Bye Bye lägenheten!

Bye bye lägenheten och Eskilstuna och er läsare, vi ses och hörs på söndag igen!
Nu ska det packas och åkas iväg till kalas förberedelser och William- firande i Stallarholmen!

Så säger redan nu, GRATTIS WILLIAM PÅ 1-ÅRS DAGEN PÅ LÖRDAG!!
:)


Tjatigt?

Börjar bli ganska tråkigt att börja varje kvälls bloggning med:" Idag har vi, och blabla ..." Tycker ni inte det?!
Shit the same just nu.. dagen bjöd på mkt aktiviteter! Först sjukhuset 9 imorse, William som är så snäll sover till 8 numera varje morgon, så underbart, sen när vi kom hem tog vi det lugnt ett tag innan jag och William gick ner på stan och kolla lite i affärer och köpte lite smått och gott. Vi åkte även med Jimmys mamma till Västerås senare och tittade på Barnens Hus och köpte presenter till lillen som jag tror han kommer bli mycket nöjd med att få!

Nu är jag ändå rätt så pigg trots man hållit igång hela dagen, har precis tagit en välbehövd dusch, tror ändå sängen väntar om en timme ungefär. Är ju Hulken på TV så inte missa inte.

Förresten, nån som läste eller hörde på nyheterna att en tjej blev våldtagen här i Eskilstuna igår kväll/natt?! Inte långt från vårat hus, hon hade blivit misshandlad och våldtagen i en hiss som leder upp till tåg/buss station!! Jävla idioter som gör sånna här saker, fan vad rädd och arg man blir, hade jag eller nån jag kände blivit utsatt hade jag själv spöat ner fan skapet, jag lovar, jag är inte rädd av mig när det gäller orättvisor! Varför gör man såna äckliga saker som våldta någon, är dom så fula att ingen vill ge dom ett ligg eller lite kärlek ens?! :@ Jag lider verkligen med den stackars tjejen och hoppas dom avlivar den skitstöveln ... :(

Hissen vid Tegelbruksgatan där gärningsmannen släpade in kvinnan.
Bild från E-kuriren där överfallet skedde


Sommar känsla!

Har fått sådan otrolig sommarkänsla dom senaste dagarna!
Vi va iaf på Öppna Förskolan imorse vid 10, hade sång stund och William (som vanligt) var inte alls rädd för gå fram till alla barn och hälsa, ta på dom och krama, så söt.
Sen åkte vi hem runt 12, gav honom mat, han fick sova drygt 2 timmar medans jag städade, diskade och allt som behövdes! :)
Åkte och handlade lite när han vaknat och senare gick jag ut i fina vår vädret med William i hans nya vagn.
Annars har vi ätit mat, fläskkotletter, potatis och grönsaker, badat William nu på kvällen och nu är Jimmy ute med William hehe. Så fullt upp har vi haft och mer blir det denna vecka ut!

Imorgon är det sjukhuset och diabetes läkaren för min del 9 på morgonen.
Sen besikta bilen såklart och så ska nog Jimmy med hans mamma till Västerås Barnens Hus och titta på presenter till William. Får se om vi får följa med. ;)
Pa
rty planerna fortsätter, e inne på hyra party tält eftersom ingen lokal kommer nog vara ledig tyvärr plus de e ganska dyrt, men men vi får se helt enkelt.

Nu ska jag läsa lite Vi föräldrar- tidning i min ensamhet och njuta av kall cola, ha en bra kväll!

Nya vagnen förresten, fast röd/svart!


Trevlig Måndag.

