Idiotiska Dator!

Datorn strular lite just nu, men idag ville den faktiskt funka?? Jaja, ska väl ge en liten update på hur det funkar och vad som händer just nu i vår familj.
William har gått 4 dagar just nu på dagis och han har det jätte bra! Han leker och trivs som fisken i vattnet och i fredags var han som en igel på Marita (hans dagisfröken) och hon fick till och med kramar av honom, min sötnos!
På tisdag ska han få äta lunch på dagis till och med, hoppas det går bra med tanke på att han är rätt bortskämd med burk mat och festis till maten hmm..
Annars så pluggar jag på hemifrån just nu pågrund av inskolningen som är just nu men det går bra, har ju inga problem med engelska alls så jag är skit nöjd och satsar på MVG i år :)

Idag runt ett tiden, kommer en tjej från Jimmys jobb hit med hennes kompis och hennes lilla bebis på 2 månader och tittar på lägenheten, hon är intresserad av att hyra den nu efter oss, jätte skoj!! :D
Sen iväg till Ekeby flygfält, om det inte regnar allt för mycket, och gå på marknad.

Dessutom var det ett himla mysigt oväder i morse med blixtar varenda sekund och lagom mycket regnande. Fast svårt att sova efteråt förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0