Total make over!

Idag blir det Total make over på mig! Ska nämligen färga mitt hår igen, har inte gjort det på typ 8 månader på grund av det fallit av så mkt. :O Fick bli blonda slingor.
Ska även noppa ögonbrynen tänkte jag och göra inpackning i håret, skönt med ompyssling för en gångs skull.

Nu ska vi iväg och kolla på en hyreslägenhet, eller det ser ut som radhus med altan och allt garage 2:a på 57 kvadratmeter.
Ser super fint ut! Hoppas det är nåt, hyran är på 3 800 bra mkt billigare än här ju och mer barnvänligt. Nackdelen är det är typ 3 mil utanför själva stan så man blir beroende av bilen för mkt kanske. Men titta kan man absolut göra ändå ju, kan kanske vara nåt ändå, hoppas! :)

Sen blir det städning och disk när vi kommer hem kan jag lova, ser inte fräscht ut här hemma just nu haha. Kommer sova gott inatt tror jag hihi.


Varför jag inte tar åt mig.

Ska skriva ett inlägg om varför jag inte tar åt mig av dumma kommentarer och dumt folk!
Igår blev jag påhoppad av en tjej jag träffat några gånger, som också har barn, hennes morsa skrev till mig på facebook och även ringde min mobil ett antal gånger (!!) Hon sa jag trakasserat hennes dotter på sms, när det ända jag skrivit var att jag ville hon skulle ta bort ett inlägg på hennes blogg om min familj, min familj är min ensak absolut! Hon ville i vilket fall, psyka mig så himla lågt och få mig framstå som en dålig mamma för att hon tyckte hennes dotter var mogen när hon berättat hon VILLE ha barn när hon var 16 år, och inte jag var det som (enligt hon beskrev det) bara behöll mitt barn för jag var emot abort?! ETT: ja jag HATAR abort, men TVÅ: jag VILLE GÄRNA ha mitt barn som fanns i min mage, jag är väl inte dum i huvet? Sen skriva massa om att hon skulle anmäla mig för olaga hot som jag inte ens gjort något om. Och komma själv med hot som att säga; du ger fan i min familj annars ... Ni förstår kanske hur jag reagerade på det hela? Jag blev piss förbannad! Jag ville slå, skrika och bara få vräka ur mig allt jag hade att säga till kärringen. Jag älskar min son, jag är en sju jävlans bra mamma ska ni veta. Jag får posetiva kommentarer hela dagarna om hur fin familj vi är och jag är stolt av allt vi gör för varandra! Min son har det bra, kunde jag skulle jag ge honom ännu mera om det gick. Jag tycker jag är en posetiv, glad, trevlig och väldigt lätt att umgås med. Sen har jag dåliga sidor också som att jag kan vara för snäll ibland, jag blir då även lätt arg eller stressad och kan vräka ur mig vilka ord som helst. Men ingen är perfekt och det gäller alla. Så vrf då tro hennes dotter är helt perfekt och fläck fri och inte jag som är typ 2 år äldre än henne? Ibland kan jag explodera av sånt här skit snack, jag har fått nog av det här. Under hela min uppväxt har jag fått ta skit från alla håll och kanter. Blivit utsatt i skolan av mina egna klass kamrater och få bära med mig dom sakerna under hela mitt liv hitills. Men jag står och lever än, oavsett om jag intw har bra ekonomiskt eller så, jag är lycklig! Lyckligare än under hela mitt liv tidigare. Man ska inte acceptera nån skit för alla vet vi att vi är bra på det vi gör bara vi vill och tror på oss själva.

Vad tycker ni, gillar ni er själva som person och varför gör ni det eller ej?
Dela gärna med er av era åsikter.


Hemma från kalaset.