Dagen spenderades i Stockholm större delen av dagen hos syster och firade hennes son som fyller 6 år. Mycket kalas just nu i helgerna fram över! Sen på hemvägen stannade vi till i Stallarholmen hos Jimmys föräldrar för att byta bil för Jimmy ska besikta hans brors bil åt honom här i Eskilstuna + vi fick äta lite god mat och ha gott sällskap innan hemfärden.
Vi fick också massa fina kläder och en nästan helt ny resevagn (sulky) av min syster!! Tackar vi så hemskt mkt för, den är verkligen super skön och fin, som ny! Så nu slipper vi köpa nån ny för onödiga pengar iaf denna sommar! :)

Imorgon
är det dags igen för Öppna Förskolan, William blev ju sjuk sist vi va där för typ 2 veckor sen, så blir lite tomt att inte gå dit på ett tag. Annars ska vi börja inköpen till Williams 1-års kalas på lördag. Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute hos Jimmys föräldrar på landet då vi blir runt 20 personer på kalaset, vilket vi naturligtvis inte kan släpa in i vår lilla pluttiga hopplösa lägenhet!

Har precis tittat på Big Brother och är inte ett dugg trött, eller, jag är trött men jag tänker inte på det så jag känner mig pigg, men jag måste iaf lägga mig snart trots jag är pigg så jag orkar upp med in morgon pigga son imorgon. ;)

Sov så gott!


Min Kärlek Till Dig.

:)

Jag har världens finaste son!
Innan du kom till världen visste jag inte vem jag var. Hela min värld var upp och ned helt ärligt.
Jag hade struligt med skolan, med familjen, vännerna ja i princip allt!
Ibland kunde jag undra vad jag levde för igentligen, eller vem.
Den dagen jag fick veta att jag var gravid med dig blev allt annorlunda.
Jag började ta hand om mig själv, jag började älska mig själv igen. Magen som växte varje vecka, känna dina första små sparkar inuti mig och gå med ett glatt humör till barnmorskan och varje ultraljud.
Det var extra viktigt att jag tog hand om mig och min diabetes nu så du inte skulle drabbas.
Och visst kämpade jag, varje dag och varje minut tills du bestämde dig natten till 30 April 2010 för att komma ut till oss.
Jag var så överlycklig över min graviditet att jag inte tvekade en sekund på att behålla dig, även fast jag inte ens kunde göra en abort så skulle jag aldrig ens tänka på det.
Du HAR förändrat mitt liv min älskade son.
Jag har bara dig att tacka att jag mår som jag mår idag, så jävla underbart!
Nu är du snart 1 år redan, och jag kommer följa dig hand i hand livet ut, jag ska göra allt för dig som jag kan och lite till.
I lätt och i svårt i detta liv, så tveka aldrig!
Att få barn räddade nog mitt liv, och jag ångrar dig aldrig ska du veta. Du är så älskad så jag finner inte ord för dig. Vi älskar dig allihopa, hela din familj.
Vår älskade William Nils Arne Törnqvist!!


Ännu Ett Nytt Ord!

Idag var vi som sakt och hälsade på William och hans farmor och fafar i Hallstahammar på campingen. Jätte trevligt och stekande varmt, har redan bränt mig efter en hel dag i solen trots solkräm!
Men iaf, vi åt god mat och efterrätt och hade super skoj. William lärde sig ett nytt ord faktiskt, TACK sa han!
Helt rent och tydligt hörde man, till och med tack tack. När vi sa tack, sa han tack tack haha.
Jag är otroligt stolt och glad just nu. Han lär sig så mkt varje dag. Han är snart bara året och kan redan 5-6 ord tydligt!!
Snart kommer gåendet också, han är på såå god väg mammas älskling <3

Nu har vi nyligen kommit hem och ska titta på TV och kanske ta mig en dusch om jag orkar :P
William är kvar en dag till på campingen och verkar verkligen stor trivas. Vi ska ju på dop imorgon, så efter det kommer han åka med oss hem iaf.

Nu är jag helt slut så jag inte kan stava rätt ens haha, men jag skriver mer imorgon! Ha en fin påskafton på er..


Glad Påsk!

Har fått frågan några gånger hur en vanlig dag ser ut för William, han har ju ändrat lite rutiner nu på dom senaste månaderna så jag kan väl uppdatera det igen då.

