Ultraljud Och Könet.

Idag var vi på vårat 3:e ultraljud med denna graviditet.
En läkarundersökning där doktorn tittade noga på hjärtat speciellt men även resten av organen och helheten på bebisen. Allt såg jätte bra ut som tur var!
Viktuppskattning denna gång (V.22) var precis 500 gram. Lite, lite större än "normala" barn till icke diabetiker, men låg alldeles perfekt på tillväxt kurvan hittills ändå!
Dessutom, visade den klart och tydligt på att det bor mycket riktigt en liten tjej därinne. :)
Så vi fick med oss 6 bilder hem denna gång att sätta in i albumet här hemma.

Dessutom, ringde dagis till oss precis när vi lämnade sjukhuset och sa att William mådde inte alls bra! Eller, han stor grät och hade gjort sen 10 tydligen och varken ätit något alls eller sovit... så det var bara att svänga förbi dagis och hämta upp honom. suck.
Så nu ska han gå varje dag på dagis istället mellan 08:45-11:45 istället och hoppas på ändring då dom trodde han inte var van vid dagis (då han är ledig måndag och fredag) och alla nya barn då dom skolar in 6 stycken nya barn för tillfället och han då inte får den uppmärksamhet han behöver. Så han får komma hem och sova numera och så får vi se hur det fungerar.




Kommentarer
Postat av: Emelie

Vad roligt att nu ska få en liten flicka.

Vi trodde ju oxå att vi skulle få en liten flicka efter ultraljudet i vecka 18. Men hon såg rydligeb fel , för dagen innan min son kom fick vi reda på att det var en kille så jag hade bara köpt massa tjej kläder. :) men du har isllafall tur att du fått sett flera gånger :) har du köpt massa tjej kläder än och har ni bestämt namn? : D

2012-02-09 @ 13:01:34
URL: http://emelieduvefjord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0