Åter Måndag.

Igår hade vi en ungefär lika gammal tjej som mig och hennes 2 månader gamla dotter här för att visa lägenheten som sakt. Det gick jätte bra hon var intresserad och skulle ringa till fastighets bolaget denna vecka, hoppas verkligen att hon får den med tanke på hennes omständigheter, vilket jag inte kommer ta upp här naturligtvis, men jag hoppas verkligen dom godkänner henne som ny hyresvärd för vår lägenhet! Vilket gör vi kan flytta snabbare även och slippa vänta 3 månader ungefär.

Idag fick jag lämna William på dagis och gick hem 1 timma, gick jätte bra det också. Första han gjorde när han kom till dagis var att springa fram till Marita (hans fröken) och kramade om henne, så underbart kul och sött att se! :D
Så i morgon är det dags för honom att äta lunch där och jag hoppas verkligen det är något som faller honom i smaken då han kan va jätte kräsen på "egen-lagad-mat" så bortslämd med matburkar men det blir så himla dyrt nu i längden.

I morgon ska vi även skriva kontraktet på nya lägenheten (!) Vill verkligen komma till en annan del av Eskilstuna vi inte sett och lite längre bort från den här skumma trakten med alla puckon och idioter. Så småning om kommer vi tillbaka till Strängnäs, troligtvis när vi köper lägenhet eller hus! :)





:)

Idiotiska Dator!

Datorn strular lite just nu, men idag ville den faktiskt funka?? Jaja, ska väl ge en liten update på hur det funkar och vad som händer just nu i vår familj.
William har gått 4 dagar just nu på dagis och han har det jätte bra! Han leker och trivs som fisken i vattnet och i fredags var han som en igel på Marita (hans dagisfröken) och hon fick till och med kramar av honom, min sötnos!
På tisdag ska han få äta lunch på dagis till och med, hoppas det går bra med tanke på att han är rätt bortskämd med burk mat och festis till maten hmm..
Annars så pluggar jag på hemifrån just nu pågrund av inskolningen som är just nu men det går bra, har ju inga problem med engelska alls så jag är skit nöjd och satsar på MVG i år :)

Idag runt ett tiden, kommer en tjej från Jimmys jobb hit med hennes kompis och hennes lilla bebis på 2 månader och tittar på lägenheten, hon är intresserad av att hyra den nu efter oss, jätte skoj!! :D
Sen iväg till Ekeby flygfält, om det inte regnar allt för mycket, och gå på marknad.

Dessutom var det ett himla mysigt oväder i morse med blixtar varenda sekund och lagom mycket regnande. Fast svårt att sova efteråt förstås.

Ikea Shopping!

Igår var vi iväg till Ikea i Västerås jag, min sambo och min mamma och självklart William.
Vi skulle titta på saker till hans blivande nya rum i nya lägenheten. Vi hittade bland annat en fin, klar blå liten lagom stor barn säng till honom, så han kan kliva upp och ner själv i den på morgonen så kanske vi får sova ite längre och han kan få leka själv är tanken :)
En söt nattlampa med grodor på och hittade även fina hyllor/förvaringar till hans leksaker och leksaks lådor men det får vi köpa när lönen kommer nu i veckan!
Nu känns det som man kommer närmare och närmare flytten för varje vecka det är så sjukt kul.

Idag vaknade vi klockan 10 (!!) både jag och William, eller först vid 7 men vi lyckades somna om båda två konstigt nog och sov till hela 10, så nu är vi glada och utvilade. Länge sedan man sov så länge och det uppskattas enormt.
Vi har inte mycket planerat idag, regnade nåt så fruktansvärt mycket för några timmar sen här så hela utegården var översvämmad för en stund.
Min kära sambo ska iväg till Ikea efter jobbet och köpa säng botten som vi inte fick med oss igår fast vi trodde det ingick i paketet och inte nån skiftnyckel hade vi heller så blir en extra runda för honom idag stackaren. Men vad gör man inte för att sin son ska få en helt ny, skön säng att sova i ikväll.

I morgon blir det upp tidigt, ska iväg till dagis och skola in min älskade. Jag har redan separations ångest ska jag erkänna! Usch vad jobbigt det är för mig just nu samtidigt det ska bli väldigt kul för hans skull att träffa andra barn och leka hela dagarna! Men jag hoppas det ska gå bra :)

Annars har jag själv dragits med halsbränna hela helgen. Mått riktigt illa efter mat jag ätit eller när jag inte ätit alls på ett tag. Trött och hängig dessutom på det så har inte alls varit roligt. Men nu har jag börjat äta bra igen och stressa mindre så idag mår jag bra igen.

