Mina Tankar.

Okej. Jag måste dra upp en sak jag tycker är hemsk!
Har läst några jätte bra bloggar nu under några månader om "unga" mammor som är helt fantastiska med sina små barn. Vissa är flerbarns föräldrar redan och jag beundrar dom stort, hade nog aldrig klarat två stycken med så knapp åldersskillnad! Men iaf, dom här mammorna är ensamstående dessutom.. Man kan läsa om att dom tex. blivit lämnade av papporna och dom därefter sakt upp faderskapen, vad säger man om det?! Det är sjukt, så sjukt svinaktigt gjort av dom! Man skaffar barn och sen bara dra och inte höra av sig till sin egen unge. Mammorna kanske inte bryr sig så mkt om att pappan inte hör av sig till dom, men man kan väl iaf vara ite intresserad av sin egen unge... jag mår dåligt av sånt beteende ärligt, tycker så synd om barnen.
Visst, det är hans val och bara hans, men man kan ju tänka lite grann på sitt barn och hur det kommer må i framtiden och bara hoppas nån annan karl med hjärta kan framträda senare och ta riktiga pappans "plats" så att säga. Ett barn behöver sina föräldrar! Inte en, utan TVÅ stycken. Och en ensam mamma kan inte alltid klara uppgifterna ensam det måste vara så jäkla påfrestande. Ibland brukar jag fantisera hur jag skulle må och bete mig om jag var ensamstående med William, huu hemska tanke. Jag klarar mig knappt en dag själv ibland kan jag känna. Men iaf, alla unga pappor och andra pappor för den delen med, ta ert ansvar! Dom kan väl iaf bidra ekonomiskt på något sätt till deras barn om dom känner dom inte kan eller vill ställa upp på annat håll, det är det minsta dom kan göra.

Nu vill jag inte få alla pappor framstå som dåliga pappor eller idioter, men jag säger VISSA tar inte ansvar och dom beter sig som apor rent ut sakt. Och det är DOM jag vill dissa i detta inlägg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0