07:00/07:30 - William vaknar, oftast alltid tio över sju.
Sen händer väl inte någ speciellt efter det, han får blöjan bytt, får sin flaska välling och får av våran frukost och morgon mys.
11:00/12:00 - Han äter lunch, han är intresserad av våran mat nu så han får lite i och med att det är okej nu att han äter lite salt i sin mat.
Sen sover han mellan 12 och 13, gärna 2-3 timmar.
16:00/16.30 - Han får middag, ibland burkmat, ibland våran mat om han vill ha.
Sen leker han oftast till 18 tiden, då det ibland blir bad eller åka vagnen ute.
19:00 - Är det gröt dags och välling dags för honom.
20:30 - Han hoppar i säng, han lägger sig utan problem numera, man lägger ner honom och han somnar direkt utan gnäll och skrik, så snäll unge har jag :D

Sen sover han hela natten igenom och vi vaknar allihopa pigga och utvilade varje dag, så blir oftast inte längre sovmorgon än till 07:00 men jag klagar inte ;)

Jag tycker det är viktigt med bra rutiner för hela familjen, allra minst för Williams del. Han blir så gnällig när nåt ovanligt händer om man kan kalla det så. Som på morgonen, han vaknar alltid tio över sju oftast så då vaknar alltid jag typ 2 minuter innan honom för jag har det på nåt sätt inställt i min hjärna han vaknar då :)

Hoppas det blev ett bra svar nu! Och Glad Påsk för den delen, men nu blir det hamburgare och pommes för våran del på balkongen! :D


Ny design äntligen!

Nu idag har vi ganska precis lämnat William till farmor och farfar som tar med honom till campingen i Hallstahammar under helgen, kommer nog gå super bra, ska dit imorgon och hälsa på och äta lite mat. :)

Till
er uppmärksamma människor har jag äntligen förstått mig på hur man byter design! Snygg va? ;)
Nu kommer mer bilder och uppdateringar komma upp, så håll utkik säger jag bara.

Vad ska vi göra annars idag då, ja vi ska väl bara ta hand om oss barnlediga föräldrar och mysa och ha det gött. Vädret är fortfarande fint så ska väl försöka komma ut och gå lite.

Nu ska jag försöka umgås med min kära sambo som verkar rastlös, hihi.


Liten VS. stor William, tänk det här är snart 1 år sen! :O


Ännu en nykomling!

Idag har jag varit ute och gått själv runt en timma, riktigt skönt bara gå i solen med mp3:n, var länge sen!
Gick till Barnens Hus och köpte födelsedags present till William, ett bowling-set i plast (såklart). Han tycker ju så mkt om att kasta bollar så blir ju perfekt! Sen köpte jag även ett påskägg och blanda i lite olika godisar till min kära sambo så snäll som jag är hihi.
Även William ska få nåt litet ägg med majskrokar och annat gott senare.
Ska strax ut på en promenad igen med William denna gång, han har sovit hela 3 timmar nu från 12, så han är den enda som inte vart ute i fina vädret ännu.

Förresten, Williams 7:e tand har nu tittat upp i underkäken!! Nu ploppar dom upp med bara några veckors mellan rum minsann. Kan vara därför han är så himla gnällig och grinig nu senaste dagarna. Men nu ska vi börja packa till William inför morgon dagen då han åker bort sötnosen.


Onsdag.

Varför känns denna dag som en fredag? Tänker hela tiden idag att det är skönt med fredag, men det är ju inte fredag!! Haha. Men iaf, idag har jag varit på sjukhuset imorse och tagit blodprover inför diabetesläkar besöket nästa vecka. Sen storhandlade vi påvägen hem eftersom vi inte hade NÅGOT hemma i kylen imorse och jag var tvungen att fasta 12 timmar innan proverna så jag var såklart utsvulten.
Annars så har vi varit ute i fina vädret, tvättat och ja ni vet, det gamla vanliga  :)
För William åker till Hallstahammar med sin farmor och farfar på fredag och campar med husvagnen, så har jag och min sambo en hel helg själva, lyx! Sen på lördagen ska vi dit och lite och hälsa på, på söndag är det dop för Jimmys farbrors dotter, och måndag fyller min syster-son år så vi ska till Stockholm på kalas.

