Lite Bilder.

 

Grattis På Mig!

Idag är ingen vanlig dag för det är min 21 års dag hurra hurra hurra!

Dagarna flyter på, Alwa väger numera 5550 gram och är 58 cm lång bara 4 veckor gammal! Inte klokt vad stor hon är. Undrar om hon blir större än sin storebror? Hon har dock väldigt ont i magen ofta och skriker och skriker stackaren. Så inte blir det mycket sömn eller egen tid just nu för mig vilket så klart är krävande. Lägger man ner henne efter hon ammat klart vaknar hon direkt och skriker. Så ja, jag är inte pigg alls för 5 öre just nu på min födelsedag.
Nu ska jag sticka iväg till affären för inhandling av jordgubbar och lite annat smått och gott inför fikat med mina föräldrar som kommer hit idag.
 
Annars för övrigt förutom vi fått Alwa och varit med om hjärnblödning, så har vi också köpt vår första egna bil för nån månad sen. Så som sakt, mycket har hänt sen jag bloggade sist innan vi fick Alwa bland annat!
 
Men som sakt, hurra hurra för mig idag! :)

Alwa Emilia Kristina


Massa Har Hänt!

Nu är jag tillbaka! Eller, tillfälligt! Modemet hemma har gått sönder, så kan inte gå in på nätet därav den dåliga uppdateringen.
Men livet är upptaget som det är ändå just nu med 2 barn!
Japp, Alwa Emilia Kristina föddes med planerat snitt den 30 Maj 08:54 föddes hon. En stor tjej på 5055 gram och 54 cm lång!! Riktig överraskning för alla kan ni tro en sådan jätte tjej.
Vi låg inne drygt 3-4 dar och hon mådde jätte bra trots min diabetes!
Lägger upp bilder på henne när vi får nytt modem, det lovar jag.

För övrigt, så har det hänt tråkigheter också! Jimmy, min sambo, har drabbats av hjärnblödning bara 3 dagar efter vi kom hem från BB...
Han fick åka ambulans in till Mälarsjukhuset med kräkningar, dunder huvudvärk och ont i nacken och där konstaterades att han hade en hjärn blödning och fick åka vidare akut till Uppsala och läggas in. Han hade medfött missbildning på ett blodkärl visade det sig och han fick genom gå en operation genom ljumsken för att laga blodkärlet. Idag mår han bättre och ska få åka tillbaka till Mälarsjukhuset och han kommer bli helt återställd som tur är, men det kommer ta tid för honom och oss allihopa. Så det är tungt att precis ha fått 2 barn och vara ensam förälder. Men jag har alltid någon hos mig för jag inte få lyfta och bära tungt på drygt 2 månader och få hjälp med William då min tid går åt till Alwa just nu.
För snart 2 veckor sedan, trodde jag jag skulle bli ensamstående förälder till mina barn. Att dom skulle förlora sin pappa... så allvarligt var det och är otroligt tacksam för hur bra det hela gick ändå!
 
Kommer lägga bloggen lite åt sidan som ni kanske förstår för jag vill verkligen ta vara på tiden tillsammans för man vet aldrig när den kan ta slut.


RSS 2.0