Nu börjar det bli lunch dags för oss båda, men stay tuned mina kära läsare! ;)

Allting Flyter På.

Just nu är det ganska fullt upp med planeringen av flytten, som blir kring november-december som det ser ut just nu iallfall, skolan och allt där omkring. Nya lägenheten har väldigt liten vinds källare, så vi måste rensa ut hur mycket som helst ur det förrådet i källaren vi har just nu, den är proppad till max! Kanske loppis vore bra, får man ju lite extra pengar också :)
Annars händer inte så mycket förutom det. Ska till Barnens Hus idag och kolla lite saker till hans nya rum i nästa lägenhet, så fort lillen har vaknat ur middags luren och i morgon bär det av till Stockholm för lite grill kväll hos min yngsta storasyster och hennes familj, ska bli mysigt!

Längtar till dagis starten nu på tisdag verkligen! Både William och jag behöver det, dels för han är så extremt otålig här hemma och rastlös. Han klättrar lätt på väggarna och kan göra en galen ibland medans man själv känner sig tråkig för man pluggar eller gör annat måste än att bara leka med honom. Nu får han barn i sin ålder att leka med och ha kul tillsammans med, för är det något han är bra på, är det leka med andra barn och vara orädd för dom. :)
Nu ska jag fortsätta titta lite på nätet, ni vet, nya möbler och så. Främst till William om jag ska vara ärlig haha det är ju kul inreda barn rum, gud vad jag längtar!!!



Min stora fina kille <3


Lill-Lördag.

Veckorna går så himla fort framåt! Som sakt, hösten gör sig påmind mer och mer för varje dag nu och min lilla älskade son börjar redan på dagis nu nästa tisdag, han kommer trivas väldigt bra! :)
Just nu sitter jag och ringer runt och fyller i massa papper till skolan, i och med jag sökt idag till få börja på Komvux i Strängnäs så jag kan läsa vidare på min gamla linje som jag har 1 år kvar på ungefär och hoppas dom godkänner det, va tydligen väldigt sällan men jag hoppas!!
Sen har vi funderat lite över flytten till 3an vi tyckte om i måndags. Ska på ny visning på den i morgon igen och titta lite närmare på den och kanske skriva kontrakt på den redan då om allt är i sin ordning.
Så det är mycket ringade och skrivande just nu hehe.
För övrigt har jag samlat lite nya krafter och är på bättre humör idag känner jag tack och lov för det!
Längtar som tusan tills nästa helg då vi ska ta en tur till Ikea i Västerås och kanske inhandla lite nya saker för lönen ;)

Nu ska jag passa på att göra lite lunch medans William sover sin middag och bara leva livet, kanske sitta på balkongen och njuta en stund, vem vet :)

Inte På Topp Alls!

Vet inte hur jag mår! Är nog stressad för flytt, skola, jobb, pengar allt just nu.
Hade jätte svårt att somna igår, var alldeles varm i hela kroppen och hjärtat slog i 200 och jag mådde bara piss, kändes som jag skulle svimma liggandes i sängen faktiskt :(
Jag stressar alldeles för mycket just nu och slarvar med maten, är helt yr och är nära på bryta ihop vilken sekund som helst.
Shit, nu kommer alla påpeka vilket "dålig" mamma jag är som inte orkar ta hand om mitt barn och tänker på mig själv. Då säger jag, jag är inte bara morsa, jag har ingen morsa stämpel i pannan jag är Johanna också, jag är bara jag. Måste väl för guds skull ta hand om mig själv för att orka ta hand om min son och jag vill må bra såklart! Om jag skulle börja skrika och bråka på honom är jag deffinitivt ingen bra morsa, så låt mig vila upp mig och ta tilbaka lite krafter för det har varit så jävla mycket nu dom senaste dagarna och jag ska inte ljuga och säga William inte tar musten ur mig, för det gör han han är busig och vill ju testa gränserna som vilket annat 16 månaders barn som helst.