Nästa vecka firas Williams 1-års dag med hela familjen! Ska bli så kul, ser vi fram emot att fixa med kalaset hela nästa vecka. Vet inte vad jag ska skriva mer nu, men jag tror jag ska göra min son klar inför nattning nu som smyger sig på inom en halvtimme ungefär sen titta på nån film eller Efterlyst.

Ha en bra kväll allihopa!

:)


Måndag.

Soliga, härliga dag! Va ute tidigt idag (9 bestämt!) och tog en promenad runt E-tuna med min fina son medans sambon sov ut idag. När vi kom hem så slockande William direkt i våran säng i drygt 2 timmar. Sen blev det mkt skrika, han ville inte äta eller sitta hos oss eller vara på golvet han bara gall skrek. Och sånna stunder är riktigt jobbiga så jag vill bara dö, då undrar man hur man ska klara av trots åren och sen när man skaffar ett till barn hur orken ska räcka till.. pust! Han lugnade sig iaf efter kanske 40 minuter och började leka och skratta igen som tur var. Nu har Jimmy åkte på intervjuen iaf och snart kommer mina föräldrar hit och fikar med mig och William, mys.
Ska dra mig ut på balkongen nu och dricka cola och titta på när William leker med bollen där ute som han älskar, hihi.

Ha en underbar solig dag mina kära!


Mina Tankar.

Okej. Jag måste dra upp en sak jag tycker är hemsk!
Har läst några jätte bra bloggar nu under några månader om "unga" mammor som är helt fantastiska med sina små barn. Vissa är flerbarns föräldrar redan och jag beundrar dom stort, hade nog aldrig klarat två stycken med så knapp åldersskillnad! Men iaf, dom här mammorna är ensamstående dessutom.. Man kan läsa om att dom tex. blivit lämnade av papporna och dom därefter sakt upp faderskapen, vad säger man om det?! Det är sjukt, så sjukt svinaktigt gjort av dom! Man skaffar barn och sen bara dra och inte höra av sig till sin egen unge. Mammorna kanske inte bryr sig så mkt om att pappan inte hör av sig till dom, men man kan väl iaf vara ite intresserad av sin egen unge... jag mår dåligt av sånt beteende ärligt, tycker så synd om barnen.
Visst, det är hans val och bara hans, men man kan ju tänka lite grann på sitt barn och hur det kommer må i framtiden och bara hoppas nån annan karl med hjärta kan framträda senare och ta riktiga pappans "plats" så att säga. Ett barn behöver sina föräldrar! Inte en, utan TVÅ stycken. Och en ensam mamma kan inte alltid klara uppgifterna ensam det måste vara så jäkla påfrestande. Ibland brukar jag fantisera hur jag skulle må och bete mig om jag var ensamstående med William, huu hemska tanke. Jag klarar mig knappt en dag själv ibland kan jag känna. Men iaf, alla unga pappor och andra pappor för den delen med, ta ert ansvar! Dom kan väl iaf bidra ekonomiskt på något sätt till deras barn om dom känner dom inte kan eller vill ställa upp på annat håll, det är det minsta dom kan göra.

Nu vill jag inte få alla pappor framstå som dåliga pappor eller idioter, men jag säger VISSA tar inte ansvar och dom beter sig som apor rent ut sakt. Och det är DOM jag vill dissa i detta inlägg.


CV skrivning.

Idag har jag skrivit mitt CV nu på eftermiddagen och skickat in till chefen på jobbet jag söker, är ju faktiskt grymt lätt skriva CV, tycker iaf jag, och ganska kul man känner sig vuxen på något sätt haha.
William har gjort det han är bäst på om eftermiddagarna, nämligen att sova. Men bara på eftermiddagarna typ en sådär 2-3 timmar i sträck men inte på morgonen minsann.