Nu är vi äntligen hemma igen. Kalaset var riktigt roligt. så kul träffa hela familjen igen. Äta gott fika och
Har även gjort min blogg som ni listat ut, lösenords skyddad nu. På grund av att jag vill inte längre ha nån snokandes i min vardag som inte borde få det. Det är liksom min egen "dagbok" och folk har klagat på jag skriver så personligt och om dumma saker typ. Varför läser man den ens då? Och för att jag vill hålla koll på hur många och vilka som läser min blogg. 
Så ni som fått tillgång till den kan vara stolta och känna ni betyder något för mig. :)

Snart ska vi nog lägga oss, jag är lite pömsig nu äntligen hihi.
Imorgon kommer Jimmys föräldrar hit tidigt, sen ska vi kanske hoppa över babysimmet för att träffa lilla Hampus äntligen som redan hunnit bli en hel månad gammal! Ska bli kul att se vad William säger om sin minsta kusin och hur dom blir tsm om några månader, skiljer ju bara 9 månader mellan dom. :D
Men lägger upp bild på ringarna imorgon iaf.

God natt! :)


Kalas!

Nu släpper jag all skit och drar iväg på kalas i Strängnäs hos mina föräldrar.
tur att det är dags för psykologen på måndag, har så mkt ilska jag vill få ur mig känner jag håller på spricka här snart av alla idioter.. ja, man kan ju säga såhär, hade jag "bott" hos mina föräldrar fast jag har eget hem, skulle vi nog inte tvingas be om pengar eller något sånt, samma sak..
Förresten, när var det utsidan som visade om man är en "mogen" mamma haha?

Aja, vi höres nog ikväll om inte annat my friends! ;)


Överraskningen!

Överraskningen var den att vi har förlovat oss idag jag och Jimmy! ;D
Jag hade sen hjärtansdag planerat detta kan man säga. Vart nere på stan på Guldfynd om beställt ringar och idag hämtade jag dom, kanske lägger upp bild på dom senare.
Fina guld/silver ringar, fastnade för dom direkt måste jag säga. Båda UNDER 1000 lappen lite drygt MED försäkring också, underbart kap!
Är så lycklig, jag känner mig nykär nästan, nåt hände från det ögonblick jag satte på mig ringen på mitt finger. Nu är vi ännu ett steg inn i vårt förhållande. Det har varit svårt och jobbigt, vi har till och med haft en paus, under drygt 4 månader, men nu hittat tillbaka och fått en underbar son och förlovat oss. Det måste ju ändå betyda något ir.

Tråkiga saker har hänt också, saker jag inte ens tänker ta upp för jag är grymt sårad denna människa gått så jävla lågt utan ens känna mig utan bara gå på massa rykten och tro på skit snack. Men hoppa på min familj, det är nog min svagaste punkt av alla. Det allra bästa och vackraste jag har i mitt liv. Dom som hjälper oss när dom själva inte ens har pengar tkr jag är en familj! Men sjunker man så där lågt, tar man bort det på en gång, men visst jag kan göra en anmälan, gör mig inget. Gör allt för min familj!!

Här är iaf NÄSTAN våra ringar, fast med ett rakt streck istället för det vågiga, om ni fattar ;)


Torsdag.

Härlig dag med solsken, gör mig på bättre humör ;)
Idag fyller min älskade pappa 62 år, grattis på födelsedagen bästa pappa!
Ska dit i helgen och fira honom med fika och tårta, trevlans.
Imorgon ska jag fixa med överraskningen och göra klart den och köpa presenten till pappsen.

Just nu sover mina två fina pojkar i soffan till Sjukhuset på TVN och jag bloggar lite och tittar runt på datorn och spelar sönder September med Kärlekens tunga, så sjukt bra låt!
 
Btw, jag ska söka till Komvux i Eskilstuna nu i höst iaf, skönt, kunna ta studielån och slippa leva på 2000 endast om jag valt gymnasiet, blir nog göra klart Omvårdnads programmet då på distans. Så jag får vara hemma lite längre med William än till bara April som var tänkt från början och Jimmy förhoppningsvis hittar nåt jobb.