Ni utan barn fattar inte hur påfrestande det kan vara. Utan snackar om vi är dåliga mammor bara vi går ut om dagarna själva och tar en fika med en kompis och snackar lite, oj jag är en dålig mamma då helt plötsligt!
Hur fan tänker ni, hur är eran syn på mammor igentligen kan man ju då undra?!
Typ som robbotar och superhjältar va som fixar allt utan problem och bara går hemma passar barn, torkar bajs och ger dom mat för att överleva! Tycker jag är rätt mycket hemma med mitt barn faktiskt, inte ofta jag träffar kompisar ska jag tala om så nog tycker jag att jag passar upp på min son allt. Ändå, finns det saker man kan klaga på tydligen. Ligga och sova på soffan nån timma eller två då är jag skit dum asså och oansvarig ni är ju fan pinsamma!
Men vänta bara, den dagen ni får barn kommer ni säga andra bullar, då kommer ni inte klaga på andra längre! ;)



Ny Start, Ny Vecka, Nya Möjligheter.

Nu är jag tillbaka efter helgen återigen!
Helgen var bra, bortsett från tidiga mornar, William vakna redan klockan 5 lördag och söndag.
Men hemma sover han bra!
Any way, idag ska vi på 2 visningar i Årby och Torshälla på 2 3or! Hoppas nån är bra och blir godkänd så vi kan flytta verkligen.
Har gått i tankarna nu länge hur Williams egna rum ska se ut. Nu när lönen kommer nästa vecka så vill jag ta en tur till Ikea och köpa nytt. Dels en större säng till William så han kan gå upp och ner i den som han vill i sitt egna rum senare så han inte blir så beroende av oss. Och en massa andra fina saker jag spanat in på Ikea ;)
Min mobil har ju gått sönder också så jag har tittat på en ny faktiskt nu i dagarna och kanske blir det ett mobil köp också för mina pengar.


Veckan Är Redan Slut!

va även denna vecka slut, vad fort det går! Hösten gör sig påmind redan också, kallt och ruggigt ute! :(
Men men kan ju inte vara sommar för evigt här tyvärr.
Idag har jag letat lägenheter. Graflunds ringde upp och fråga om vi ville gå på visning i Årby och titta på en 3a på 80 kvm. Så isåfall på måndag halv 4 ska vi dit och titta lite.
Har även sökt jobb och skrivit CV och lite sånt där nödvändigt men tråkigt, men har man en son som sover 3 timmar i sträck så har man tid :)
Ska åka till Strängnäs snart, lämna nycklarna till mitt gamla jobb först och främst och ut på landet en sväng kanske det blir, vi får se.

William mår för övrigt bra. Han är riktigt trotsig för han har kommit på vad ordet NEJ betyder och när man använder det ordet haha så söt! :D
Han blir väldigt lätt rastlös också, går runt i cirklar och små grinar och kan aldrig sitta still! Hmm, han ska nog inte bo i lägenhet, han behöver en stor gräsmatta helst på landet för att vara glad och må bra hehe. 

Ska börja packa lite och göra sig i ordning nu så uppdatering kommer väl senare eller efter helgen. 
 
Ha en trevlig helg nu allihopa!


Sjuka Drömmar.

Haft så otroligt sjuka drömmar flera nätter i rad nu! I drömmarna var jag gravid igen och vi väntade en liten tjej denna gång. Gud, jag minns sparkarna i drömmarna exakt så som William gjorde i min mage. Vilken underbar känsla det var ändå! Ni vet, en sån där dröm som man tror är verkligen på riktigt också så vaknar man upp och blir jätte besviken faktiskt över att det bara var en dröm :(
Hmm, vet inte hur man ska tolka denna dröm hehe.
Visst, jag är jätte sugen på ett syskon till William redan nu, det kan jag erkänna absolut till 100 %, men sen är det ju det där med att jag pluggar nu igen och ingen av oss har något jobb så hur skulle vi klara oss så med 2 barn? Åtminstone ska en av oss ha fast lön tycker jag helst innan bebbe 2 kommer, men man kan aldrig bestämma sånt i förväg vad som helst kan ju hända på vägen iallfall. När William kom så verkade inte mina p-piller som dom skulle pågrund av min oroliga mage under skoltiden om man nu säger så. Skulle jag bli gravid igen nu skulle jag säkert vilja behålla det, men det jag är mest osäker på är väl pengar, hur man klarar försörja 4 i en familj utan nåt arbete. Men det är farligt känna sånt här bebis sug faktiskt när man ser andra med fina stora magar och bara tanken på hur underbart det är med en nyfödd liten fin människa som man kan ge så mycket kärlek.
Vill gärna ha respons från er andra som kanske har 2 barn eller flera och är "unga mammor" hur ni hanterar det ekonomiska.