Jag har väldig bloggtorka just nu verkligen, och ni är så dåliga på kommentera vad ni vill jag ska skriva om tycker jag. Finns det inget ni saknar här ändå?
Hmm, jaja nu ska jag läsa bloggar och sätta mig med resten av familjen som redan sitter vid TVN dom soffpotatisarna. ;)

Som sakt, kommentera vad ni vill veta/läsa mer om i min blogg, behöver all respons jag kan få!


Hörde jag ordet jobb?!

Idag har det inte hänt så mycket.
William och Jimmy sov ungefär 2 timmar från och med 12 slaget tidigare idag, medans jag duschade, laga lunch och satt vid datorn. Sen vakna William och jag gick ut med honom en sväng och sen förbi Ica och handlade lite. Har tvätt tid just nu till 7 och jag lagar kalops till middag samtidigt :)
Just det, jag kanske har ett sommar jobb strax också!! Ska kanske jobba på samma jobb som Jimmys mamma i Strängnäs, hoppas jag får det!
Imorgon ska jag ta kontakt med Komvux här i stan också och fråga lite inför jag ska börja läsa där i höst det jag har kvar av gymnasiet.
Jag är på topp just nu fan vad det rullar. Jimmy ska på arbets intervju på måndag dessutom. Fan vad vi kämpat och nu äntligen ger det lön för mödan. Jag är så jävla glad idag och våran son också så det kan inte bli bättre!

Jaja, nog om allt bra för våran del, ojoj Jag måste titta till kalopsen på spisen nu, tjing!




Bilderfrån Öppna förskolan.






Öppna Förskolan.

Idag gick vi upp tidigt för att hinna vara på Öppna Förskolan så tidigt som möjligt. Kom dit vid 9, så blev det lite sång och lek med kamraterna. William fick även världens största och ur gulligaste kram av en liten tjej där som var 3 dagar yngre än William, så söta! Sen klappa hon honom och kröp skit glad därifrån och skratta.
Han är verkligen inte rädd för andra barn, han går fram direkt till alla han ser och snor deras leksaker hihi.
Kan lägga upp lite bilder här från idag senare.

För övrigt, så städades, diskades och tvättades det igår av duktiga mig. ;)
Var även på Öppna Förskolan igår också, men då va de inte många alls där, och typ ingen svensk och alla barn va större än William så va inte sådär jätte kul..

Men snart ska vi ge William lunch efter han sovit klart, han slockna på en gång i bilen sötnosen. Sen ska vi gå och lämna en DVD  vi lånade förra veckan. Annars ska vi inte göra så mkt mer vad vi planerat just nu iallafall.


Vunnit En Kryssning!

Jag blev medlem på GratisBio idag och fick svara på några frågor om allt mellan himmel och jord och man kunde vinna en kryssning eller 55.000 i 15 år. Senare såg jag till min förvåning på min mejl att jag vunnit en 23 timmars kryssning med Silja Galaxy!! Inte illa alls.
Så ska boka dag imorgon och hoppas på att mina föräldrar kanske vill följa med oss på kryssningen! :D

Underbar dag!
Har varit och hälsat på hos Jimmys farbror i Kvicksund.
Dom har 2 barn, en kille som är typ 8 månader äldre än William, och dom lekte jätte bra tillsammans, sen en liten tjej på inte ens 2 månader så himla söt!
Sen käkade vi och Jimmys föräldrar på en Grekisk restaurang och nu är vi hemma igen.

Ska lägga en hyper aktiv William strax, sen är det TV tajm för våran del, ha en bra kväll!


Diabetes.

