Måndag igen.

var det vardag igen då och killarna är ute och går en promenad som vanligt hihi, inte för att man bryr sig så mkt om vilken dag det är, alla dagar är likadana ju när man går hemma haha.
Igår var en super trevlig dag! Först var vi på babysimmet (var bara typ 4 bebisar med William där idag), sen kom Jimmys föräldrar, jimmys storebror och hans tjej och vi åt middag, tog en promenad och fikade hos oss, väldigt trevligt hade vi iaf. :)

Nu har vi rensat vinterkläder och Williams för små kläder i flyttkartonger som ska ner i källaren idag.
Annars kanske det nog kanske en tvätt tid idag eller en mysig promenad ute med min fina familj.
Haha, en annan rolig sak är att alla våra små fiskar i akvariumet försvinner på typ några minuter, tror vår silver haj äter dom, dom äter ju tydligen allt smått dom ser, ops :O

Har funderat på att sluta med babysimmet efter den här kursen, kostar ju fan 1200 kr och det har vi absolut inte råd med längre känner vi, så ska börja gå på öppen förskola faktiskt nu nån/några dar i veckan. Känner det blir bra innan dagis då William börjar i augusti så han får lite social träning. Kanske Strängnäs eller nåt sånt, vill inte i den här stan, usch.
Ibland funderar man på flytta till Strängnäs, känner man ju nästan alla i den stan och så har man sina föräldrar där nära om man behöver dom. Hmm, kanske blir så när vi ska flytta efter sommaren...

Ska leta lägenheter och så nu, dammsuga upp skiten som barnvagnen drar med sig in hela tiden över hela lägenheten :P


Kommentarer
Postat av: caroline

Hej hanna. Ska ni flytta efter sommaren? Har ni hittat nåt eller? Hur har det gått med jobbsökandet? Jättebra att du har sökt! Får höras i veckan så kanse jag kan komma förbi nån dag. Kram.

2011-03-07 @ 12:01:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0