söndag!

Idag kom William hem, han har sovit hos sin farmor och farfar sen i fredags, jätte skönt men tomt ändå. Vi badade i badkaret i fredags kväll med olja och badbomb och bara tog hand om varandra, inte badat tsm på flera månader, sen jag var gravid typ. Och Så igår var jag och Jimmy till Heron City i Stockholm och såg en film vi absolut måste se tänkte vi, meet the parents, Little fockers! Är en uppföljare till Släkten är värst, as bra!! Vi badade imorse, sista gången på denne kurs, nästa vecka fortsätter vi med 3:e kursen fast blir 13:40 som tur är så man slipper gå upp 7 på en söndags morgon. Han fick iaf en sjöstjärna att klistra in på sitt diplom hemma. :)

För övrigt går Williams utveckling fort nu, han skrattar mkt mer när man pratar med honom, han vet vart lampan är hemma i köket (han tittar upp mot den och ler), han har nu fått hela 4 tänder(!!), han har börjat plocka med pincett greppet nu med tex. brödsmulor och ostbitar, han har börjat lära sig hur man kryper och han backar och kan vända sig runt på alla fyra, han har börjat sova hela nätter nu äntligen fram till 07:00 ungefär, han har lärt sig äta fullkorns välling och inte bara gröt och mm.

Nu har vi nyss ätit lite våfflor med sylt och grädde, (mums!)
Och nu ska vi göra hemma gjord barnmat till William, fiskbullar och potatis med majs och lite frukt till efterrätt. 
Aldrig provat på göra egen barnmat, men e ju lätt plus bättre för ekonomin! 

Imorgon åker vi tillbaka till Stallarholmen är det tänkt, ska ordna med lite blomm beställningar till en begravning vi ska på den 28:e, Jimmys låtsas morfars. 
Men kanske skriver mer ikväll, see ya!
Slänger in en väldigt gammal bild på William :D

william



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0