Nog om mitt bebis längtande idag har vi klarat av en sväng på stan än så länge och hittat en söt tröja på H&M till mig själv med söt rosett på sidan, plutti-nuttigt va? ;)
Annars har William fått andra rutiner helt plötsligt. Han har jätte svårt att sova, vare sig det är på dagen eller natten. Han vaknar och gnäller och idag ville han inte somna förrns halv 2 ungefär på dagen vilket är väldigt sent för att vara honom. Vet inte om det är nån utvecklings fas eller tänder vad som helst kan påverka. Hoppas han kommer in i bra rutiner snart igen lagom till dagis starten om knappt 2 veckor. Förövrigt så pluggar jag på och läser Engelska A vilket är jätte kul med en bra lärare och han tycker jag är modig så jag gärna räcker upp handen och läser texter eller annat som ingen annan vågar hehe. Jag har utvecklats när det gäller blyghet och tysthet efter jag fick barn märker jag, så skönt :)
Jag ska rensa lite garderober och lådor nu i lägenheten och så ska dammsugning hínnas med dessutom, så jag uppdaterar senare eller någon annan dag!

magen


Camping Helgen.

Kom hem igår från Malmköpings campingen. Blev en lyckad helg trots väldigt kallt sova på en luftmadrass i ett förtält, burrr! Var in en sväng i Flen i lördags (eftersom jag aldrig varit där) men fanns inte mycket att se haha, väldigt liten stad mindre än Strängnäs ju men hitta lite saker där iallfall. Sen var det ett band som spelade på campingen på kvällen som vi lyssnade på och lite sånt där. Har kört lite bil också 2 dagar, gick väl helt okej för vara bara typ 4 & 5 gången jag kör :)
Ska börja läsa teori nu och kanske börja övningsköra smått. Men måste först ha tillåtelse av min diabetes doktor att få köra och göra syntester och grejer.

Men ändå, idag var första skol dagen också, gick bra! Trevlig lärare i engelska och inte många klass kamrater i det ämnet dock. Går inte längre än till 12 på dagarna så är inte så länge tyvärr som jag önskat då det inte finns några ämnen jag inte fått G i redan nästan där på Komvux.
Vad ska jag säga mera då, nja finns inte så mycket annat kul jag kan säga ändå. Gamla vanliga just nu, tvätta ikväll och laga mat och blablabla ;)

Lägger upp bilder från campingen nu iallafall så ni har lite nya bilder att titta på :)






Soliga Dagar!

Förlåt än en gång för dålig update! Har så otroligt mycket att göra numera när det finns jobb i mitt liv haha.
Ska jobba hela denna vecka tydligen, men jag vet inte om helgen blir nåt av för min del, känner mig helt slut!
I helgen var jag ledig iallfall och vi var på landet och William sov hos farfar och farmor sen i onsdags till igår. Vi var på Malma-marknaden i lördags en sväng och hitta en mysig dagis väska till William, lite tunnbröd och självklart kokos bollar :)
Idag är städ-dag här hemma när man är ledig ändå. Sen kanske nån handling senare om det behövs. Tvätta ikväll ska jag äntligen göra nu när det är ny månad och allt!
William har nån utvecklings period just nu, så han skriker när han inte får sin vilja igenom för minsta lilla, och slåss och tjurar. Igår kväll när vi kom hem så ville han inte sova alls han skrek för full hals till halv elva på kvällen när vi skulle lägga oss, så tog jag upp han och la ungen i våran säng, BOOM, så somna han direkt mellan oss (??) Jag tror han har nån trots-period pågång, men andra säger det är för tidigt. Men han kan ju gå själv nu så han slänger sig på golvet och skriker när han inte får gå dit han vill eller göra dom saker han hittar på. Hmm, barnuppfostran är ett mysterium ibland banne mig hehe.

I morgon är dags att jobba igen för min del då igen, men går in på sista veckan nu för sen ska jag ju plugga nästa måndag börjar jag! Otroligt spännande :D
Så några dagar kommer jag både att plugga och jobba plus snart är det inskolnings dags för William om 3 veckor ungefär. Många tankar snurrar kring det vill jag lova! Kommer han vara snäll, kommer barn vara snälla mot honom, kommer fröknarna se efter honom och hålla honom trygg och bla bla bla. Ja, höns morsa är man verkligen men har man bara ett kärt barn så har man ;)



RSS 2.0