Förresten jobb ja, blir så sur när man hör talas om folk som fått jobb FAST dom inte ens har en utbildning, inte ens börjat på nån :S
Visst, kul för dom att dom hittar ett, men va fan rättvist? nej! Får väl skylla sig själva om dom inte gått gymnasiet och fått utbildning för 5 öre, ska dom inte ha nån lön heller tkr jag banne mig. Men Vi som har utbildat oss, eller dom som nästan är klara, får inget jobb som dom andra grisarna. Hatar den tanken men t'nker ganska ofta på vilket jävla tur liv dom har igentligen det är ju faktiskt bara ren tur men det är förstås dom som ryker först när dom sparkar folk sen och sen MÅSTE dom utbilda sig nästan för att få nåt nytt mohaha. Lite skadeglädje får man ha allt om man ska se nåt posetivt med det hela. :)

Nej, jag har riktigt PMS humör idag, bara för det är början på min "roliga vecka" nu och jag blir inte så rolig då hihi. Men nu ska jag ta en huvudvärkstablett känner jag och börja städa lite snart, tjing ;)

;)


Glad igen.

Gick till FK idag och tog reda på NÄR mina pengar kommer, och dom kommer 25:e så nu e jag så glad så igen! :D
Behöver dom verkligen denna vecka!
Nu lagar vi mat, kyckling, mums!
Just nu är William inne i nåt mamma-stadie där det BARA är mamma som gäller, även fast pappa e i samma rum och jag kanske går på toa skriker han på en gång jag går, stackaren. Men lite jobbigt är det ibland faktiskt.

Ikväll ska vi se på Scary movie 2 på TVN, så jäkla dåligt-bra dom filmerna är haha.

Slänger in lite nya bilder på William nu tänkte jag, så söt min lilla skrutt som börjar bli riktigt stor pojke nu, 10 månader om en vecka! :)
:)

:)


Hm skoj.

Fick precis reda på att föräldrapenningen kommer för mig på måndag!! Jag som trodde och hoppades på fredag, skit! Nu blev jag riktigt förbannad och deppig ... kul ha en hel vecka typ utan pengar, not. Aja, jag får se vad banken säger på fredag.
Imorse tog vi en promenad vid Vilsta och ridskolan där och kollade på hästarna, åå vad jag längtar att börja rida igen, luktar så härligt och dom e så fina djur! Ska nog börja efter sommaren om man har råd efter man förhoppningsvis har sommarjobbat :D 

Ska försöka hitta sommarjobb nu i sommar, då jag inte kan gå i Komvux förrns i höst då jag är 20 år. Så mina föräldrar ir någon får se efter William dom få veckor jag förhoppningsvis jobbar. Skulle vara så skönt med 2 löner under sommaren, kunna åka nånstans hela familjen.

Nu ska jag söka vidare på jobb fronten, nån som har tips på hemsida man kan söka sommarjobb förresten?


Lite ensamtid.

Lite ensamtid är aldrig fel ! ;)
Har precis duschat och städat upp lite hemma, känner mig på topp, hihi.
Ska laga lite lunch snart när grabbarna kommer hem från promenaden.
Annars händer inte så mkt idag, det gamla vanliga, ta en promenad eller så.
Har inte så mkt roligt att skriva om känner jag.. e på lite frustrerande humör känner jag, alla beter sig som bitches denna dag :S