Tänkte berätta lite om min sjukdom jag lever med. Kallad diabetes, eller socker sjukan. Många tror man får socker sjukan av att äta för mkt socker vilket är fel! Det beror på insulin cellerna i kroppen dödas av mitt eget immunförsvar och jag inte kan producera eget insulin som behövs för att bryta ner sockret i kroppen så det inte kommer ut i mitt blod eller så kan jag också få äggvita i urinen som påverkar mina njurar  negativt under en lång tid.
Har haft min sjukdom sen jag var 6 år, då jag fick åka in akut med min mamma till Mälarsjukhuset där dom tog massa prover på mig och det visade sig jag hade diabetes, vilket jag kommer ha livet ut dessvärre. Mitt liv kommer innebära många sprutor, nålar och kontroller. Ett väldigt svårt och norgrannt liv med andra ord.
Jag måste ha koll på vad jag äter, anpassa insulin doserna till det, ta stick i fingret för hålla koll på sockret så det inte är för högt eller lågt. Men även kontrollera mina ögon en gång per år. Jag måste motionera och hålla koll på min vikt för att ha en så bra hälsa som möjligt och förebygga komplikationer senare i mitt liv.
Bland annat kan komplikationerna vara nedsatt njurfunktion, ögon skador, problem med blodkärlen i benen. Ja, i stort sett allt med min kropp påverkas av för höga blodsocker värden. Jag går ofta på kontroller och kollar upp min känsel i fötterna för för höga värden kan göra så känseln i mina fötter upphör bland annat.

Mitt liv har inte alls varit lätt, jag har haft assistenter i lågstadiet för jag inte kunde hantera mina sprutor själv i nästan 2 år. Jag har slarvat så mkt för att dölja min sjukdom, inte velat inse att jag är så sjuk som jag är. Men jag har aldrig skämts för det. Jag har berättat för alla nya jag träffat om min sjukdom så dom är beredda på vad som kan hända med mig. Som när jag har lågt blodscoker, kan jag få panikångest, darrningar, kall svettningar, hunger känslor och minnes förluster för en kort stund. Medans högt blodsocker ger illamående, ingen matlust, aceton luktande andedräkt och i värsta fall kräkningar om jag har riktigt farligt högt! Jag har i några år burit insulin pump vilket vart en friare känsla än att komma ihåg alla sprutor och nålar om jag ska någonstans. Det var inte ofta jag kunde sova hos kompisar när jag var mindre, pågrund av mitt insulin. Det gjorde mig väldigt ledsen kommer jag ihåg.

Nu, nästan 14 år med min sjukdom, har jag äntligen accepterat den. Jag har lärt mig leva med den och insett jag kan faktiskt leva ett normalt liv. Nu när jag har min son också, vill jag leva ett långt friskt liv med en bra kontrollerad sjukdom.

Om ni vill veta något mer om min sjukdom ni tycker jag ska skriva under denna kategori, så kommentera, för jag berättar gärna!



- Tävling!


Jag är med och tävlar om tandbleknings tandkräm från BrilliantSmile hos Mansondusts.blogg.se



Ingen Bra Start På Dagen.

Dagen började med att jag vaknade upp med pågående migränanfall efter nästan 3 månaders uppehåll, så typiskt!
Ögonflimmer och sedan dunkande huvudvärk, senare även kännselbortfall i handen och munnen, tungan och hela halsen, so not OK!
Jag ska testa med att byta ut mina p-piller mot en kopparspiral har jag bestämt mig nu för iaf, har bokat tid till på måndag hos ungdomsmottagningen i Strängnäs.
Hoppas på att det fungerar!!
Idag ska vi ändå masa oss iväg till Ikea i Västerås, utförsäljning tydligen med typ 50 %.
nu ska jag ta mig ett STORT glas underbar cola och hoppas jag kvicknar till igen frpn huvudvärken och sedan gå till Ica och köpa glass och annat gott för mig själv hihi.

Gårdagen var trevlig, träffa Erika på stan, tog en fika och snackade om så mkt, gick i affärer och små shoppade, måste göras om! William var så flörtig som vanligt och tyckte hon var så intrerssant och rolig haha.

Men nu ska jag ta häcken från stolen, ha en underbar fredag!


Äta Själv.

Idag till lunch så ville William äta själv för första gången. Han fick skeden med mat och stoppa i munnen, sen gav han tillbaka skeden för att få mer mat och så höll han på under hela måltiden, man blir så stolt att se han utvecklas så fort! :D

Snart ska jag och William ner på stan och träffa min gamla barndomskompis Erika, som jag hittade av en slump på Ica Smedjan i kassan bara sådär efter så många år utan kontakt, ska bli så kul!
Ska ta en fika sen får vi se, kommer ha så mkt att prata om för jag är ju en rätt pratglad person när jag väl börjat hihi. :)
Men men, annars har jag inte så mkt att berätta just nu. Ska väcka lill killen snart efter 2 timmars sömn och göra oss klara för att gå iväg. Ha en underbar dag i solen!


