Lite Tips Från En Morsa, Del 2

Förhoppningsvis kommer alla dessa tips till eran användning i mamma-livet, så nu ska jag tipsa alla er gravida om nödvändigheter! ;)

Sea-band! Ett armband mot åksjuka och graviditets illamående. Ett armband på båda handlederna, en liten plastkula placeras mot handleden mot din såkallade P6 punkt (du lägger dina tre mellersta fingrar på handleden, i mitten där ditt pekfinger ligger ska kulan sitta, då har du hittat din P6 punkt) Vet inte om dom hjälper så mycket för mig just, men kan vara värt  att testa om du lider av illamående, kostar 145 kronor på ett vanligt Apotek.



Jordgubbar! Eller igentligen all slags frukt som innehåller mycket C-vitamin och järn är bra för dig som är gravid. Inte bara för barnet, utan även jordgubbar är bra för hjärtat visar en studie och dessutom är det ju så himelskt gott med dessa jordgubbar! Frukt innehåller även folsyra som behövs första 12 veckorna för att förhindra fostret utvecklar ryggmärgsbråck och hjälper ditt eget järnvärde under hela din graviditet.

Vetekudden! Absolut en skön "bra-att-ha-sak" när du är gravid och kanske som mig, lite frusen av dig just under gravid tiden. Hjälper även att stressa ner på kvällarna och återhämta nya krafter inför förlossningen. Passar bra in nu när vintern väntar runt hörnet. Är du höggravid, kan det vara bra att lägga på ryggen om du har ryggsmärtor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0