Fick en kommentar om inlägget jag skrev om abort om att det finns ingen ålder på en mamma eller vad den skrev, men jo det tkr jag absolut! Är man typ 15 år och VILL bli gravid tkr jag synd om barnet. Man kanske känner sig redo, men psykiskt tror jag inte det alls för 5 öre, man är precis tonåring och vet inte ens själv vem man är ännu, klart man får dumma ideer då och tankar. Som tex. "åå jag ska nog skaffa barn, jag känner mig så redo och vuxen..." snälla, alla ni unga tjejer som tänker på att ni VILL skaffa barn, gör ddet inte så tidigt! Ni har hela livet på er, tänk iaf på era barn på deras framtid, ska dom leva typ 10 år av sitt liv i fattigdom och i vissa fall utan sin far och med en mamma som bara själv är barnet? Jag tkr själv jag var lite för ung när jag blev mamma, och det inte var bra för att jag inte hade jobb eller ens en utblidning, och ibland kan jag undra vad jag gett mig in på, men jag skulle ALDRIG skaffa barn med flit i 14-15 års åldern, never! Tkr sånt är idiiotiskt, själviskt om inte annat bara för man kanske hittat sin "riktiga" kärlek och det är så himla underbart just nu. Men väl ha barnet i sin famn, då börjar det tuffa och kan man inte ta hand om sig själv, får inte barnet det bra heller, och vem skulle ha hjärta att låta sitt barn ha det dåligt. Hoppas aldrig mina barn kommer få barn tidigt :/

Snälla tjejer, skaffa jobb och fast förhållande INNAN ni börjar tänka på biologiska klockan är nog dagens tips från mig


Frost inomhus?!

Kul! Imorse vaknade vi och såg att vårat sovrumsfönster har frostat på INSIDAN! Va fan. Ja bra kallt var det iaf kan jag lova, fast vi försöker isolera med typ handdukar och kuddar för fönstrena fryser man ändå ihjäl varje natt där.
Och det drar härligt i vårat vardagsrum på köpet. Tror vi får ringa hyresvärden snart, vi har bara 17 grader just nu sen igår...

Jaja, just nu ligger båda mina killar på soffan vid TVN och sover haha.
Vi ska på babysim idag också igen, ska nog bli kul.
Fy fan vad seg jag är idag, somnade 12 igår, tvinga oss titta på Gaygalan och sen dum och ännu dummare på TV, så man får skylla sig själv sen när bebben vaknar vid 5 på morgonen sen.

Nu ska jag minsann surfa vidare, vi hörs bloggen, tjao.


Angående andra unga mamma bloggare

Jag kan inte förstå hur elaka och oförstående vissa människor kan vara.
Tex. den här mamman Michaela som är 15 årig mamma.
Folk har sakt åt henna att döda sitt eget barn!? Bara för att hnon råkar vara 15 år och mamma så förtjänar dom inte vara lyckliga typ.
Jag menar, vad är det för sjuka jävlar som ens skulle våga kommentera en sån sak?
Antagligen unga tjejer som är osäkra och avundsjuka enligt min åsikt, som bara vill sabba livet för den som är lycklig och stark.
Själv tänker jag inte alls på hur andra tänker om mig tillexempel på stan, skiter fullständigt i deras blickar eller  viskningar. Har alltid varit sån. Säg vad ni vill eller tyck vad fasiken ni vill för jag lever mitt liv och jag älskar det som det är! Visst kan man tycka nån kanske ser ung ut och är mamma, men utsidan säger ju fan inte mkt alls om en människa. Så döm inte utan känna personen. Man kan få ha åsikter om en okänd person, få ett första intryck men elaka kommentarer och utlåtanden kan man hålla i sitt eget huvud tills man vet hur den personen verkligen funkar. Satt och kolla på nåt program imorse om en familj som mist sin äldsta dotter i en bilolycka. Därefter var folk elaka på hennes facebook, låtsades vara henne och skrev skit fula kommentarer och hade ingen respekt alls för tjejens föräldrar som förlorat det underbaraste i deras liv, som aldrig kommer få se sin dotter igen.
Och nån tjej hade blivit våldtagen som 12 åring och hennes pappa stöttade henne inte alls, inte ett skit Och hans dotter hade skuldkänslor, att det var hennes fel hon blivit våldtagen. Det var så hemskt att se och höra deras historier.
Ibland förstår jag mig inte på visst folk. Dom visar en sida en gång, en annan sida nån annan gång. Det gör mig osäker, då väljer jag hellre att inte umgås med dom alls just för dom gör mig så osäker inte bara på dom utan också på mig själv. Jag vill umgås med folk som får mig att må bra, känna mig behövd och jag kan lita på dom varje dag. Jag har inte alls så många kompisar idag. Bara ett fåtal jag känner mig säker med och känner det är något för mig. Kanske är det jag som är kräsen av mig, men jag har varit i dåliga vänskaps kretsar förut och mått så jävla dåligt och jag vill inte dit igen.
Nu fick jag iaf skriva av mig lite angående detta och hoppas på riktiga folk som beter sig som svin nån gång ska växa upp dom också!