Svar På Tal!

Fick en fråga om varför jag aldrig är med några kompisar jo:

För det första är vi nyinflyttade i Eskilstuna, bodde mina 18 år i Strängnäs, hade alla mina underbara vänner där. Men nu när vi flyttat (pågrund av det inte fanns nån lägenhet i Strängnäs) så har jag inte speciellt många att umgås med här stan. Visst, några kompisar kommer hit från Strängnäs då och då, men händer inte så ofta. Dessutom har ju dom skolan varje dag att sköta som inte jag har och dom har inte barn som jag, så intressena är ju liksom olika tyvärr. Några har jag hittat igen efter några år utan kontakt och börjat ses igen, men jag har nog inget stort behov av kompisar, har aldrg haft faktiskt, plus jag är nog lite kräsen när det gäller kompisar, har blivit sårad och lurad många gånger så jag har svårt med förtroendet. :) Ibland kan det klart vara surt att man inte känner nån här knappt men skulle vilja, men jag kommer över den känslan ganska snabbt. Kompisar hinns nästan inte med för min del med min son i mitt liv om ni förstår hur jag menar.

Kort och gott, jag har dom bästa vännerna redan och det är dom som räknas, men jag försöker träffa andra mammor här i stan från babysimmet och Öppna Förskolan vi går på såklart! :D

Hoppas du är nöjd med svaret :)


Summera Denna Måndag!

Okej! Idag tittade vi på lägenheten, eller vi åkte runt i Torshälla och kolla. Väldigt mysig stad påminner om Mariefred blandat med Strängnäs faktiskt haha. Men vi e osäkra om vi vill gå på visning men vi får se. Vi fortsätter leta runt iaf! Sen stor handla vi på Willy:s så nu är allt påfyllt, är väldigt skönt och ändå ha ganska mkt pengar kvar på kontot efteråt är en så skön känsla. :D
Sen fixades lite hemma, jag och William promenera ner till stan och fyllde på min mobil och jag köpte en ny välling till William från 1 år, han åt även en matburk med flygande Jakob till middag (från ett år) och han slukade det minsann hihi.
Ja vad mer, jo Williams mormor och morfar kommer hit imorgon till oss, dom hade köpt en vår jacka med fina byxor till William, tackar vi så mkt för!
William har badat nu på kvällen också, fan vad blött köket blir när han släpper loss, en hel sjö rent ut sakt men de va bara bra för han var så himla grinig och skrikig för vi fick väcka honom efter 2 timmars sovande och han nästan missade middagen igen, så blev han piss off men blev snabbt glad av badet som alltid.

Nu ska jag nog leka lite med min fina son innan han ska läggas (försöka) han somnar oftast vid 9 eller efter nio numera. Men ha en skön kväll alla läsare! Juste, inte missa En Unge I Minuten ikväll!!


Williams fina vår jacka!!


Borta-helg!

I helgen var vi inte hemma för en gångs skull :)
Vi sov allihopa i Stallarholmen hos Jimmys föräldrar i deras husvagn, mysigt men svårt att sova borta märker jag att jag har.
Vi åt god mat och hade trevligt.
Igår åkte vi mot Strängnäs till mina föräldrar på hemvägen och hälsade även på dom och fick lite fika.

Hmm, en annan skum sak är att våran radio i lördags morse gick på av sig själv(!!) Och jag som tror starkt på övernaturliga saker också, har även hänt andra oförklarliga saker här i lägenheten som är ganska läskiga, men det här tog priset...

Men snart ska vi kolla på en lägenhet i Torshälla, en trea, eller iaf utsidan till att börja med, hoppas det  ser bra ut så man kan ta en titt inomhus senare :) sen ska vi handla, göra ett ärende på stan på försäkringskassan och även fixa mina glasögon hos en optiker. Kanske en tvätt senare också om jag orkar, har varit så jävla trött senaste dagarna, tråkigt men vad gör man åt piss vädret utanför.

