis till på väg.
Jag har mina planer på att plugga vidare efter denna bebis börjat på dagis, eller innan till och med. Och innan dess till jag ut och jobba och tjäna pengar till familjen.

vad jag menar är att man ska inte dra alla över en kam för vi prioriterar alla olika saker i våra liv! Men ingen verkar förstå detta. Det finns inga rätt eller fel i tankarna angående skaffa barn. Kanske för omgivningen, men det är ju knappast den man lyssnar på! Vi är alla olika, vissa ävntar med barn och är nöjda med det, och andra kör på tidigt och är nöjda med det. That´s it.

Jag är så trött på fighten mellan yngre och äldre mammor. Respektera varandras val i livet bara och lägg ner stridsyxorna för ingen kommer ändå vinna det här slaget ändå anser jag. Gå ut och var det ni är bäst på, vara era barns mammor!



// Over and Out

Syskon Vagn.

ska man smått börja förbereda sig för bebis ankomst. Allt har vi ju, förumtom en enda sak och det är ju vagn. Eller, vi har 3 stycken vagnar, 2 kombivagnar och en sulky (Den står på landet nu dock). Men ska sälja 2 stycken och behålla en till Williams dagis har jag tänkt mig.
Så ska ju en syskon vagn införskaffas självklart!
Dom flesta är ju dock svin dyra, men har väl tänkt mig något i den här stilen:




Har ni tips på billiga men bra syskonvagnar?

Inte Min Dag Idag!

Idag är det inte min dag!
Trots jag har dammsugit, tvättat, matat William och diskat och lagat lunch så är jag så uttråkad!
Varför ska mammor/kvinnor ta på sig att göra allting för ibland?!
Min mage är helt krånglig just idag också. Vet inte om jag behöver gå in på några vidare detaljer om den saken, men vidrigt är det iallafall och jag kan bara hoppas det är stressmage eller laktos mage och inte magsjuka mage jag har!!

Känner mig himla trött och har ingen ork alls. Vill bara gå och lägga mig på soffan med ett täcke och en bra film men icke då...
William är ledig idag från dagis pågrund av personal brist på hans avdelning då många är sjuka tydligen. Men det betyder han får gå torsdag och fredag istället.

Nu ska jag få i mig lite nyponsoppa för min dumma mage och tycka synd om mig själv för en timma eller två! Om det nu hinns med det vill säga med ett yrväder här hemma.

RSS 2.0