Lördag.

Tjenna bloggen!
Just nu sitter jag lite vid datan och kollar upp lägenheter fortfarande och William ställer sig upp överallt just nu och tycker det är jätte kul, fast han har inte kommit på än hur man sätter sig ner sen på rumpan haha.
Jimmy är och besiktar bilen just nu, hoppas det går bra.
Annars så ska jag snart fortsätta med lite disk och dammsugning här hemma när William lagt sig för att sova lite middag. Blir även att åka och handla lite mat och så senare, skulle behövas.
Vad jag längtar tills fredag nu! Jag kan inte vänta kanppt haha, ska bli så sjukt spännande det där med min överraskning..

Ja vad ska jag skriva mer? Jo, William har lärt sig nån rolig "dans" igår hos farmor och farfar.
Han skaka på huvudet och gunga med kroppen hela tiden, sen härmades han när vi gjorde samma sak, lite roligt :)

Nu ska jag nog försöka lägga en trött son, han är lite små grinig.

William ungefär 3 månader gammal:
:)


Tävling!

Jag är med och tävlar om ett liberokit från Libero här:

http://www.alltforforaldrar.se/denize/


Tankar om Abort.

Angående mina tankar om det här med abort. Jag har fått många responser på hur jag tycker om en abort, och många tycker jag är självisk, knäpp och har helt andra åsikter tydligen och det är inget fel med vad man tycker ju, så jag ska försöka skriva av mig nu om detta:

Jag skulle nog inte fått veta jag var gravid om jag inte hade tittat av en slump på en ung mammas blogg på nätet då hon hade samma graviditets test som jag tagit för några månader tillbaka, och hon hade ett sånt tecken jag hade som visade att hon var gravid. Då förstod jag nästan helt säkert jag också var gravid såklart. Så jag åkte hem till pojkvännen samma kväll den dagen och visade honom testet och sa att jag var gravid.
Jag förstod inte själv vad jag berättade för honom, jag visste inte vad jag själv skulle tro om det hela.
Men jag hade känt som en liten fisk som sprattla i min mage under några dagar och trodde det bara var nå nervryckningar. Dagen efter gick jag till ungdomsmottagningen på skolan och gjorde ett test, hon sa då att det var 100% säkert jag var gravid!
Jag blev både glad, överlycklig och chockad. På nåt sätt hade jag misstänkt det, men ändå inte. Hade liksom förträngt det efter 2 negativa tester jag gjort, så jag trodde det var något med min diabetes som gjorde min mens ovanligt mycket sen.
När vi gick på första ultraljudet sa dom jag var väldigt långt gången, 24 veckor faktiskt!
Det var skrattretande. Men jag var 2 veckor från att få göra abort i vilket fall som helst, som min pojkvän velat jag skulle gjort. Och adoption fanns aldrig i mitt huvud! Skulle aldrig klara bära på mitt barn i 9 månader, sedan bara lämna bort det till nån jag inte ens känner och aldrig mer se det. Och varför skulle inte jag kunna bli en bra mamma fast jag bara var 19 år tänkte jag? Jag må vara ganska ung, men dom som är 16 år och mamma klarar ju det, så varför inte jag också då. Jag hade styrkan och viljan med mig hela tiden, jag tvekade aldrig på mitt val. Jag tror det är därför jag är den jag är idag. Mer framåt, glad och modig.
Många ville få mig göra abort innan jag visste hur långt gången jag var. Men jag hade bestämt mig från början, jag skulle klara av det här och göra det.
Anledningen till abort är nog att många är osäkra på sig själva. Visst, känner man inte att man är mogen för den uppgiften är det bra att kunna välja abort, eller om man blivit våldtagen. Men har m an själv varit oansvarig och inte skyddat sig, så tycker jag inte barnet ska få ta skada av det och dödas. Bättre man tänker från början då istället.
Jag hade länge velat bli mamma tidigt, men inte såhär tidigt  kanske. Men jag klarar det bra ändå, vi får mkt stöd från vara familjer och vänner. Jag har en underbar pojkvän som stöttade mig genom hela graviditeten, var med på varje ultraljud och varje barnmorske besök och stod ut med mina smärtor och klumpigheter.
Men abort i sig tkr jag är mord. Samma sak som att döda någon på stan utan anledning. Att aldrig se den varelsen växa upp och bli enn egen människa. Jag skulle aldrig klara av göra en abort i mitt liv, så jag är väldigt försiktig och noga numera när det gäller den saken. Abort är inget preventivmedel som många unga tjejer verkar tro!
Efter 3 aborter är du steril dessutom, och hur kul är det senare i livet när du verkligen vill ha barn?