Nej, nu ska jag föna håret och dra på mig lite smink så ska vi dra!


Förlossnings berättelsen.

Allting började väl i stort sett med att jag kände mig så ovanligt trött dagen innan, jag kände liksom på mig att förlossningen var nära. Skulle till barnmorskan dagen innan och allt såg bra ut, men inga tecken på nära förlossning alls. Gick bara hemma och väntade på vår lilla son skulle komma ut. Vi åkte till Willy:s och storhandlade och allt va som vanligt.
På kvällen innan läggdags började jag känna av små värkar och sammandragningar, men jag hade haft sammandragningar väldigt länge i flera månader, så tänkte inte på det var nåt på G. Men på natten 30 april, gick vattnet i min säng vid 02.00. Jag väckte såklart fort min sambo och sa det var dags nu. Vankade runt i lägenheten och bara väntade på värkarna. Slemproppen gick rätt så fort efteråt och eftersom jag hade så pass mycket fostervatten pågrund av min diabetes, så rann det konstant i kanske 2 timmar. Vi satte oss och spela TV spel vid 3 tiden och försökte äta något. Värkarna började väl smått strax innan 3, så allt gick rätt fort fram! Vi ringde till förlossningen vid 6 tiden som sa vi fick komma in till 10 på förmiddagen.
Va bara packa det sista och fara iväg.
Väl inne på förlossningen fick vi komma in på ett rum och jag fick en CTG påkopplad på mig.
Men barnmorskan tyckte hjärtljuden var dålig på den maskinen, så hon var tvungen sätta en elektrod på Williams huvud istället.
Efter 40 min så skulle vi in på ultraljud för att jag visste sedan länge jag hade risk få en stor bebis för min diabetes och jag skulle troligen få göra kejsarsnitt om bebisen växt ännu mera nu.
Efter nästan en timma på rygg med ultraljudet så sa dom att den lilles hjärtslag var dåliga och han hade extraslag plus att han var väldigt stor för mitt bäcken, därför hade mina värkar avtagit för han kom inte ner med huvudet i mitt bäcken, han satt fast och hade inte en droppe fostervatten.
Det blev akut!
På bara 5 min hade jag fått kateter, nålar och massa annat inför snittet.
Jag var inte alls mentalt förberedd alls, jag fick panik och bara grät kommer jag ihåg.
Men väl inne på operation fick jag något äckligt i flaska att dricka så jag inte skulle spy, sen kom läkaren och gav bedövning och snittet kunde börja.
Några minuter senare var han ute iaf och dom gick iväg med honom medans jag blev ihop sydd.
Jag fick ligga några timmar på uppvaket innan min sambo och en sköterska kom och hämtade mig till BB-avdelningen. Så fick jag äntligen se William och hålla i han för första gången! Han hade lågt blodsocker och massa slangar på sig. Han fick även sondas för att han inte kunde amma ordentligt och han behövde gå upp i vikt.
Några dagar senare, kom vi äntligen hem iallafall och började vårat liv tillsammans alla 3 :)


Snart är det fredags mys...

Håller just nu på att tvätta minsann, har redan hunnit med 5 hela maskiner på bara 2 timmar! Hur är det möjligt? Sommartiden eller haha? Förut klara man ju bara 4 och de va precis på 3 timmarna man har i tvättstugan. Men jag klagar inte, tvärt om :)
Lill-killen sover middag innan lunchen just nu, han sover så länge numera på dagarna innan lunch så ibland hinner han bara äta en gång per dag vilket inte är bra.
Men sen när han fått äta lite och så så ska vi åka iväg till Strängnäs och Stallarholmen och hälsa på Williams farmor och farfar, det är väl dagens planer helt enkelt.
Så nu vet ni vad dagen har att bjuda på för våran del, om ni nu undrar hihi.


RSS 2.0