Som sakt, det är både plus och minus med en abort. Men själv tycker jag inte om aborter i sig.


Känner mig sjukt duktig!

Idag är jag stolt över mig själv och glad återigen!
Först kom min älskade pappa till oss, han hade handlat mat åt oss! Du är bäst pappa <3
Sedan dammsög jag lite, plocka upp massa skräp som William ställt till med på golven och diskade, tog ut sopor (jimmy gjorde) sen har jag tvättat hela 5 maskiner tvätt i tvättstugan denna eftermiddag! :D
Fan, jag har märkt jag blir glad av att städa och sen se resultaten, e jag sjuk? haha.

Strax ska jag hämta upp det sista med tvätten och sen bara slappa, ta en dusch när William lagt sig för natten och bara mysa med min sambo! Love it :)

Btw, varför ska tjejer bråka så mkt för ingenting? Löjligt! Hatar sånna människor som ska hacka på någon för minsta lilla, då är det ju fan inte mitt fel? Aja, jag har lagt av med skit snacket bakom ryggen, jag har växt upp och jag tänker inte bry mig om vad andra gör och inte gör. Det rör ju inte mig, right? Jag är stark, snacka hur mkt ni vill, men jag kommer aldrig bry mig om er and that´s it ;)
Som sakt, man lär sig av misstag, och det ni gör hoppas jag ni lär er av. Sluta bry er så mkt om vad andra gör, hur andra ser ut, vad dom har eller vad dom säger. Bli en självständig människa med egna åsikter!

Bild från 2008:
;) <3


Minus grader, kan ta sig i *****

Kom nyss hem från sjukhuset, fick låna en blodtrycksmaskin där gratis i 2 veckor, super bra! Kan jag mäta i lugn och ro iaf.
Fan vad kallt det ska vara ute då, höll på frysa ihjäl flera gånger om hela kroppen.
Nu har jag iaf fixat klart med överraskningen, men blev inte riktigt som jag tänkt mig, men skit samma..
Ni får veta om några veckor.

Idag ska jag tvätta, (jippie) NOT! Men jag måste fan.
Ingen mat har vi hemma heller, jag e deppig... känns skit långt till penga dags som vanligt när kortet är helt tomt. aja, gilla läget eller vadå?
Igår fick jag iaf 2 stycken vackra röda rosor av min sambo så lite glädje sprider dom iaf i det dystra.
Nu börjar jag bli hungrig och jag märker jag kan inte stava här va fan.
Nej, snart kommer pojkvännen hem för lunch, bäst jag fixar iordning något, om vi har något :S



Duktiga killen!

Idag ställde sig William upp helt själv mot soffan! Vad överraskad jag blev, så himla stolt! :D
Nu märks det att det går fortare och fortare med hans utveckling.
Igår på babysimmet var det många i williams grupp som börjat gå nu och dom är bara 2-3 månader äldre än William, så det kommer han också snart göra.

Idag ska vi inte göra så mkt, jag sitter och tittar på Solsidan på DVD för ut tänker jag inte gå idag, iaf inte nån längre sträcka, är fan 15- ute idag får tänka på min son också.

Kanske ska ta och tvätta lite i eftermiddag/ikväll, det skulle iaf behövas. Men men, nu lockar William som vanligt på min uppmärksamhet. Han hoppar och skriker på golvet och rycker i mitt byxben hihi.


Idag är det ju Alla hjärtans dag också, ska hitta på nåt fint till min älskling självklart, har en underbar idé i mitt huvud jag hoppas blir bra (A) Jag älskar dig mest i denna värld ska du veta, är så lycklig med er min fina familj. <3
:)


Söndag.

Idag kommer William hem! Har längtat super mkt efter min underbara lilla son ;)
Det är babysim dags idag igen och senare till Tuna Park och äta middag hela familjen.
Vi Hade en trevlig dag igår med mina föräldrar, åt god middag, fikade och tittade på Solsidan säsong 1.
Just nu tar jag det lugnt vid datan och Jimmy diskar, hans tur idag hihi.

Har inte mkt att skriva om just nu, kanske skriver mer ikväll.

:)


Barnfri helg!

William är hos sin farmor och farfar denna helg så är skönt att sova till halv tio idag! :)
Idag kommer min mamma och pappa på middag, vi ska laga potatisgratäng och fläskkotletter med sallad, blir lite efterrätt också, mums!
Blir nog någon bra film efteråt hoppas jag med, blir mys.

Otur igår, vi krockade med en BMW påväg till Strängnäs vid en trafikljus korsning här i E-tuna.
Glans is så vi gled bara men en lätt stöt in i baken på andra bilen men vi klarade oss bra allihopa, bara lite chock.
Så nu får vi pröjsa det också på han killens bil + vår bild ena framlykta blev helt mos. kul ...

Nu ska jag göra annat, vi hörs imorgon tror jag.



Farbror doktor

Kom nyligen från vårdcentralen. Kolla upp mina hjärtklappningar och oros känslor. Kan bero på jag har lite lättare struma (förhöjd sköldkörtel produktion). Suck, man har alla andra sjukdomar förutom vanliga förkylningar :( Hade bra jävla hög puls iaf men ganska bra blodtryck.
Jaja, nån ska ju liksom ha det så också...

Nu har jag precis ätit middag, pasta och köttfärsås från Pasta huset.
Nu väntar TVN och ta det lite lugnt!
Idag är det ju faktiskt Sveriges Värsta Bilförare!!

Nu vakna min son, nu ska han ha middag, tjing! :)

Tidig torsdag :)

Idag vaknade jag upp pigg och glad redan klockan 5 av att William vaknade till en kort stund.
Jag gick upp till TVN vid halv 7 medans William sov vidare till 7 tiden, lagom tid :)
Nu är jag jätte hungrig och väntar på att fästmannen ska vakna till liv i sovrummet.

Idag ska jag och William till vårdcentralen igen och kolla mitt blodtryck en sista gång.
Annars ska vi inte göra så mkt vad jag vet just nu. Man har ju alltid saker att göra när man har en liten busig bebis hihi.

Nää nu luktar han bajsblöja haha, ska byta lite på han tror jag, vi hörs senare!


Lägenhets letande

Nu äter jag lite lasagne framför datan och TVn. Surfar runt och kollar på lite andra lägenheter, bara kollar typ.
Vill flytta ifrån lägenheten nu, men bara för att den är för liten faktiskt, annars är det toppen här!
Vill ha en 3:a iaf, gärna i Nyfors ändå, får se om man hittar någonting.

Har ni några tips på hemsidor där man kan hyra lägenheter? finns lite dåligt med sånt har jag märkt. Det mesta är ju privat ägda företag, surt.


Lugn onsdag.

Dagen idag blir lugn. Har inte planerat ett endaste dugg faktiskt. Ska bara vika tvätten jag tvättade igår och ta en lång promenad ute i härliga solen.
I helgen ska Williams farmor och farfar vara barnvakt åt honom hela helgen, skönt att få sova ut lite och hitta på något bara jag och Jimmy.

William är skit grinig nu och vägrar sova, jag börjar känna mig små förbannad, hörs!


Tisdag.

Idag var jag tvungen att ställa klockan tidigt, redan 07:00!! Men tror ni jag gick upp när den ringde? Nej.
Jag somna om till 07.20, inte bra! Hade en kvart på mig äta, klä på William, ge han mat, göra mig iordning, stressigt. Men vi kom iväg typ 08.00, den tiden jag skulle vart på vårdcentralen, surt. Men det gick bra, hon jag skulle möta var super trevlig ändå och jag gilla henne skarpt. (Var en typ av psykolog jag gick till) :)

Nu e vi hemma och jag fikar vid TVN och William somna precis middag. Snart ska vi ut till Samantha och Ebba och gå en promenad med dom. Senare idag så kommer Jimmys föräldrar hit och äter mat med oss.

Annars ska jag bara diska och plocka undan lite, det behövs tro mig.

Btw, jag uppdaterade en ny kategori nyss, Williams utveckling 1-8 månader.

Vi hörs!
En sötnos med tänder ;)

:)


Lek dags.

Strax kommer Samantha och Ebba hit till oss och leker lite, Ebba och William har aldrig varit med varandra och lekt tillsammans kom vi på, och dom är ju så pass stora nu så vi får se vad dom gör/säger om den saken. :)

Imorgon är tanken att jag ska träffa Annalina och fika med henne på stan, ska bli trevligt!

William lockar på min uppmärksamhet nu (igen) så jag får väl ta och ge honom den innan ett till bus frö kommer på besök.

Men jag kanske skriver mer ikväll, håll utkik!

Jag slänger in en gigantisk gravid-bild iaf här::)


Upptagen söndag!

Igår var vi hos Jimmys föräldrar, skulle fira hans mormors födelsedag, trevligt.
William är alltid lika glad att träffa farmor sin haha. Han har börjat bli blyg nu också helt plötsligt. I Fredags stor tjöt han när han kom till min syster och igår blev han ledsen att se folk han inte sett förut stackaren.

Idag har vi fullt upp! Jag e precis klar med att dammsuga, plocka upp saker från golven och moppa det. Bara disken kvar, och så tvättar vi i tvättstugan nu också på samma gång. Ska nog åka och handla lite mat senare också efter babysimmet, ska även hinna med att gå till apoteket idag också. :)
Och på allt det här ska man ta hand om sin lille son också, så jag kmr nog vara helt slut ikväll som vanligt.
Men det är mkt bättre än att bara sitta och ruttna ju hihi.

Nej, nu ska jag fortsätta med lite städning tror jag, eller nåt!


Tidig dag!

Idag bestämde sig William att vakna 04:00!!
Då skulle det lekas tyckte han, inget hjälpte han bara skrek och skrek efter oss.
När jag väl gav upp och la han i våran säng mellan oss, och efter lite bus och gos somnade gullet äntligen till 07:00 ungefär, en trött morsa gick upp med vild ungen motvilligt :P
Sen somnade han inte förrns halv 12 lite drygt.

Han kröp ändå till köket idag från vardagsrummet! Helt otroligt, han sakna morsan så mkt att han måste krypa efter och kolla till vällingen haha.

Idag blir det vårdcentralen 14:45 för blodtrycks tagning igen, har ju lite högt blodtryck.
Annars inget planerat, imorgon är det Stockholm som gäller och William ska träffa några av sina kusiner! :D

So long!

RSS 2.0